Motosikletinizde Hangi Ampülü Kullanıyorsunuz?

Motosikletinizde Hangi Ampülü Kullanıyorsunuz?

• H4 tipi Şeffaf Ampül

Oy: 96 35.7%
  • xenon

Oy: 68 25.3%
  • üstü mavi boyalı ampül (çakma xenon)

Oy: 41 15.2%
  • S2 tipi ampül (armut tipli yuvarlak)

Oy: 64 23.8%

• Kullanılan toplam oy
    269
Motovision gerçekten anlatıldığı kadar yüksek aydınlatma sağlıyorumu?
Beyaz sarı mavi arası yanıyormuş, hangi renk ağarlıkta?
Mototal da 55 lira adep fiyatı malum motorum çift far olduğu için alıp denemedim beyenmezsem pek çöpe atılıcak bi para deil çünkü:)

farın içine bakarsan kırmızımsı bir ışık görürsün far hafif sarı duruyor ama yere verdiği ışık bariz beyaz garip bir ampül anlayacağınız :mrgreen:

h2osram.jpg
[/QUOTE]

Bu ampülün kafasındaki civa aydınlatmayı etkilermi yani aydınlatmada verimi varmıdır?

Tebrik için teşekkürler.Linkteki yazıda sorumun cevabı yoktu :cherry: Akşam üstü Sevise gittim.Motoruma uygun ampüllere bakacam dedim.En iyi aydınlatma saglayan ampülü sordum resimdeki ampülü gösterdi.ampülün ucundaki siyah yeri göstererek bu civalı ampüldür. normal ampüllere göre cok iyi aydınlatır dedi. bende bu ampül tipinden üstü mavi boyalı olanı kullanıyorum ancak ucunda civa yok. adamın dedigi dogrumu yoksa satış yapmak icinmi söyledi?:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tebrik için teşekkürler.Linkteki yazıda sorumun cevabı yoktu :cherry: Akşam üstü Sevise gittim.Motoruma uygun ampüllere bakacam dedim.En iyi aydınlatma saglayan ampülü sordum resimdeki ampülü gösterdi.ampülün ucundaki siyah yeri göstererek bu civalı ampüldür. normal ampüllere göre cok iyi aydınlatır dedi. bende bu ampül tipinden üstü mavi boyalı olanı kullanıyorum ancak ucunda civa yok. adamın dedigi dogrumu yoksa satış yapmak icinmi söyledi?:silent:

İsmi civalı ampul kalmış halbuki tanımda gördüğün gibi civa falan yok,eski tiplerde kullanılır.:wiinkk:
Satış değil de bilmiyor diyelim,eski ismi süregelmiş.

bende xenon nun fiyatını sordum şimdilik kalsın dıyebildim anca çakma kullanıorum :))))

zenon ampül kullanıyorum eee
ampül ii beşeydir
faydalıdır
ampül ampüldür
aynı ampüle benzer
bunlarda hakiki görüşlerim
:p:p:p:p:p:p

orjınali neyse hala onu kullanıyorum :) . xenon benzetmesı farlar sadece gozterıs saglıyororjınalı kadar gostermıyor kıyaslama yapılırsa zaten anlasılır ve en önemlısıde karsıdakı surucunun gozunu alması bu çok kötü bir durum karsımızdakı suruculerıde düşünerek birşeyler yapıp yapmayacağımıza karar verelim lütfen

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
osram night breaker kullaniyorum xenon'dan hic bir farki yok :)

Biraz güncelliyelim. H4 Osram Night Racer 110 kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıl kadar oldu. Motosiklet için özel geliştirilmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar