26-12-2009 esimin ehliyet sınavı ve sonrası Yurekce ile camlıyaylaya cay içmeye gitti

Tekerinize sağlık :)

Sencer Abi dublör kullanmış bence.Kaskın içinde O'nun olduğunu nerden biliyorsunuz :mrgreen:(keşke kasksız çekilseydin fotoları abi :pp)

Gaziantep İl Temsilcisi
hay maşallah ne güzel etmişsınız öyle tekerinize saglık ön camı yenımı aldın sencer ..

Tekerinize sağlık :)

Sencer Abi dublör kullanmış bence.Kaskın içinde O'nun olduğunu nerden biliyorsunuz :mrgreen:(keşke kasksız çekilseydin fotoları abi :pp)

Sencer Abi tam bir motorcudur. Duran motora bile Kasksız binmez. Bu sebeple Sencer abinin motor uzerinde kasksız fotosunu zor gorursunuz... Aslında ornek alınması gereken bir durum. :cat::cat::cat:

sencerrrr .. sen bittin kuzum.heryere git ama bi yanıma gelme delüüüüüüüüü

Mersin İl Temsilcisi
hay maşallah ne güzel etmişsınız öyle tekerinize saglık ön camı yenımı aldın sencer ..

evet kardeşim, anes motordan hakan bey oldukça uygun fiyata saydı aydemir :wiinkk: önceden 140+ hızlarda zorlanırken şimdi 190+ ya kadar çok daha rahat... kesinlikle tavsiye ederim ya da sana örnek çıkarttırayım, bir fiber ustasından aynını yaptırt. ancak bağlantı aparatı uymaz, farklı bir şekil yapılmış...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:40 ----------

Sencer Abi tam bir motorcudur. Duran motora bile Kasksız binmez. Bu sebeple Sencer abinin motor uzerinde kasksız fotosunu zor gorursunuz... Aslında ornek alınması gereken bir durum. :cat::cat::cat:

yaşadıklarından tecrübe kazanmayan aptaldır. duran motordan düşüp ölen bir arkadaşım vardı... rahmetli :pr: ve durduk yerde arkadan çok araba çarptı, bana ve babama :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:41 ----------

sencerrrr .. sen bittin kuzum.heryere git ama bi yanıma gelme delüüüüüüüüü

hiiiç merak etme kardeşim, kaç sefer kdirliye giriş yapacak oluyorum ( sık sık maraşa gidiyorum eşimden dolayı ) ama hep ya gece iş çıkışı ya da sabah işe yetişmek için sabah 5 te yola çıkıyorum...
senin için özel gelecem bir gün SÖZ..:cat:

yarın inşallah tekrar yapacaz bu yolculuğu bu sefer karakaçanda gelecek :))) ilk gezisi olacağı için çok heyecanlı :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar