EGzoz budur :)

MFM

50403 bin kez paylaşıldı bu video bence çok gereksiz abi ya ne gerek var öyle şeylere :D :D

walla race kullanmadım hiç :)
1 sefer 150cc lik vitesli motorda büyük bir koli taşıdım hemde şileden istanbul' a baya rüzgarda etkilenmiştim özellikle köprüyü geçerken :)

dostum bi sefer hic unutamam fzr 1000 (eski motorum :) ) ile arkamda bi arkadasimla sakin bi yolda sakince yaklasik 90 km ile gidiyorduk.karsimdan bi tir geldigini gordum ancak hic beni o kadar etkileyicegini dusunkmedim kenara cekilmeden devam ettim tir in hizi kacti bilmiyorum ancak nerdeyse bizi atiyordu.daha sonra tircinin arkasindan cok kufur etmisimdir tabiki :p:p:p.artik cok dikkat ediyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tropmet vs. bir üflemeli koysa acaba nasıl ses çıkar.:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
insanlar niye böyle moktan şeylere girerlerki,çok iğrenç olmuş hatta ötesi

dostum bi sefer hic unutamam fzr 1000 (eski motorum :) ) ile arkamda bi arkadasimla sakin bi yolda sakince yaklasik 90 km ile gidiyorduk.karsimdan bi tir geldigini gordum ancak hic beni o kadar etkileyicegini dusunkmedim kenara cekilmeden devam ettim tir in hizi kacti bilmiyorum ancak nerdeyse bizi atiyordu.daha sonra tircinin arkasindan cok kufur etmisimdir tabiki :p:p:p.artik cok dikkat ediyorum

Geçenlerde köprüden geçerken yağmur rüzgar felaket idi sonunda bir otobüs buldum yanından sakin sakin geçtim rüzgar tokatlıyor motor şerit değiştiriyor bazen çok riskli oluyorda ne yapalım tutku aşk :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar