Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaslar...2010 un ilk gezisini tek basıma yaptım...asıl gitmek istediğim yere ulasamadım ama buda yeterli geldi...orayada baska zaman insallah...
yalnız bi sorun var ormanda ve yerler çamur iken yaptım...biraz zorlu oldu ama genede düse kalka, gezdim, döndüm, dolastım...buyrun resimler...:bounce:

yere yapıstığım yer...ön çamurlukçamur ile doldu ve kilitledi...bekliyordum zaten öyle bisey olacağını:queen::queen:
bundan baska bi kere daha yere yapıstim ama düsüsüb çom komuktu gülmekten altıma yapacaktım....:queen::queen::queen:üstümün basımın halini hiç sormayın...

bundan önceki 3 fotoyu cektiğim yerde köpek izlerini görünce hemen teyişi kırdım...(kaçtım) motoru çalıstırdım HAV sesi duyunca direk 2. vitesle kalkıp bi o yanna bi bu yanna yalpalaya yalpalaya gittim...gözünü sevdiğimin korkusu insana neler yaptırıyo...bu kaçıs en iyi cross yaptığım yerdi diyebilirim...:queen::queen::queen:

birisi 0 çizmis...kim acaba :bounce::bounce::wiinkk:

az daha delige düsüyodum...(...ok yoluna gidiyodum) :queen::queen:

bayağı da derinmiş yaw...bide 2 katlı....
bunun gibi 3-4 tane daha acık kanalızasyon deliği görmüstüm...
r:
r:

vıışşş yol bitti...kapamıslar yolu...az yukarısından yola cıkmayı denedim...biraz zorladım zincir attı...biraz uğrasıp üsüt bası çamur yağ edip taktım gerdirdim zinciri ve geri döndüm baska bi yerden cıktım...

batarken günes ardında tepelerin...
not::bu söz; tele tubiler çizgi filminden alıntıdır:cherry::cherry:

bu da ben
sağlıcakla kalın arkadaslar....daha nice yıllara...:rendeer:
yalnız bi sorun var ormanda ve yerler çamur iken yaptım...biraz zorlu oldu ama genede düse kalka, gezdim, döndüm, dolastım...buyrun resimler...:bounce:

yere yapıstığım yer...ön çamurlukçamur ile doldu ve kilitledi...bekliyordum zaten öyle bisey olacağını:queen::queen:
bundan baska bi kere daha yere yapıstim ama düsüsüb çom komuktu gülmekten altıma yapacaktım....:queen::queen::queen:üstümün basımın halini hiç sormayın...

bundan önceki 3 fotoyu cektiğim yerde köpek izlerini görünce hemen teyişi kırdım...(kaçtım) motoru çalıstırdım HAV sesi duyunca direk 2. vitesle kalkıp bi o yanna bi bu yanna yalpalaya yalpalaya gittim...gözünü sevdiğimin korkusu insana neler yaptırıyo...bu kaçıs en iyi cross yaptığım yerdi diyebilirim...:queen::queen::queen:

birisi 0 çizmis...kim acaba :bounce::bounce::wiinkk:

az daha delige düsüyodum...(...ok yoluna gidiyodum) :queen::queen:

bayağı da derinmiş yaw...bide 2 katlı....
bunun gibi 3-4 tane daha acık kanalızasyon deliği görmüstüm...

vıışşş yol bitti...kapamıslar yolu...az yukarısından yola cıkmayı denedim...biraz zorladım zincir attı...biraz uğrasıp üsüt bası çamur yağ edip taktım gerdirdim zinciri ve geri döndüm baska bi yerden cıktım...

batarken günes ardında tepelerin...
not::bu söz; tele tubiler çizgi filminden alıntıdır:cherry::cherry:

bu da ben
sağlıcakla kalın arkadaslar....daha nice yıllara...:rendeer: