yalnızlıktan oluyor arkadaşlar kıymayın kamyoncu kardeşlere :cherry:
ödül alan bir kamyoncu sözü vardı onu da ben yazayım
ARABADA YALNIZ VAR!ale:
bu da güzelmiş hoşuma gitti
yalnızlıktan oluyor arkadaşlar kıymayın kamyoncu kardeşlere :cherry:
ödül alan bir kamyoncu sözü vardı onu da ben yazayım
ARABADA YALNIZ VAR!ale:
abilerim benim 18bindeki mtorun üstündeki orjinal sakura lastikleri değiştirmem gerektiğini düşünüyorum arka bitik ön iyi ama sertleşmiştir artık diyorum şu lastikleri düşünüyorum
ÖN:
http://www.yildizticaret.com/pro/2071/165/PIRELLI-2.75-18-MT65-LASTIK
ARKA:
http://www.yildizticaret.com/pro/2070/165/PIRELLI-90-90-18-MT65-LASTIK
arkaya biraz daha kalın olması için http://www.yildizticaret.com/pro/1867/165/IRC-100-90-18-NR47-LASTIK bu lastiği koysam öne 90/90-18 pirelli koysam nasıl olur??
pirelliler daha iyi bence ırc yi alma... arka lastiği kalınlaştırdınmı uzun yoldaa motorunu yoracaktır... banada lastik lazım ama benim almam sezon başını bulacaktır....
ybr, 2005 sonrası komple çin malıdır. Hindistan malları gelmiyor Türkiye'ye... inanmayanlar garanti belgesindeki referans adrese ya da satın alınırken verilirken tip onay belgesine baksın...
saolasın abicim bilmiyodum ozaman bu pirelli çiftini alırım yol tutuşu ıslak ve kuruda nasıl pirellinin bilgin varmı?
abi şimdi bn otamataik salcano 150 t10 kullanıodum sattım ..vitesli motor alcam da ybr ilebf arasında kararsızım ybr cbf kadar gtmez ama ybr de daha salam die duydum ..siz hangisini tercih edersiniz..
abi şimdi bn otamataik salcano 150 t10 kullanıodum sattım ..vitesli motor alcam da ybr ilebf arasında kararsızım ybr cbf kadar gtmez ama ybr de daha salam die duydum ..siz hangisini tercih edersiniz..
arkadaşlar yamaha nın çin de üretilmiş olması kalitesinin düştüğü anlamına gelmez.yamaha mühendis ve işçileri üretime katılıyor ve malzeme kalitesi de düşük değil. sadece motosıkleti daha düşük maliyetle(enerji,vergi avantajları,ucuz fabrika arzazisi vs.)üretebilmeleri için çinde üreetilmektedir. yamaha gibi bir markanın kaliteden ödün verme gibi bir düşüncesi ve lüksü olamaz
bu anlamı nereden de çıkarttıncbr125 de (bildiğim kadarıyla) çinde üretiliyor... bmw 650gs motoru, audi A4'ün bir kısmı, v.b. çinde üretiliyor. çok fazla fason çin malı var ama orjinal ürün üretildiğinde nerede üretirsen üret kalitelidir:bounce:
yol tutuşu,konforu,sürüş keyfi ve sağlamlığı daha ağır basıyor ybr nin .cbf ise biraz daha fazla hız yapıyor.yedek parçada ise ybr daha yaygın ve ucuz . tercih sizin.
cbf nasıl daha fazla hız yapıyor. neye göre söylediniz ne için söylediniz bilmiyorum ama ikisininde standart hızı 100 km hadi diyelim cbf 105 yaptı hızlı olduğunu (5 km için) kimse daha hızlı olduğunu söyleyemez. ben motorumla 135 gördümki ne kadar yapıyor dediklerinde 105 diyorum. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirimki ybr daha seridir.
Arkadaşlar, km sayacım ve hız göstergem çalışmıyor , km telinin kopmuş olabileceğini düşündüm ve ustaya gittim ama sorun km teli değilmiş ; rediktör mu redüktör mu öyle bişey dedi km telinin önlastiğe girdiği yerin bitişiminde bi parça diğer adıda km sayacı imiş ; daha önce burayı değiştiren oldu mu ; yan sanayi değiştiren varsa linkini atarsa memnun olurum; orjinal linkide fena olmazneyse buldum orjinali 40 TL imiş
![]()
Riallide ise 11,88TL sizce hangisini taktırayım ne dersiniz?
Arkadaşlar YBR - CBF kapışması yapalım ve hızlarını görelim geriye bir bu kalıyor :cherry:
benim favorim pilotu sedat ya da ramço olursa YBR olacak. :cherry: