Bodrum Seyahati ve Geleneksel 08.08.09 CBF-TR İ.H. Buluşması

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Muhteşem dostluklar,harika bir birliktelik.ne denebilir ki.bravoo.adana'dan sevgiler hepinize.

Teşekkürler Adanalı. Beğenmene sevindim.:cat:
Hatay'dan da size sevgi saygı demeti sunarım.:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:07 ----------

Sıtkı ağabey teşekkürler.Zamanım olmadığı için bu gezide sizlerle çok az birlikte olabildim maalesef.Ama yinede herşeye değerdi.36 saate 1400 km yi,uykuyu ve sizlerle birlikte geçen harika birkaç saati sığdırmak durumundaydım.Herşeye değerdi.Aynısını 2010 dada tekrarlamak dileği ile.:rendeer:

Sevgili Ergün, gerçekten çok güzel anlarımız oldu bu gezide. Gönül, daha çok birlikte olmayı istiyor ama, bu kadarı da güzel. :cat:
Gece aniden karar verip İstanbul-Bodrum yaptın. Bu, ancak motosiklet dostluğu varsa oluyor.:rendeer:
Bu yüzden motosikletlerimi her geçen gün daha çok seviyorum.:cat:
İnşallah daha sonra daha güzel gezilere birlikte imza atarız.
(Fuar için uçak biletim 28 Şubat Pazar. Görüşürüz umarım.:wiinkk:)

Adana İl Temsilcisi
Bu yıl hatay'a,bizim gurupla bir gezi düzenlemiştik.yolda bülent beyle tanışmış,harbiyenin adresi konusunda yardım almıştık.akşam üstü de kendisinin sahip olduğu çay bahçesine çaya davet etmişti sağolsun ama çok kalabalıktık ve çıkış saati ilerlemişti,o yüzden gidememiştik.bir dahaki sefere inşallah.umarım bir gün sevgili mehmet çulcu ile denk getirip sizlerle tanışma fırsatım da olur.

Motosikleti
Bu yıl hatay'a,bizim gurupla bir gezi düzenlemiştik.yolda bülent beyle tanışmış,harbiyenin adresi konusunda yardım almıştık.akşam üstü de kendisinin sahip olduğu çay bahçesine çaya davet etmişti sağolsun ama çok kalabalıktık ve çıkış saati ilerlemişti,o yüzden gidememiştik.bir dahaki sefere inşallah.umarım bir gün sevgili mehmet çulcu ile denk getirip sizlerle tanışma fırsatım da olur.

Bahsettiğiniz arkadaşlar bizim guruptan. Anlatmışlardı sizle karşılaştıklarını.
Bu arada, Mehmet Çulcu ile sürekli görüşüyoruz. Sık sık Antakya'ya gelip organizasyonlarımıza katılır. En son Art Riding Academy'den aldığımız eğitim etkinliğine katılmıştı.
Sizi de bekleriz mutlaka.
Selamlar Antakya'dan.:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 ----------

İnşallah abi.Fuarda görüşmek üzere.Sevgiler,saygılar.
Umarım görüşürüz Ergün'cüm.

Ağzımın suyu aka aka baktım valla onca resme rağmende doyamadım :( daha nice bulusmalar geziler.

Motosikleti
Ağzımın suyu aka aka baktım valla onca resme rağmende doyamadım :( daha nice bulusmalar geziler.

İyi dileklerine ve mesajına teşekkür ederim Zenon.
Güzel geziydi gerçekten.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar