[M.T Bilgi İşlem ve Bilgisayarcılar]Grubu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
win7 ile bs player henüz tam anlaşamıyorlar sanırım zira sürekli kapanıp duruyor.
bs player a alternatif bir video oynatma programı tavsiyesi rica ederim. km player kurdum 3 dakika sonra sildim, kullanışsız geldi bana.
bir de media player ile seyrederken filmler sanki sinema çekimi gibi duruyor canlılık kayboldu gibi.

abi ben win 7 ve bs player kullanıyorum...bende hiç bi sorun yok...benim win 7 ingilizce...bs player türkce...
divx playerda var...quick playerda var...medya player 12 de var...total video converter da var...

Son düzenleme:
takıldığım olay şu ben you tubedeki videoları buraya ekliyebiliyorum zaten kendi bildiğim şelilde yada dün coq 'un gösterdiği şekilde ,yaşadığım sorun şu bu linkini verdiğim videoyu tagların arasına koyunca burada gözüküyor ancak oynamıyor linkide verdimki ,link kırık onun içindir denmesin diye..

Super Moderator
Alıştıra alıştıra, önce screenshot'la başladım; bir sonraki adımda oynatırım:p

Demek ki YouTube da safın önde gideni değilmiş:), embed engeli için tek çözüm link vermemek dememişler.

Ya emeğe saygı diye gidip YouTube'da izleyeceğiz, ya saygısızlık yapıp, indirip, oraya buraya upload edip, ordan embed edeceğiz o zaman...

Demek ki YouTube da safın önde gideni değilmiş:), embed engeli için tek çözüm link vermemek dememişler.

Ya emeğe saygı diye gidip YouTube'da izleyeceğiz, ya saygısızlık yapıp, indirip, oraya buraya upload edip, ordan embed edeceğiz o zaman...

Evet aynen dediğin gibi ,vakit bulabilsem sayfağa kaynağındaki kodlardan çözmeye çalışacağım olayıda..

Sağol gene uğraştığın için :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:57 ----------

Ata 100 üzerinden çift aygıt kurulumu yaparsanız disk optik okuyucu gibi ve bu ata100 kablosu ile yapılırsa cd okurken pcde kasma anlık donmalar yapar bir süre sonra sistem çöker..Bunun yerine ata100 üzerinden ata33 eski kalın damarlı kablo kullanın..

atamı satamı :mrgreen:

:cat::cat::cat:
başka yolu yok gibi....

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Jubaa :) seviyom ben motorumu

win7 ile bs player henüz tam anlaşamıyorlar sanırım zira sürekli kapanıp duruyor.
bs player a alternatif bir video oynatma programı tavsiyesi rica ederim. km player kurdum 3 dakika sonra sildim, kullanışsız geldi bana.
bir de media player ile seyrederken filmler sanki sinema çekimi gibi duruyor canlılık kayboldu gibi.

BS playerın kırılmış bazı versiyonları o hatayı yapıyor ,düzgün bir bs player bulman lazım ya da ben sana bir yol göstereyim divx seyredebilmen için
bu online film izle gibi sitelere girdiğinde divx filmler seçeneğini bul oradan rast gele bir film seç karşına çıkan divx playerın playına bas sana uyarı verip bilgisayarına divx oynatıcı yükleyecek kabul et yüklesin ,daha sonra tüm divx leri seyredersin

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bazi videolarda oluyor oyle.
Bide sunu deneyin bakalim.
:)

[YT]IisMuvJtfFw[/YT]

şirkette oldugum için videoyu göremiyorum:pale:
burada dns'lerle oynamıyorum:p

şu ultra surf programını indirip çalıştır , tcp protokolünden amerikadaki bi sunuya bağlıyor seni en basit proxy programıdır programı açtığında internet explorerda açılır youtube'a girebilirsin hemide amerikanya üzerinden (böyle olunca bazı bölgesel videolarıda izleyebiliyorsun hem :p ) programı kapattığında da hiç birşey olmamış gibi devam edersin işine yanlız biraz yavaşlatıyor internetini her zaman kullanmıyacağın için sorun olmaz :cat:

http://www.ultrareach.com/

şirketlerde okullarda kısacası kısıtlı birçok bilgisayarda çalışıyor umarım işine yarar ;)

Son düzenleme:
arkadaşlar, ben müzik videolarını vcd yapmak istiyorum.. Bizim oğlana..Nero ile mi yaparım bile nvarmıdır??

şu ultra surf programını indirip çalıştır , tcp protokolünden amerikadaki bi sunuya bağlıyor seni en basit proxy programıdır programı açtığında internet explorerda açılır youtube'a girebilirsin hemide amerikanya üzerinden (böyle olunca bazı bölgesel videolarıda izleyebiliyorsun hem :p ) programı kapattığında da hiç birşey olmamış gibi devam edersin işine yanlız biraz yavaşlatıyor internetini her zaman kullanmıyacağın için sorun olmaz :cat:

http://www.ultrareach.com/

şirketlerde okullarda kısacası kısıtlı birçok bilgisayarda çalışıyor umarım işine yarar ;)

saol caqlar bilğin için, programı indirdim başka bilgisayarda deniyeçeğim. Ben şirkette ISS üzerinden tüm çalışanlara, messenger,facebook,online gazete ve chat sitelerine erişim engeli koymuşum. ayrıca download yapamıyorlar.
Sivilde yakalasalar vuracaklar :p
Çalşıtığım ofis dört katlı bir bina ve 2 kattayım ben , ofis amerikan açık ofis şeklinde ve masam şirketin tam ortasında herkes bilgisayarımı rahat görüyor :pr: yani benim youtube'a girdigimi görseler , gösteri ve yürüyüş yapacaklar... Hemen kıskanıyorlar beni...:p

Sistem odasında başka bilgisayarım var , o heryere giriyor, full oyunlarla dolu boş vakitlerde aşagı inip youtube ve diger bütün sitelere rahatlıkla giriyorum problem yok yani:cherry:
Şuan ki bilgisayarımdan Youtube'a giremiyor olmam tamamen durumun hassasiyetinden kaynaklanıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:23 ----------

arkadaşlar, ben müzik videolarını vcd yapmak istiyorum.. Bizim oğlana..Nero ile mi yaparım bile nvarmıdır??

Abi nero ile yapman sağlıklı olur. Nasıl yapılacağını biliyormusun yazmamıza gerek varmı abi? :rendeer:

saol caqlar bilğin için, programı indirdim başka bilgisayarda deniyeçeğim. Ben şirkette ISS üzerinden tüm çalışanlara, messenger,facebook,online gazete ve chat sitelerine erişim engeli koymuşum. ayrıca download yapamıyorlar.
Sivilde yakalasalar vuracaklar :p
Çalşıtığım ofis dört katlı bir bina ve 2 kattayım ben , ofis amerikan açık ofis şeklinde ve masam şirketin tam ortasında herkes bilgisayarımı rahat görüyor :pr: yani benim youtube'a girdigimi görseler , gösteri ve yürüyüş yapacaklar... Hemen kıskanıyorlar beni...:p

Sistem odasında başka bilgisayarım var , o heryere giriyor, full oyunlarla dolu boş vakitlerde aşagı inip youtube ve diger bütün sitelere rahatlıkla giriyorum problem yok yani:cherry:
Şuan ki bilgisayarımdan Youtube'a giremiyor olmam tamamen durumun hassasiyetinden kaynaklanıyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:23 ----------

Abi nero ile yapman sağlıklı olur. Nasıl yapılacağını biliyormusun yazmamıza gerek varmı abi? :rendeer:

Mesela youtube dan alıp bir örnek ver iyi olur?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Youtube videolarini indirebilmek için bir çok program var ama farkedilir edilmez, program çalismaz hale geliyor.
Onun yerine verdigim linki kullanarak videolari indirebilirsiniz.

http://downthisvideo.com/

Yukaridaki adrese girdiginizde açilan sayfada,
Copy the link of the video page and paste it here:

Yazan yerin altindaki bolume, indirmek istediginiz youtube videosunun linkini yapistirin ve sagda bulunan download butonuna tiklayin.

Yeni bir sayfa açilacak.
Sayfanin alt kisminda turuncu renkli download FLV yazili bir buton var.
O butona tikladiginizda indirme islemi baslar.
Daha sonra Nero'da istediginiz formatta cdye kaydedebilirsiniz.

Canım kardeşim video klip dedim ya...Hakan usta anlatmış bana. ama çok zor geldi...

Abi fark etmiyor ki, önemli olan Youtube'den video yada müzik indirebiliyor olman, indiremiyorsan wintube adlı bir program vardı, o download ediyor ben eskiden kullanıyordum bu programı, indirdikten sonra gerisi kolay zaten:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar