[İzmir - MT]

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alper abi ve doğan yürüyün bee .
alper abi o xt fena gidiyordu ya yağmur çiseledi tadını çıkaramadım korktum .. psikolojimi bozdu :)
benim motor elektirkli scoter gibi gelio :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------

sen iyi dayanıorsun er- 5 den sonra AN, ye

napalım..Geçici olarak sıkıcaz dişimizi... :p:p:p:p
Yakında ... Sürpriz im var... :wiinkk::wiinkk::wiinkk:

herkese mrb benim motorumla ufak bi sorunum dün motorumdan ses geliyordu (şıkır şıkır)acaba soguktan mı dedim ama ısındırdım hala yapıyordu çekişinde falan bi sorun yok gibi ama sanki daha önceki sıkılığı yok sizce bu nedendir sübap ayarı ve karbüretör ayarı yapmamıştım daha ondan olabilirmi.yani motor ayarı yapılmadı ama pistonlardamı bir sorun var diyorm teşekkürler...motorum regal raptor 250cc

herkese mrb benim motorumla ufak bi sorunum dün motorumdan ses geliyordu (şıkır şıkır)acaba soguktan mı dedim ama ısındırdım hala yapıyordu çekişinde falan bi sorun yok gibi ama sanki daha önceki sıkılığı yok sizce bu nedendir sübap ayarı ve karbüretör ayarı yapmamıştım daha ondan olabilirmi.yani motor ayarı yapılmadı ama pistonlardamı bir sorun var diyorm teşekkürler...motorum regal raptor 250cc
sübab ayarı olabilir. başka durumlarda olabilir. görmek lazım.. hatta bir çok usta görsede sökmek lazım da diyebilir. sübab ayarından sonra hala ses geliyorsa.wert ve izmirli ua bu konuda sana bilgi verebilir. ikisinde de raptor var. yanlış hatırlamıyorsam da bakıma üçyol ege bike a gidiyorlar. osman öksüz parkının orda. :cat:
slm arkadaşlar nasılsınız pazartesi izmirdeyim karadenizden bi istegi olan var mı?????

metincim kendin gel yeter..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 ----------

dikkatimi çekti de ayın 22 sinde kimse birşey yazmamış. ben günlük takip edeyim bari.

Daha ayrıntılı bir bilgi vermen lazım bu şekilde ordan yada burdan diyemeyiz çünkü heryerden olabilir zincirden bile gelebilir eğer daha çok bilgi verirsen belki çözeriz:cat:

Eğer çözemezsekde Hasan Abininde dediği gibi bizim ustaya sorarsın varsa bi problem o sana nerde olduğunu nasıl ve kaç paraya yapılabileceğini söyler çok iyi bir ustadır şüphen olmasın:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 ----------

slm arkadaşlar nasılsınız pazartesi izmirdeyim karadenizden bi istegi olan var mı?????

PESTİİİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL:queen: :queen::bounce::cherry:

ben cözdüm arkadaslar engin tecrübemle sorunu merak etmeyin :cherry::cherry:
bizim usta emrah deil hasan hiphopçularla işimiz olmaz bizim rock forever her daim :queen::queen::queen::cherry::cherry:

eksentirk gergisinden olabilir bendede aynı sorun başıma gelmişti şıkır ötüyo ve bi süre sonra kopuyo ve motorun hareket etmiyo kapttıgındada bi daha çalışmıo fazla bi masrafı yok

herkese Selamlar,

yakinda Turkiye'ye donuyorum hayirlisi ile...ekipte kimler kaldi bilemiyorum ama tanidiklara bol selam...
Gelince motor almayi dusnuyorum, 4 modelden birini temiz istedgim gibi bulabilirsem alabilirm duydugunuz bildiginiz varsa bana iletirseniz ozelden cok sevinirm..
CBF 600
FZ6
Kawazaki z750
v-strom 650

selamlar :rendeer:

selam arkadaslar iallah hepiiniz iyisinizdir beenim dunya turum daha bitmedi turlamaya devam'hepinizi cok ozledim bu arada cince kilavyede yazmak ta cok zor,tekeriniz duz bassin saglicakla kalin mucuk hepinize :)

Moderatör (forrap)
Vay kimleri görüyoruz :)
Özletme bu kadar,gerçi zor fırsat buluyorsundur doğal olarak..
Bizde seni özledik,kendine iyi bak,iyi turlar..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar