Motor itmek iyidir ben mandalı unuttum bir kere arkadaş meraklısıymış,koştura koştura 2 km itti motoru sağolsun,zor yetiştim:queen:
hocam telefonunu ver o arkadaşın :cherry:
Motor itmek iyidir ben mandalı unuttum bir kere arkadaş meraklısıymış,koştura koştura 2 km itti motoru sağolsun,zor yetiştim:queen:
:cherry:
işin kötü tarafı patlayınca gitmiyor it ölüsü gibi oluyor.
çok nazlı oluyorlar ittiriyor nımıssız bişekilde![]()
fazla nazlı olunca bir keresinde bırakmıştım oracıkta. işim olmaz senle dedimbir keresinde de denizde patlamıştı. yazın sıcak, petrol istasyonu yok. dedim ben seni çekemem bindim hemen üzerine patlak matlak idare ettik işte:cherry:
şimdiye kadar bir kere bıraktım oda iskenderunda sarımazıdan iskenderuna iniyodum jawanın ön patladı asvalt ile yakın temasa geçtim kendi derdime düşünce gözüm motor falan görmedi saolsun arkadaşlar 2 saat sonra yükleyip kamyonete getirdiler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:45 ----------
hocam o manzara inan çok masum keşke resimleri olsada koysam buraya yarı beline kadar çamura belenmiş bir hale gelmişti motor kendimi anlatmaya gerek yok ben'i görenler yanıma yaklaşmıyordu :queen:
bu arada sen ön dişlinin kapağını söküp bi bak çamır dolma ihtimali yüksek :cat:
Tamam sökeyim bari 2. ihtarı yedik senden mecbur sökeceğiz tekeri:mrgreen:
iskenderunlumusunuz aslen. neden iskenderundaydınız.
abi aynı çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınıza a döndü:queen:
estafurullah hacam çamur dolma ihtimali var gözden kaçar orası genelde :cat:
estafurullah hacam çamur dolma ihtimali var gözden kaçar orası genelde :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 ----------
yok aslen arnavutum ama ablam iskenderunda 78 den beri gider gelirim ...
abi gelirsen haberim olsun seni gezdireyim. çok severim gezmeyi. hele bir de yol arkadaşım olursa tamamdır. yayla deniz kale dağ aklına ne gelirse gezeriz. define bile bulabilirim okadar yani:mrgreen:
abi gelirsen haberim olsun seni gezdireyim. çok severim gezmeyi. hele bir de yol arkadaşım olursa tamamdır. yayla deniz kale dağ aklına ne gelirse gezeriz. define bile bulabilirim okadar yani:mrgreen:
Ben de geleyim mi çok yakın arkadaşım var Adana'da.![]()
eyvallah gelirsem haberiniz olur bende severim gezmeyi geçen yaz cg 125 ile gelecektim hem biraz yol yapayım demiştim ama olmadı nasip değilmiş :salut:
hocam valla süper olur. ben senin yolun düşmez diye demedim ama varsa öyle bir durum atla gel.gezmek açar hocam . gel 15 tatilde
Vardı zaten Adana planım bakalım yaza inşallah görüp ziyaret edeceğim Adana'yı,Temsa'da ustabaşı arkadaş,Mustafa BOZKURT.
yazın gel hocam ozaman. biraz adana sıcağına bakarız. 1 hafta dan fazla kalırsan adana hatay maraş antep osmaniye iskenderun içerisinde gezeriz bol bol
adana osmaniye arası 85 km. osmaniye maraş arası da 130 km. osmaniye antep arası 150 km. osmaniye iskenderun arası da 80 km
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=adana
hocam şu üstteki linki okurmusun komedi:queen:
:rendeer:.....................iyi paylaşım olmuş![]()