Emre bugün Buzmotora baktım.Süpersport tavsiye ediyor.Senin aldığın lastik biraz daha profosyonel.Orta kısım biraz sert, ısındıkça yol tutuyor.Kısa mesafede süpersport daha iyi diyor.Ama senin aldığın lastik deseni çok güzel.Kara veremedim Sence?
Zinciri bu sabah Kemal satın aldı, kısmet diyelim
Aşağıdaki ilanı buldum, fiyatı fena değil; iletişime geç istersen :
http://www.sahibinden.com/did_525v-108_oring_zincir-81WQQaXQQ15474704WQQpXQQdisplayitem
Bu zincirlerin çakması veya çin işi olanı var mı? yani orijinal olanını almak istiyorum. (japon) nasıl anlayacağım ve kandırılmayacağım ?:silent:
Bu zincirlerin çakması veya çin işi olanı var mı? yani orijinal olanını almak istiyorum. (japon) nasıl anlayacağım ve kandırılmayacağım ?:silent:
Arkadaşlar sonunda motoruma kavuştum aylardır uğraştığıma deydi sanırım 2005 model 12.000km de bi motor aldım dün bütün gün üstünden inmedim gerçekten dediğiniz kadar güzelmiş bu alet hepinize tekrar yardımlarınız için teşekkür ederim resimlerini eklemeye çalışıcam bu arada ama nasıl eklenir bilmiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 ----------
![]()
Bu arada kırmızı olanda dier oyuncağım şimdi ufak bi sorun var ikiside yazın zevkli yazın cabrio arabamı yoksa motormu bence motor sanırım.![]()
beyler bi şeyleri anlamıyorum
şimdi gsr 600, fazer 600 vb. naked ve yarı nakedların sahibinden deki ilanlarına bakıyorum aynı model 600f ile aynı rakamlar telaffuz ediliyo ve hatta kimisi daha yüksek.
bana sorarsanız 600f söylediğim motorlardan pek çok yönüyle üstün bi seçenek.
şimdi onlar mı mallarına çok kıymet veriyo yoksa biz mi az değer biçiyoruz kendi motorlarımıza???
beyler bi şeyleri anlamıyorum
şimdi gsr 600, fazer 600 vb. naked ve yarı nakedların sahibinden deki ilanlarına bakıyorum aynı model 600f ile aynı rakamlar telaffuz ediliyo ve hatta kimisi daha yüksek.
bana sorarsanız 600f söylediğim motorlardan pek çok yönüyle üstün bi seçenek.
şimdi onlar mı mallarına çok kıymet veriyo yoksa biz mi az değer biçiyoruz kendi motorlarımıza???
Arkadaşlar sonunda motoruma kavuştum aylardır uğraştığıma deydi sanırım 2005 model 12.000km de bi motor aldım dün bütün gün üstünden inmedim gerçekten dediğiniz kadar güzelmiş bu alet hepinize tekrar yardımlarınız için teşekkür ederim resimlerini eklemeye çalışıcam bu arada ama nasıl eklenir bilmiyorum
![]()
Bu arada kırmızı olanda dier oyuncağım şimdi ufak bi sorun var ikiside yazın zevkli yazın cabrio arabamı yoksa motormu bence motor sanırım.![]()
Kazasız belasız İnş. Temel Abi'cim
Nazar değmez inş. (Egzosun namını duydum ) :mrgreen: