[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
Günaydın ADANA MT.Bu güzel havayı değerlendirelim.Saat 10.00'da Mersin tarafındaki Mola'da buluşuyoruz.şöyle tekir tarafına gidip,bir sucuk yiyelim,sonra da şekerpınarında sıcak sıcak halka tatlımızı götürelim diyorum.

Günaydın ADANA MT.Bu güzel havayı değerlendirelim.Saat 10.00'da Mersin tarafındaki Mola'da buluşuyoruz.şöyle tekir tarafına gidip,bir sucuk yiyelim,sonra da şekerpınarında sıcak sıcak halka tatlımızı götürelim diyorum.

Günaydın Adana lı yol kurtları :rendeer:
Adanayamı taşınsak acaba biz eve hapis durumundayızda :salut:
Sürükle bırak olayını hallettim mesajda attım :)

iyi akşamlar arkadaşlar. :)

yine her zamanki gibi motorlarımızla çok güzel bir yol ve çok güzel neşe dolu bir gezi yaptık. geziye katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
yine güzel bir gezide buluşmak dileğimle. tekeriniz daima düz bassın.:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi akşamlar,gezginler hoşgeldiiz bakem

Sorması ayıp sizin orda benzin bedavamı :queen:
her hafta sonu bir yerlere gezmeye gidiyorsunuz :cat:

biz kolayını bulduk uğurum akşamdan başlıyoruz alkol almaya sabaha kadar tuvalete gitmiyoruz,sabahta kalkar kalkmaz ilk iş depoları dolduruyoruz rakı sabaha kadar bağırsaklarda diğer gazlarla birleşiyor metil alkol oluyor onuda bizim motırlar yakıyor e zam gelince bizde böyle çözüm bulduk:mrgreen:

yaw bora abi gezi güzeldi de hani fotolar katılan tüm arkadaşların yüregine saglık ...

biz kolayını bulduk uğurum akşamdan başlıyoruz alkol almaya sabaha kadar tuvalete gitmiyoruz,sabahta kalkar kalkmaz ilk iş depoları dolduruyoruz rakı sabaha kadar bağırsaklarda diğer gazlarla birleşiyor metil alkol oluyor onuda bizim motırlar yakıyor e zam gelince bizde böyle çözüm bulduk:mrgreen:

Formülü geceden verseydin fenamı olurdu :salut:

Adana İl Temsilcisi
-bilgisayar çocuklardan ancak elime geçti,az sonra bendeki resimleri de ekleyeceğim.
-yine çok çok keyifli,eğlenceli bir geziye daha imza attık.katılan arkadaşlarıma teşekkürler.

istanbul ekibi sağ salim döndü çok şükür sevgili muzaffer abim,dışçı ümit benim suzimin papilerini getirdiler sağolsunlar,burdan onlara kocaman teşekkür ederim

Sorması ayıp sizin orda benzin bedavamı :queen:
her hafta sonu bir yerlere gezmeye gidiyorsunuz :cat:

bedava olurmu hiç ugurapay abim, bizde bu benzin fiyatlarından hiç memnun değiliz. ama neyapalım başka bir eğlence kaynağımız yok. koskoca hafta sitresini pazar günü arkadaşlarla bir araya gelip gezerek atıyoruz.:)

bedava olurmu hiç ugurapay abim, bizde bu benzin fiyatlarından hiç memnun değiliz. ama neyapalım başka bir eğlence kaynağımız yok. koskoca hafta sitresini pazar günü arkadaşlarla bir araya gelip gezerek atıyoruz.:)

Allah gönlünüze göre versin benim yaptığım latife sizlere imrenmiyen taş olur Allah nazardan sakınsın :rendeer:
Edurocu abimin taktiği güzel tutum valla dur bi deneyeyim :queen:

merhaba millet gezi fotoları çok süper çıkmış ama gürsel abim tebrikler çok pis viraj alıyorsun yaw:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar