[Kütahya - MT]

Bitkisel hayatttttttttttttt

::stretche::stretche::stretche::stretche::stretche::stretche::stretche::stretche::stretche::stretche::stretche::stretche:

bu topic'i biraz hareketlendirmeye ne dersiniz kütahyalılar bnde burdayım artık. etkinlikleri başlatalım artık. motosiklet aşkına.

hoşgeldiniz öncelikle.... herkes bağımsız olarak 2 teker sevdasını sürdürmeye çalışıyor.Uzun zamandır bir toplanma ve etkinlik olmadı. bu topiğin pek bir aktivitesi yok. Ama şundan da eminim herkes ufak bir kıvılcım bekliyor.

3-4 motorcu dostumla ayda birkaç kez gezilere çıkıyoruz.Genelde Timis kafenin önünde motorlarımızı görebilirsiniz.Şahsen tanışmayı çok isterim.Yarın öğleden sonra Timisin kafeye gelirseniz tanışmış oluruz.Veya size uygun bir zaman ve mekanda olabilir.Saygılarımla...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaşlar ben de simavlıyım ama istanbulda yaşıyorum,yazın memleketteyim nasip olursa,şöyle bi görüşsek yazın baya iyi olur gezi falan yaparız,simavdan antalyaya geçmeyi planlıyorum,yada duruma göre bi yer ayarlanır, oraya geliriz,iyi seneler herkese selam olsun topraklarım

mtk

Herkese iyi seneler..
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

simavlı dostum seni mt ailesi içinde görmekten büyük zevk duyarım.. yazın görüşmek üzere..

Herkese iyi seneler..
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

simavlı dostum seni mt ailesi içinde görmekten büyük zevk duyarım.. yazın görüşmek üzere..

inşallah,yazın görüşürüz:cat::cat::cat:

Aynı bıraktığım gibi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 ----------

Arkadaşlar bundan sonra Laleli Cami karşısında Bermuda çay bahçesi
yanında Okyanus İddaa Bayi'deyim... Herkesi buraya beklerim...

Aynı bıraktığım gibi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 ----------

Arkadaşlar bundan sonra Laleli Cami karşısında Bermuda çay bahçesi
yanında Okyanus İddaa Bayi'deyim... Herkesi buraya beklerim...

yeni işletmeniz hayılı olsun Metin abi.En yakın zamanda ziyaretinize geleceğim:rendeer:

Selam dostlar bende Eskişehirdenim ama kütahyaya gidip geliyorum toplantı vs yada bir topluluk varsa bilgi verebilirmisiniz. teşekkürler görüşmek üzere

selam kütahyalı motorseverler sizi bir sorum olacak.
kütahyada 96 model mavi 251 54 plakalı mz gören varmı
ulaşmaya çalışıyorum.

mz1996.th.png

motosiklet bu 54DT137
motor benim üzerime satışı vermek için arıyorum

Son düzenleme:
yaz gelince, canlanır bende gelirsem iyice canlanır... ama oraya motorumu götüremem...:)

Neden:silent: CBR gayet rahat gelir İstanbuldan buraya :cat: hatta yutar o kmleri:wiinkk:

yutar mı yutar,ben cbr ye ne kmler yutturdum,istanbul-bursa-harmancık-simav-izmir yolculuğu baya bi km yaptı,bi de dönüşü var tabi:))))

Hadi be arkadaşlar.Nerelerdesiniz.Canlanın bakalım biraz.Haydeeee:):mrgreen::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar