Çin malı japon malı aşın artık bunları bin motoruna ozgurce dolas gerisi hikaye.
Motoru ne için aldıgın onemli.
bekleyin çok yakında 20000km deviriyorum :queen: (ortalama 500km sonra)
motorun modeli markasını merak ettim.
7000 de aldım 10000 deyim 3 ay olmadı 4 defa otoyolda kaldım masrafımın haddi hesabı yok jinlun 150r:
Anlaşıldı ben bir an önce şu motoru satıyım daha gerçi bir ay bile olmadı ama zararın neresinden dönersek kardır....
merhaba arkadaşlar benim jinlun 150 şuan itibarı ile 31850 kmde zincir dişli takımı fren balataları ve buji haricinde mekanik aksamda bişey deişmedi ama şuan serviste kış bakımına soktum yaza hazırlık olarak debriyaj balatası deişecek 3. vites dişlisi ağlıyodu şanzımanda operasyon geçirecek gibi bunların hepsi benim titizliğimden kaynaklanıyo kullansam daha gider ama riske atmak istemiyom zaten bu kmde bunlar normal..
coming soon diyosun yani...yok aga sen 5000 i 6 ayda zor devirirsin...![]()
Havafiltresi + Yağ + buji 44 TL tuttu.
Eğer japon bir motorum olsaydı tüm bunlara ne kadar para verecektim merak ediyorum. bilenler varsa, yazarlarsa sevinirim. Yedek parçamız ucuz diye teselli ediyorduk kendimizi. Bu son olay canımı sıktı.
Ben gecenlerde hava filtresi, yag filtresi ve buji aldim (birtek bujinin markasini hatirliyorum, NGK). Hepsine 50 TL verdim, buji 15 TL, hava filtresi galiba 20, yag 15 idi.
Motor ise Honda Cbf 250.
Biliyorum konu farkli ama arkadas sormus, cevap olsun diye yazdim.