scooter alçaltma??

şimdi arkadaşım scooterde alçıatma işi olmaz o işler evlerde dükkanlarda olur alçıpan derler ona hafıftır ama scootere ağır gelir hem sonra scooterın neresıne alçı atacaksın yazık sen en ıyısı orjinalını bozma bır başka modıfye tarzı dene goggle amcaya görsellerden bak ne scooterler var ne işin var alçıyla

Evet alçak olduğu için devamlı altı sürtecek ve bir şekilde arızalara sebep olacak. Türkiye yollarında bir çukurdan kaçarken başka bir çukura giriyorsun .Alçalma dışında daha güzel görsel modifiye teknikleri var onlardan yararlanabilirsin.

yorumlarınız için teşekkürler. peki alçaltma dışında daha görsel modifiye teknikleri nelerdir biraz konuyu açarmısınız?

mesela mavi olan yerleri mat metalik maviye çevirebilirsin siyah yerleri de mat zaten çok güzel durcaktır bence

yorumlarınız için teşekkürler. peki alçaltma dışında daha görsel modifiye teknikleri nelerdir biraz konuyu açarmısınız?

evet işte bu yorumların içinden beğenmedıklerımız olsada bizlere teşekkür etmek düşer bravo arkadaşım:cat::rendeer::c
dün bıraz görsellerden inceledım sanırım anlatmak yerıne sende gogleden gösellerden uygun yapabıleceğin motoruna bütcene yakıştırabıleceğin bir seyler cıkarabılırsın:wiinkk:

evet işte bu yorumların içinden beğenmedıklerımız olsada bizlere teşekkür etmek düşer bravo arkadaşım:cat::rendeer::c
dün bıraz görsellerden inceledım sanırım anlatmak yerıne sende gogleden gösellerden uygun yapabıleceğin motoruna bütcene yakıştırabıleceğin bir seyler cıkarabılırsın:wiinkk:

sinan akıl verme sonra yanlış anlıyorlar kardeşim bırak :bounce:

aslında daha orjinal şeyler aramaktayım. öle alta bi ışık parkları değiştir sis takmak fln değil. daha sade ve göze hitap eden şeyler yapmak yinede yardımlarınız için sağol.
OĞLUMVE BEN artık sana yorum bile yapmıyorum...:cherry:

sinan akıl verme sonra yanlış anlıyorlar kardeşim bırak :bounce:

aslında akıl tam olarak veremıyorum şimdi tam olarak akıl vereyım

arkadaşım senın kaç paran var minumum bu motosıkletıne 1000 tl cıkarabırmısın modifye için burda bazı arkadaşlar ışık koymanın modifye olduğunu sanıyorlar ama görsellık adına bıraz renklenıyorsun o kadar şimdi diyelim sen zc için 1000 tl gözden cıkardın bır seyler yaptın ama sıkıldın satacaksın ya zc işte edeceği yıne 1000 tl yaptıkların boşa gıdecek ancak kendını tatmın edeceksın ama bütcen zarar görecek
al ıyı bır scooter motoru seni tatmın etsın sonrada ne yapmak istersen yap karşılığını al hem markadan hem yaptığın modifasyondan mesela bak örnek

aslında akıl tam olarak veremıyorum şimdi tam olarak akıl vereyım

arkadaşım senın kaç paran var minumum bu motosıkletıne 1000 tl cıkarabırmısın modifye için burda bazı arkadaşlar ışık koymanın modifye olduğunu sanıyorlar ama görsellık adına bıraz renklenıyorsun o kadar şimdi diyelim sen zc için 1000 tl gözden cıkardın bır seyler yaptın ama sıkıldın satacaksın ya zc işte edeceği yıne 1000 tl yaptıkların boşa gıdecek ancak kendını tatmın edeceksın ama bütcen zarar görecek
al ıyı bır scooter motoru seni tatmın etsın sonrada ne yapmak istersen yap karşılığını al hem markadan hem yaptığın modifasyondan mesela bak örnek

scootera aslında modifiye konusunda çok ciddi gözle bakmıyorum yani bütçe ayıracak kadar. Çünkü ilerde zaten motorumu kesin değiştircem onun için sadece göze daha ii görünmesi için sade şeyleri araştırıyorum.:)

o halde motoruna öyle bın ne zaman ki motor benı tatmın edıyor artık gücüde kasasıda benı mutmain eder dıyorsan o gun cıddı para harcayarak modıfyenı yaparsın ALLAH KORUSUN ZC ile dıkkatli git bu halınle bıle hafıf kaza yapsan zc edeceğin toplama masrafına yazık olur bildiğimiz bir sey var herhalde kaldıki oğlum ve ben niçkli ağabeyımızde bunu bıldığınden ilk cümlesınde öyle ifadede bulundu hurdaya atarsın motorunu umarım bızı anlamışsındır bız burda kımseye yanlış ifade etmeyız çünkü hepimiz birbirimizden faydalanıyoruz

Son düzenleme:
aslında daha orjinal şeyler aramaktayım. öle alta bi ışık parkları değiştir sis takmak fln değil. daha sade ve göze hitap eden şeyler yapmak yinede yardımlarınız için sağol.
OĞLUMVE BEN artık sana yorum bile yapmıyorum...:cherry:

sen bana yorum yapma yalnızca takip et yeter :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 ----------

sinan varmı bunun bişeye ihtiyacı sen söyle kardeşim :mrgreen:

hey arkadaşım scooturunu alçaklara uğratma sakın :)
o halde sen başlığı yanlış actın aldığın cevaplarada hazır olmalıydın ... diyecektınki zc model motoruma ne yapabılırım canım sıkıldı bıraz farklı bınmeliyim ama alçaltacam dersen ilk mesaj hurdayamı atacaksın olur cuk oturur .
o motorun zaten tipi fena değil mıllet tıpıne aldanıp alıyor dediğim gibi ufacık kaza yapan bır arkadaşımız 500 tl masraf cıkardı kendıne sağlam değil malesef motorlar eee bırde masraf etmiş olsaydı modifye adına zarara bak sen değilmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 ----------

sen bana yorum yapma yalnızca takip et yeter :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 ----------

sinan varmı bunun bişeye ihtiyacı sen söyle kardeşim :mrgreen:

Rengı yeter değilmi :cat::rendeer: arkadaşım bak bu kadar temız kullan motorunu yeter ufakta bır sey yaparsan canın sıkıldıysa oldu bıttı .gürkan abi on numara ALLAH nazardan saklasın

o halde sen başlığı yanlış actın aldığın cevaplarada hazır olmalıydın ... diyecektınki zc model motoruma ne yapabılırım canım sıkıldı bıraz farklı bınmeliyim ama alçaltacam dersen ilk mesaj hurdayamı atacaksın olur cuk oturur .
o motorun zaten tipi fena değil mıllet tıpıne aldanıp alıyor dediğim gibi ufacık kaza yapan bır arkadaşımız 500 tl masraf cıkardı kendıne sağlam değil malesef motorlar eee bırde masraf etmiş olsaydı modifye adına zarara bak sen değilmi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 ----------

Rengı yeter değilmi :cat::rendeer: arkadaşım bak bu kadar temız kullan motorunu yeter ufakta bır sey yaparsan canın sıkıldıysa oldu bıttı .gürkan abi on numara ALLAH nazardan saklasın

doğru söylüyorsun bu işten soğudum zaten:mrgreen::mrgreen::queen::queen:

doğru söylüyorsun bu işten soğudum zaten:mrgreen::mrgreen::queen::queen:

soğuma neden soğuyacaksınki sadece mantıklı yapmalısın alçaltma işini nerden ilk aklına getırdın ki o ciddi bir iş al ufak tefek cıkartmalar yada ucuza bazı yelerını renk uygulaması yap oda yapmak istıyorsan yoksa dediğim gıbı temız bin ilerde işte motorum dediğine para harcarsın :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------

Satılıkmı bu motosiklet.:silent:

Hiç sulanma korkut senın paran yetmez zaten yetsede boş ver serseri motoru o:cherry:

soğuma neden soğuyacaksınki sadece mantıklı yapmalısın alçaltma işini nerden ilk aklına getırdın ki o ciddi bir iş al ufak tefek cıkartmalar yada ucuza bazı yelerını renk uygulaması yap oda yapmak istıyorsan yoksa dediğim gıbı temız bin ilerde işte motorum dediğine para harcarsın :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------

Hiç sulanma korkut senın paran yetmez zaten yetsede boş ver serseri motoru o:cherry:

alçaltma işi netten modifiye edilmiş bi scooter görsem bakıyorum yere 0 yapmişlar vede çok tatlı duruyodu onun için aklıma koydum. Sticker işini pek sevmiyorum ama ilerde siyah olan yerleri komple karbon kaplatabilirim:cat:

Satılıkmı bu motosiklet.:silent:

ne mühendisler ne doktorlar istedide vermedim be

alçaltma işi netten modifiye edilmiş bi scooter görsem bakıyorum yere 0 yapmişlar vede çok tatlı duruyodu onun için aklıma koydum. Sticker işini pek sevmiyorum ama ilerde siyah olan yerleri komple karbon kaplatabilirim:cat:

onların kullandıklarına dıkkatle bak amortüsörden pek değil zannedersem altındaki parcayı fiber le değişim sağlıyorlar ama tr de sana nerde öyle yol bana söylermısın bizim bir ustamızı honda japonyaya davet etti o nun anlatımı nı diyeceğim sana beyaz corabınla cık dışarı dolaş sınan corabın bile kırlenmez dıyordu. burda uymaz bize o modifekasyonlar bıze neyse kazasız sürüşler dilerım umarım aydınlanmışsındır zaman zaman bızede oluyor motorumuza ne yapsak diye mesela fazeri nasıl scooter e cevırırız onu düşünüyoruz aslında cok kolay ama fıkrımızi kimse kapmasın diye susuyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar