Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

yok kontrol ettim onda bir yanlışlık yok lakin geçenlerde depoyu sökmüştüm. bir tek benzin hortumunu bu reserv-normal kısmının oraya taktım ve depoyu yerleştirdim. başka takacak birşey yoktu acaba diyorum orda mı bi hata var tam bilemedim açıkcası. yarın(pazartesi) iyice açıp kurcalayacağım motoru muayeneye götürmem lazım.

arkdaşlar bu arada yeni yasaya göre motorlarda 4lü sinyal zorunluluğu olacakmış. geçenlerde muayeneye götüren bir arkadaşa sormuşlar ve en kısa zamanda taktırın demişler sanırım hafif kusur olarak geçmiş.

ben 1 ay önce muayene yaptırdım...dörtlüleri yak dedi,yok dedim...orjinalindemi yok dedi,evet dedim..tmm dedi....saçma olur bence olmayanlara yaptır demesi....2010 senesi itibariyle üretilenlerde istemesi normali
olur

yok kontrol ettim onda bir yanlışlık yok lakin geçenlerde depoyu sökmüştüm. bir tek benzin hortumunu bu reserv-normal kısmının oraya taktım ve depoyu yerleştirdim. başka takacak birşey yoktu acaba diyorum orda mı bi hata var tam bilemedim açıkcası. yarın(pazartesi) iyice açıp kurcalayacağım motoru muayeneye götürmem lazım.

arkdaşlar bu arada yeni yasaya göre motorlarda 4lü sinyal zorunluluğu olacakmış. geçenlerde muayeneye götüren bir arkadaşa sormuşlar ve en kısa zamanda taktırın demişler sanırım hafif kusur olarak geçmiş.

Deponun içinde iki boru vardır biri kısa ( bu rezerv ) , biri uzun ( bu normal ), bunlarda benzin vanası ile hangisinden benzin alacağını sağlarsın, benim tahminim rezervi normale, normali rezerv vanasına taktığın...

GV250 nin servis manueli var mı sende? Eğer yoksa göndereyim sana, kurcalamayı seviyorsan oldukça yardımcı olacaktır.

GV250 nin servis manueli var mı sende? Eğer yoksa göndereyim sana, kurcalamayı seviyorsan oldukça yardımcı olacaktır.

Canan manuellerde bazen tam tutmuyor olabilir. Mesela bende servis manuale göre ayarlamıştım. Birgün sahil yolunda benzinim bitince rezerve aldım ama zaten rezervde gittiğimi sonradan anladım. Yani servis kitapçığıyla benim musluk ters :p GV'em beni sadece bu sebepten yolda bıraktı :)

merhaba dost başlığın değerli insanları.Formunuzda paylaşılan Hyosungsource ile ilgili paylaşımınız benim işime çok yarılayaca.Fakat aklımda bir soru var daha önce bu siteden alışveriş yapan varmı kargo teslimi ve ödeme nasıl yapılıyor bilginiz varmı ?

sitenin adresini veren arkadaşımızın site yetkilileri ile mailde henüz türkiyeden hiç sipariş alınmadığı şeklinde bir şey yazıştığını söylediğini hatırlar gibiyim

gv lerde yatay konumdayken reserve de oluyor. reserve musluguna baglı borunun bırı uzun bırı kısa. gecenlerde basıma gelen bır olayı anlatayım. mantıklı olarak reserve konumundayken kalan yakıt 20-25 km goturmesı gerek en azından.. yakıtım bıttı reserve aldım sadece bırkac km gıdebıldım sonra reserve de bıttı. sen sen ol yakıtın reserve dusunce hemen gıt yakıt al derım. bundan sonra bende oyle yapıcam..

yakıtım bıttı reserve aldım sadece bırkac km gıdebıldım sonra reserve de bıttı. sen sen ol yakıtın reserve dusunce hemen gıt yakıt al derım. bundan sonra bende oyle yapıcam..
aynen bende de böyle oldu 1 km gidemedim :)) neyse öğreniyorum yavaş yavaş..

manuel kitapçığı bende yok linkini atarsan çok sevinirim.

bu arada arkadaşlar motor 35000 km yi görmek üzere, bi maşallah diyin :)

maşallah maşallah ....nice 35 binlere motorunla sorunsuz,kazasız,belasız inşallah

Maşallah, maşallah.... Allah kaza bela tamir yüzü göstermesin. Benim motorda daha yeni 20.000.i devirdi :)

Bu arada bende bir kere rezerve alıp yoluma devam ettim ama 1 km değil en az 7-8 km gittikten sonra benzin aldım sorun olmadı.

Maşallah, kazasız belasız inşallah, benim motor da 21000 de...
Link değil de mail adresini verebilirsen göndereyim sana..

özendiriyosun sonra ben de kalkışıp motoru alıcam elime :)

ya arkadaşlar bu arada kaç km giderim diye test ediyordum o yüzden benzin doldurmamıştım. benzin bitti daha sonrasında yedek depoya geçtim çalışmadı motosiklet problem ne olabilir? (not: geçenlerde kablolara ulaşmak için benzin deposunu çıkarıp geri takmıştık, bir de benzin şamandırası değişti(değişmez olaydı:pr:))

Benzin deposu ile yakıt pompası arasında olması gereken plastik filtre senin motorunda da varsa ve görevini yapıyorsa benzin deposundaki pisliklerin karbüratöre ulaşmasını engellemesi gerekiyor.
Ancak bu filtre uzun zaman kullanıldıktan sonra işlevini yetiriyormuş. Bu nedenle de ara sıra değiştirilmesi gerekiyor. Çok da ucuz bir parça (3-5 tl).

Senin sorunun benzin musluğunun tıkanmasından olabilir. Bunu da test etmek çok kolay. Benzin musluğu rezervde iken yukarıda bahsettiğim filtreye giren benzin hortumunu çıkarttığında benzin geliyorsa muslukta sorun yok demektir.

İyi günler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:41 ----------

merhaba dost başlığın değerli insanları.Formunuzda paylaşılan Hyosungsource ile ilgili paylaşımınız benim işime çok yarılayaca.Fakat aklımda bir soru var daha önce bu siteden alışveriş yapan varmı kargo teslimi ve ödeme nasıl yapılıyor bilginiz varmı ?

Site yönetimiyle görüştüğümde Türkiye'ye hiç satış yapmadıklarını söylediler.

Site ile ilgili paylaşımı yaparken benim de amacım bu konuda yardımcı olabilecek, bize bilgi verebilecek birileri varsa bulmaktı. Ancak bizim forumdan çıkmadı. Aynı duyuruyu GV650 forumundan da yapsak mı acaba? Belki oradan birşey çıkar ne dersin Mrock?

İster sen yap, istersen ben aynı mesajı orada da yayınlıyım..

sizlere de maşallah sizlerin de km az değilmiş sevindim kendimi yalnız hissedecektim :) hepimize kazasız belasız sürüşler.

Maşallah, kazasız belasız inşallah, benim motor da 21000 de...
Link değil de mail adresini verebilirsen göndereyim sana..

[email protected] şimdiden teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:10 ----------

Stkanuninin sitesindeki GV250 nin kullanma klavuzunun linki :

http://www.stkanuni.com.tr/modeller/gv250/gv250.pdf

teşekkürler

Arkadaşlar bu motorla en uzun kaç km 'yi gören oldu yani cienfuegos'un 35.000 km'sinden fazla yapan veya bu km yi geçen birilerini duyan bilen var mı?

Benzin deposu ile yakıt pompası arasında olması gereken plastik filtre senin motorunda da varsa ve görevini yapıyorsa benzin deposundaki pisliklerin karbüratöre ulaşmasını engellemesi gerekiyor.
Ancak bu filtre uzun zaman kullanıldıktan sonra işlevini yetiriyormuş. Bu nedenle de ara sıra değiştirilmesi gerekiyor. Çok da ucuz bir parça (3-5 tl).

Senin sorunun benzin musluğunun tıkanmasından olabilir. Bunu da test etmek çok kolay. Benzin musluğu rezervde iken yukarıda bahsettiğim filtreye giren benzin hortumunu çıkarttığında benzin geliyorsa muslukta sorun yok demektir.

İyi günler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:41 ----------

Site yönetimiyle görüştüğümde Türkiye'ye hiç satış yapmadıklarını söylediler.

Site ile ilgili paylaşımı yaparken benim de amacım bu konuda yardımcı olabilecek, bize bilgi verebilecek birileri varsa bulmaktı. Ancak bizim forumdan çıkmadı. Aynı duyuruyu GV650 forumundan da yapsak mı acaba? Belki oradan birşey çıkar ne dersin Mrock?

İster sen yap, istersen ben aynı mesajı orada da yayınlıyım..

Sevgili Yasoe ve Emrah,
Daha önce de söylemiştim ama sanırım atladın o mesajı okumayı. Ben bu yaz http://www.richardhyosunggvgt.com sitesinden Kontak anahtarı seti siparişi verdim. Bu site de Kore den satış yapıyor, Richard adında bir arkadaş. Mail ile neler istediğimi bildirdim ve bana fiyat teklifini gönderdi, Paypal aracılığı ile ödeme yaptım (uluslararası para transferlerini internet üzerinden güvenle yapabileceğinizi güvneilir bir site). Sonra Richard bana APS kargo ile (yani Posta Kargosu) ürünleri gönderdi. Verdiği takip numarası ve internet adresi ile kargomu takip ettim. Kargo, Istanbul Topkapı dai Gümrüklü Paket Posta Müdürlüğüne geldi. Oradan da Tekirdağ PTT ye gelecekti (teslim adresi çorlu olduğu için) fakat ben beklemeden Topkapı dan alayım dedim. Posta ilgili şubeye geldiğinde zaten size bir İhbarname geliyor. Gümrük ödenmesini gerektirecek bir malzeme değilse 2-3 lira ambar parası verip kargonuzu alıyorsunuz. İşlem bu kadar kolay aslında, çok karışık bir şey değil.
Muhtemelen bu site de benzer bir yöntem izleyecektir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 ----------

Bu arada Tangoabi ve cienfuegos, servis manuellerini gönderdim.

Arkadaslar bu http://www.richardhyosunggvgt.com sitesinden ben de alısveris yaptım. CDI Unit aldım. Odemeyi Paypal ile yapmıstım ve kapıma kadar geldi urun gumrukle de ugrasmadım. Buradan alısveris yapabilirsiniz, bence guvenli. Takip numarası alın ve urunun yerini takip edin. Guzel bi sistem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar