racer200 ile ormana girersen olacağı bu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaslar...2010 un ilk gezisini tek basıma yaptım...asıl gitmek istediğim yere ulasamadım ama buda yeterli geldi...orayada baska zaman insallah...
yalnız bi sorun var ormanda ve yerler çamur iken yaptım...biraz zorlu oldu ama genede düse kalka, gezdim, döndüm, dolastım...buyrun resimler...:bounce:

yere yapıstığım yer...ön çamurlukçamur ile doldu ve kilitledi...bekliyordum zaten öyle bisey olacağını:queen::queen:
bundan baska bi kere daha yere yapıstim ama düsüsüb çom komuktu gülmekten altıma yapacaktım....:queen::queen::queen:üstümün basımın halini hiç sormayın...

bundan önceki 3 fotoyu cektiğim yerde köpek izlerini görünce hemen teyişi kırdım...(kaçtım) motoru çalıstırdım HAV sesi duyunca direk 2. vitesle kalkıp bi o yanna bi bu yanna yalpalaya yalpalaya gittim...gözünü sevdiğimin korkusu insana neler yaptırıyo...bu kaçıs en iyi cross yaptığım yerdi diyebilirim...:queen::queen::queen:

birisi 0 çizmis...kim acaba :bounce::bounce::wiinkk:

az daha delige düsüyodum...(...ok yoluna gidiyodum) :queen::queen:

bayağı da derinmiş yaw...bide 2 katlı....:p
bunun gibi 3-4 tane daha acık kanalızasyon deliği görmüstüm...:pr::pr:

vıışşş yol bitti...kapamıslar yolu...az yukarısından yola cıkmayı denedim...biraz zorladım zincir attı...biraz uğrasıp üsüt bası çamur yağ edip taktım gerdirdim zinciri ve geri döndüm baska bi yerden cıktım...

batarken günes ardında tepelerin...
not::bu söz; tele tubiler çizgi filminden alıntıdır:cherry::cherry:

bu da ben :)

sağlıcakla kalın arkadaslar....daha nice yıllara...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sana bir enduro lazım :) :rendeer:

Paylaşımına sağlık,iyi kaptırmışsın:rendeer:

Güzel gezi olmuş abi :). Depo da yakışmış bence. Ama harbiden gel senin Racer 200 ü Enduro 200 yapalım :p

Ha bir de yer neresi abi?

Son düzenleme:
o iki katlı çukurda ergenekoncuların silahları vardır :) şaka bir yana güzel gezi olmuş, manzara ortam tam istediğim gibi ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sana bir enduro lazım :) :rendeer:

yoklugunu baya hissettirdi abi ya...:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:43 ----------

Paylaşımına sağlık,iyi kaptırmışsın:rendeer:

baya iyi kaptırdım abi....hatta bi ara hızımı ayamayıp kanalizasyona doğru gidiyodum :queen::queen:
o yolda 3. vitesi zorladım...60 yapıyo 3. viteste:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:44 ----------

Güzel gezi olmuş abi :). Depo da yakışmış bence. Ama harbiden gel senin Racer 200 ü Enduro 200 yapalım :p

Ha bir de yer neresi abi?

depo güzel oldu ya...
yaza doğru bi cross motor yapıcam...sase baska, motor baska...
yer ankara :p
bu arada ben 22 yasındayım...:)

Tamam ozmn nerdeyse aynıymış yaşımız.:) Yer ankara da ankaranın neresi yani:mrgreen:? Olur da enduro alırsam eğer diye şimdiden yer belirliyorum kendime gezecek:) :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
o iki katlı çukurda ergenekoncuların silahları vardır :) şaka bir yana güzel gezi olmuş, manzara ortam tam istediğim gibi ...

asıl istediğim yere gidemedimki...bi rampanın bitip baska rampanın basladığı yer çukur ve hep su doluydu geçmeye yemedi:cherry:....
asıl oraları görsen valla istanbuldan kalkıp gelirdin gezmeye...:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:47 ----------

Tebrikler; iyi ki deliğe düşmedin :mrgreen:

sağol abicim...deliğe düşseydim ormandaki korucuyu bulur onuda sokardım o deliğe...:cherry::cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 ----------

Tamam ozmn nerdeyse aynıymış yaşımız.:) Yer ankara da ankaranın neresi yani:mrgreen:? Olur da enduro alırsam eğer diye şimdiden yer belirliyorum kendime gezecek:) :queen:

orman iste yaw...:p
"ben ormana, dağa tasa,kırlara,bayırlara gitmek istiyom" de,çok güzel yerlere götürürüm seni...ama geri gelemezsen karısmam...:p:p

Ahahah tamamdır :mrgreen: artık bi şekilde çıkarız yaaa girdik elbet deyip sorun olmaz o :D

Bu patiler tilkinin değil mi, pek anlamam avcı varsa merağımdan soruyorum:silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hey gidi gözünü sevdiğimin ankaralıları...3 tane ağacı görünce orman diyoruz ya... :queen::queen:

Orası incek le hacettepe nin arasında kalan alan değil mi?...

Resimler güzel... Tekerine sağlık..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hey gidi gözünü sevdiğimin ankaralıları...3 tane ağacı görünce orman diyoruz ya... :queen::queen:

Orası incek le hacettepe nin arasında kalan alan değil mi?...

Resimler güzel... Tekerine sağlık..
senden bulasmıs abi...kör-şaşı meselesi...:p:p

ne hacettepesi abi:pr:...gel bu tarafa doğru:p...doğuya doğru gel...
çubuk barajının oralar...ilk resimde sağ aynanın ordan sağ üst köseye doğru dikkatlı bakarsan tepe aralarında çukur ve su var...çubuk barajı orası...

yer tayinine hastayım abi...:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:05 ----------

Eline sağlık. O çukurların etrafında neden işaret levhası felan yok? Trafiğe kapalı alan mı yoksa orası. eğer trafiğe açık alan ise ver mahkemeye. Alacağın tazminatla bi enduro alırsın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Eline sağlık. O çukurların etrafında neden işaret levhası felan yok? Trafiğe kapalı alan mı yoksa orası. eğer trafiğe açık alan ise ver mahkemeye. Alacağın tazminatla bi enduro alırsın :)
ormanın içi abi...kimse sikayet etmezse niye kapatsınlarkı abi :pr::pr:

baska delikleri görsen nehir gibi su akıyor....artık su mu baska bisey mi orasını bilemem :p:p:queen::queen::queen:
tazminat alacağım diye altımdaki motoru almasınlar...:pr:

2010 yılını güneşli bir günde esaslı bir gezi ile açmışsın. Çukura düşmemene sevindim. Önemli bir tehlike atlatmışsın.Tekerine sağlık. Ben de bir Ankara'lı ağabeyin olarak seninle gurur duydum. İnşallah 2010 güzel gezilere fırsat verir. İyi seneler.

bizede haber verseydin bizde gelirdik.:cherry:

kuzenler seni yanlız bırakmazdı çamur içinde.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar