Yaklaşık 1 saat önce eve girdim..
Bugün
ARBETUS'un Gebze'deki mekanına gittik
canicellat ile..
Benim farın lambasını değiştirdik, beyaz yanıyor şimdi..
Bunun haricinde bir şey yapmadım..
canicellat'ın da sis farlarının montajını yaptı ARBETUS..
Ama birader dönüş yolunda sağdaki sisi kucağına aldı Erkan

Ne biçim montaj yapıyon sen :mrgreen:
Ama ben senin orada olayı çözdüm hacı..Oraya sabahtan gelip böyle biralı miralı bir tamir/tadilat faslına girişmemiz gerek..Bak öyle ne işler çıkar
Bu arada ARBETUS'un meşhur bobberına da binme şerefine nail olduk

Böyle bir ses, böyle bir görüntü yok diyorum size..650 cc motor sesi veriyor makina..
Ama gelin görünki hiç foto çekmemişim..Kusura bakmayın
Bu arada servisin garantiden değiştirip taktığı lastik gene hatalı çıktı..Lastikte bombe ve göçük kısımlar var ve bu motorun yalpalamasına neden oluyor..Resmen kıçı sağa sola ata ata gittim geldim Gebze'ye..
Servisi aradım, böyle böyle diye..Sipariş geçecekler gene yeni lastik için..Unutmadan, değişimde gelen lastik Mondial Marka!
Demek lastik işine de girmiş Uğur..
UStaya söyledim, DURO vb. bir lastik göndersinler diye..Bakalım, gelişmeleri yazarım..
Ha bir de sabah Kadıköy'e Erkan ile buluşmaya giderken Harem istikametinde sol şeritteyim, bir anda vitesin olduğu ayaklık ayak koyma yeriyle birlikte lap diye aşağı düştü!!!
Sağa çektim bir baktım ki, eşşek kadar olan civatalardan arkada olanın yerinde yeller esiyor..Neyseki önde olan civata tutmuş pegi..Yoksa debriyaj kablosuyla birlikte yere düşer, lastiğe sıkışır vs. vs. vs. olurdu..
Yoldan bir kurye geçiyordu, onları çevirdim, rica ettim civata varmıdır diye..Adam sağolsun şakırt diye bir tamir çantası çıakrttı içinde envai çeşit vida somun ıvır zıvır..
2 dk. taktı bir tane civata da öyle devam ettim yola..
Kısacası atraksiyonel bir gündü..
Siz neler yaptınız?