Honda Honda CGL125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Okudum,bilirim Adana insanını mert,doğrucudur, kentin göbeğinden nehirlerin aktığı en güzel şehirlerimizden biridir. :)Selamlar Adana:rendeer:

Adana insanı çeşit çeşittir hocam. mutlaka gelip görmen lazım:queen:.ama en çok şaşıracağın yer hatay ve iskenderundur. çok değişik diğer şehirlere göre iskenderun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
esasında yazın hep beraber bi denk getirsekte topluca gitsek adanaya doğru güzel olur aslında :)

Şimdiden karar vermek ne kadar doğru bilmiyorum,iş güç olmazsa,o gün uyarsa gidelim beraber, tamam:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:27 ----------

Adana insanı çeşit çeşittir hocam. mutlaka gelip görmen lazım:queen:.ama en çok şaşıracağın yer hatay ve iskenderundur. çok değişik diğer şehirlere göre iskenderun

Herhalde çeşit çeşit ,ama kötü niyetlisine rastlamadım ben,onu diyorum:mrgreen:

Çamurda düştükten sonra ve öncesinde değişmesi gereken,değişen parçalar.

Pahalıdan ucuza orjinal fiyatları.(30.12.2009)

1.Ön çamurluk 65Tl

2.Ön lastik(Tubeless değil)Bonsun marka 37Tl

3.Komple ön fren maneti 30Tl

4.Gidon 20Tl

5.Zincir muhafazası 12Tl

6.Karbüratör çıkış boğazı 12Tl

7.Sağ far ayağı 7Tl

Toplam 183Tl(Cardfinansa 6 Taksit)

Alınması gerekli olanlar,

2005 modellerin alüminyum zincir muhafazası(komple olanı) Honda'da yok.Bulunacak bir yerden.

Cgl orjinal egsoz 140Tl

Ön çamurluk altı ek lastik parça.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------

Sorma Metehan,1000km yapamadım lastikler zortlayıp duruyor ,arka lastik dün patladı değiştirttim 1 saatta zor söktü taktı yeni şamyeli ,gıdı gıdına oluyor tubeless lastik bu janta:cherry:
Ters takmış :mrgreen: sonra ben düzelttim yününü 1,5 saatte:queen:

Şekli daha güzel bu telli jantların ya, kromlu mromlu:cat:

Gerek yok bunda Adanalı lastik patlamıyor:),jant da enduroya araziye bile uygun.:p

Bu lastik patlamış bir kere ya:p ama arka lastik o da değişmeli:queen:

motor hocası benım için on amatısor sistemının fiyatını ogrenebilir mısın?

Parçalarımı aldım, arka amortisörlerin teki(telli jant modelli için) 42 Tl.
Ön amortisöre bakamadı,Özmert'i yarın arayın fiyat verecek.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:04 ----------

Art of the Ciguli :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:25 ----------

Sanata değer veren yok burada:p

Bugün yeni lastiği takayım dedim,iç lastiği tornavidayla deştim galiba kaçırıyor.:p

Ön teker bilyalarından ses geliyordu gittim 2 adet rulman aldım(20 Tl) ors(ankara) varmış onu verdi Kilometre bilyasından geliyormuş gresleyip taktım.Bilyaları iade edeceğim. İç lastik alayım bari:p

Son düzenleme:
harbi senden başka yazan yokmuş...:p

Merak etme ben iyiyim burada ohh kafamı dinliyorum::145::Gösterge beyaz plastiği+manetlerin koruyucu 2 lastiği+çamurluğun plastği toplamda 20Tl
Tek tek ne kadar sormaya utandım,ta Çin'deki fabrikadan geliyor parçalar,5 günde elimde.:):thumleft:

tikat et kanka...kafayı gözü yarma...motor önemli değil...

Yok be Metehan çamurla oynadık biraz,çocukların oyun hamuru gibi, asıl sen dikkat et kendine, kamerayla yolda milleti çekeyim derken :mrgreen:

Ayvalıkta artcı olarak binmiştim bi 2 km kadar :mrgreen: Fena motor değildi yani :)

Motosikleti
750x
Resimdeki cgl çok temiz bişeye benziyor.

Resimdeki cgl çok temiz bişeye benziyor.

Teşekkürler.:rendeer:Kasaba(Söğüt) motoru o, kasabadan dışarı çıkmamış,trafik ışığı görmemiş(ehliyeti yoktu),geçen sene 12,500 km idi şimdi 24,000:)

Motosikleti
750x
Teşekkürler.:rendeer:Kasaba(Söğüt) motoru o, kasabadan dışarı çıkmamış,trafik ışığı görmemiş(ehliyeti yoktu),geçen sene 12,500 km idi şimdi 24,000:)

Marka ve modelden önce ''Orjinallik ve temizliğe'' önem verdiğim için direk olarak gözüme çarptı.. Gerçekten çok iyi bakmışsın :cat: Tebrikler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar