hay maşallah ne güzel etmişsınız öyle tekerinize saglık ön camı yenımı aldın sencer ..
evet kardeşim, anes motordan hakan bey oldukça uygun fiyata saydı aydemir :wiinkk: önceden 140+ hızlarda zorlanırken şimdi 190+ ya kadar çok daha rahat... kesinlikle tavsiye ederim ya da sana örnek çıkarttırayım, bir fiber ustasından aynını yaptırt. ancak bağlantı aparatı uymaz, farklı bir şekil yapılmış...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:40 ----------
Sencer Abi tam bir motorcudur. Duran motora bile Kasksız binmez. Bu sebeple Sencer abinin motor uzerinde kasksız fotosunu zor gorursunuz... Aslında ornek alınması gereken bir durum. :cat::cat::cat:
yaşadıklarından tecrübe kazanmayan aptaldır. duran motordan düşüp ölen bir arkadaşım vardı... rahmetli

r: ve durduk yerde arkadan çok araba çarptı, bana ve babama :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:41 ----------
sencerrrr .. sen bittin kuzum.heryere git ama bi yanıma gelme delüüüüüüüüü
hiiiç merak etme kardeşim, kaç sefer kdirliye giriş yapacak oluyorum ( sık sık maraşa gidiyorum eşimden dolayı ) ama hep ya gece iş çıkışı ya da sabah işe yetişmek için sabah 5 te yola çıkıyorum...
senin için özel gelecem bir gün SÖZ..:cat: