Yorumsuz diyorum sizden yorum bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eftalya sen hiç istanbula geldin mi?

geyik yapmak için sormuyorum ciddi bi soru yani :mrgreen:

sanmam 3 gün izmir 5 gün mersin hangi arada istanbula gelicekki :silent:

orda insanlar ölebilir ciddi konu tabi..

bacak lazım.. kız var papaz var on lu var as var.. bi bacak yok arada :mrgreen:

bacak = kahve dilinde Vale'ye denir..

sinek bacagı var lazımmı:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen istanbula gelmedin dimi gelirsen kemer oldugunu görürsün

geyik niye yapıyorsun yorum yap boş konu degil bu :pale:

yoo her yaz ordayım ama bahsettiğiniz su kemeri olduğunu anlayamadım , plakaya falan da dikkat etmedim ... neyse sayemde bol bol gülmüşsünüzdür : ) sabah 7'den bu yana ayaktayım , beynime oksijen gitmiyor ...

orda insanlar ölebilir ciddi konu tabi..

bacak lazım.. kız var papaz var on lu var as var.. bi bacak yok arada :mrgreen:

bacak = kahve dilinde Vale'ye denir..

abiçim biz konu açıyoruz bazı arkadaşlar geyik sanıyor baksana :bounce:

bu kazada 2 yaralı var hemde agı:bounce:r neden bir dikkatsiz bayan sürücü yüzünden

MFM

yoo her yaz ordayım ama bahsettiğiniz su kemeri olduğunu anlayamadım , plakaya falan da dikkat etmedim ... neyse sayemde bol bol gülmüşsünüzdür : ) sabah 7'den bu yana ayaktayım , beynime oksijen gitmiyor ...

itiraf ediyorum yukardan düşme ihtimali olunca baya bi güldüm ben kusura bakma :salut: :rendeer:

unkapanında surlar var büyük kocaman bi duvar belki hatırlarsın hatta meşhur pilavcı var biraz aşağısında :cat:

evet ilk yardım kursuna katılanlar arkadaşa yardımcı olsun :mrgreen:

37.jpg
buna ne demeli

Bu ve daha fazlası için kadınların yaptıgı kazaları görmek için aşağıdaki lince tıklayın :mrgreen:

http://www.milliyet.com.tr/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,916164&id=3&galeriid=8405#galeriStart

butona basıcam şimdi.. (turbo yazıyo üstünde.. o zaman içinden geçerim işte..)

itiraf ediyorum yukardan düşme ihtimali olunca baya bi güldüm ben kusura bakma :salut: :rendeer:

unkapanında surlar var büyük kocaman bi duvar belki hatırlarsın hatta meşhur pilavcı var biraz aşağısında :cat:

gir o pilavcının yanından 150 metre git solda bizim kafe var vefakar bekleriz seni orda :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

ya niye kusura bakayım , gül tabi :mrgreen: bende şu an kendime gülüyorum . bahsettiğin kadar bilmiyorum oraları : )

MFM

o zaman ayın 3 günü izmir 5 günü mersin öylemi... diğer günler nerde yaşıyosun?

bi döngü gibi olabilirmi :) 3 gün izmir 5 gün mersin 3 gün izmir 5 gün mersin yazları istanbul sonra 3 gün izmir 5 gün mersin:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:11 ----------

gir o pilavcının yanından 150 metre git solda bizim kafe var vefakar bekleriz seni orda :mrgreen:

eyvallah abi şubatta gelirim bi Türkiyeme geliyim de :wiinkk:

bi döngü gibi olabilirmi :) 3 gün izmir 5 gün mersin 3 gün izmir 5 gün mersin yazları istanbul sonra 3 gün izmir 5 gün mersin:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:11 ----------

eyvallah abi şubatta gelirim bi Türkiyeme geliyim de :wiinkk:

gel sen gel pilavda yeriz bozada iceriz :rendeer:

MFM

ya niye kusura bakayım , gül tabi :mrgreen: bende şu an kendime gülüyorum . bahsettiğin kadar bilmiyorum oraları : )

tamam bu yaz gelince oraya bi git bak içimizden yakınlarda kafe sahibi olanda varmış orayı görünce daha çok gülüceksin :mrgreen::mrgreen: ben diyim 5 metre sende 7 metre yüksekliğinde bi duvar :queen::queen: duvarın üzerinde o arabanın unutulmuş olması imkansız :queen::queen: hele bide şöförüyle birlikte :queen::queen::queen: tarihi duvar :queen::queen::mrgreen::mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar