- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben lifan 400'ün fiyatını göremedim siz görebildinizmiQUOTE]
Discovery'nin fiyatı belli,diğerleri belirsiz galiba.
Motorhocası avatardaki acı biberler etkilemiş anlaşılan lifanın 400 cruiserı sitede 4-5 kere yayınlandı yani yeni değil.
Su motorlara para veceginize gidin ikinci el bir japon yada italyan alin da basiniz agrimasin. O fiyata alabilceginiz cok motor var. Yazik diyorum. Bu motorlar bu kadar muhtesem olsa Avurpada yok satardi. Parayi cope atmaktan baska bir sey degil sahsimca.
Su motorlara para veceginize gidin ikinci el bir japon yada italyan alin da basiniz agrimasin. O fiyata alabilceginiz cok motor var. Yazik diyorum. Bu motorlar bu kadar muhtesem olsa Avurpada yok satardi. Parayi cope atmaktan baska bir sey degil sahsimca.
hiçbir açıklayıcı bişi göremedim atılan başlık foss
motorlarda ne tip var nede sağlamlık dandik oldukları tipinden belli..
bunlara para vermeyip gidip italyan ve japon ikinci ellere bakın gerçekten..
alırısnız 1500 e bunu 1000 lirada masraf edersiniz gelir 2500 e ama genede düzelmez satarkende 1000 lira etmez gidin cbr 125 r alın 2500 liraya 10 yıl binin bakımlarını adam gibi yaptırırsanız en aızndan nerde yolda kalıcam derdi olmaz ben ankara izmir trabzon ordu kastamonu gitmediğim yer kalamdı bir anahtar bile almadan yanıma...
Genelde 10hp'lik motora 150km/h yazdıklarından şaşırdım.bi motor hocası olarak sen izah edemezsen kim ne diyebilir ki?![]()
Beğenmediysen Çin'e git:mrgreen:hiçbir açıklayıcı bişi göremedim atılan başlık foss
Genelde 10hp'lik motora 150km/h yazdıklarından şaşırdım.
Beğenmediysen Çin'e git:mrgreen: