hiç gülecegim yoktu :queen: iki çamura girdik diyemi vazgectin :cherry:
aksamında mis gibi tertemiz oldu zinciri yaglandı :cat: 4200 km ye geldim bu arada
Senin motorunu biliyorum. Takıldım sadece.. :cat:
hiç gülecegim yoktu :queen: iki çamura girdik diyemi vazgectin :cherry:
aksamında mis gibi tertemiz oldu zinciri yaglandı :cat: 4200 km ye geldim bu arada
çok karizmasın abi:cherry::cherry::cherry:
sağ ol abi
yeni yıl yeni rakamlar
benzine zam geldi bu arada pierciğim :cyclopsan
Arkadaşlar,
Sağlam, kullanışlı, içine kaskın sığabileceği (LS2 Delta çeneden açılır kask kullanıyorum) ve hesaplı bir çanta arıyorum.
Kaskın sığabilmesi için belirli bir hacim sınırı var mıdır?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
slm ybr ciler.
benim motorun debriyajın da bir anormallik var ama anlamadım.daha yeni değiştirdim teli kopmuştu.
debriyajda hem boşluk var hemde motor ısınınca debriyajın kavraması kısalıyor buda çanımı çok sıkıyor.
debriyaj balatası mı değişcek acaba?lütfen bana yardım edin![]()
yahu bırakın ya 2005 model ybr 4000 kmde olması mumkunmudur varmı böle bişe inanmayın bu tür ilanlara ben 6 ayda 4000 yaptım sadece pazarları gezerek hic inandırıcı bir ilan degil 300tl fazla verin benim motoru alın
İlan için bir şey diyemem ama...
Benim bir arkadaşta var. 2500 e satacak. İnan hala evin içinde durur. Süs eşyası gibi. Çizilecek diye de etrafını sarmış poşetlemiş bir şekilde hem de.
dostlarım motoru fazla incelemeden aldım boyası felan temiz güzel km fazla 20binde ama sorun değil herhalde vize sigorta hepsi var 2012 ye kadar gidişi felanda cok hoş gerçi yaş itibariyle bana pek gitmedi sanki 36 yaşım ama çok memnunum genelde şehiriçi kullandğım için sorun olmaz sağolun hepiniz
Evet olabilir.. Bazı insanlar özellikle kışın evin bir odasına koyuyor.. Binemiyor satmıyorda...
Nerde bu ilan bu motor..
İlan yok. Eş dost vasıtası ile satmaya çalışıyor.
İyi güzel..Motorun durumu nasıldır.? kaç model kaç km de bilgi ?:cat: