Trakya Bölgesi ER-5 arıyorum

Motosikleti
ZX12R
sahibinden.com da istediğin-istemediğin her şekilde er5 var.. :cat: :rendeer:

er5 :rendeer:güzel seçim :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

işte burada,diğer arkadaşların da söylediğ gibi gireceksin sahibinden.coma,bizim kutsal bilgi kaynağımıza,orada arama yapacaksın..

http://www.sahibinden.com/fiyati_du...iyorum_!-79WQQaXQQ14789795WQQpXQQdisplayitem?

Tabi birde dikkat ediceksin km saati orjinal olmayanlara , egsozu orjinal olmayanlara şahsen ben alırken en çok dikkat ettiğim bölümler idi , orjinal km saati 500-800 arası satılıyor , egsozuda 300-500 arası az para değil bunlar :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ----------

İnsanoğlu doyumsuz gerçekten ER-5 ER-5 diye yıkıcaktım ortalığı aldık şimdi tekrar satıyoruz makina büyütmek için 600lük sevdası sardı daha 1 ay olmadan :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
er-5 mi?
emin misin?hem kawa hem de yandan amortisör mü kaldı yahu bu zamanda? gs 500 ya da cbf 500 ya da hiç....

er-5 mi?
emin misin?hem kawa hem de yandan amortisör mü kaldı yahu bu zamanda? gs 500 ya da cbf 500 ya da hiç....

Şekil peşinde olsa Naked düşünmez zaten direk racing arar: )
Fiyat Performans düşünürsek karşılaşılacak motorlar GS500 VE ER-5
GS500 önermem çünkü ; Benzin göstergesi yok , hava soğutmalı , sesi değirmen gibi : )
Fakat GS500 daha şekil , daha az yakıyor
Benim ER5 alma sebebim torku yüksek , kalkışı CBF 500'den daha seri GS500ü sayma zaten , benzin göstergesinin olması , su soğutmalı olması , sesi biraz daha racinge yakın yüksek devirlerde düzleniyor ses patır patır ortadan kalkıyor.
CBF500 ü önerme bile parası olsa zaten CBF500 alır ki;
CBF 500 alıcak param olsaydı hiç düşünmeden 4 silindir alırdım:)

Yandan amasörlü motor kalmamış olabilir ama benzini çakmakla kontrol edilen motorunda kalmadığı kesin :mrgreen:

Son düzenleme:
Yandan amasörlü motor kalmamış olabilir ama benzini çakmakla kontrol edilen motorunda kalmadığı kesin :mrgreen:

Gs 500- er5 karşılaştırmalarında yıllarca o süspansiyon konusundan dolayı er5 e hep olumsuz baktık ama olaya hiç bu pencereden bakmamıştık. Tebrikler:mrgreen:

yaa şaka maka da pert gs 500 üm oldu kolayca topladım pert eer 5 im oldu 1500 tl para gömdüm toplayamadım alan arakadaşlar da bir dünya masraf ettiler adam olmadı.dikkatt 99 model ama siyah renk bir er 5 görürseniz satılık ordan koşarak uzaklaşın. benim motordur.zaten takosu bir servet. dünyadaki ilk terseten çalışan makinamıymış neymiş her şey ters yöne çalışıyor. kle 500 üm var 10 numara makine. çıkması bol. z motoyu sarsa bile aramadan toplanır. her türlü parçası türkiye distürbütörünü aramadan çevreden bulunur. ama er 5 dedin mi devir gitti 1000 tl gider.. ayrıca bir hastalığı var devirdaimin ordaki keçeden sorun yaratır. motor yağına antifiriz karıştırır. benim başıma hiç gelmedi ama ne kadar er 5 li tanıdığım varsa böyle olduuu. sonuç git cbf 500 al...10 yıl kullan. iş verdiğin paraya bakar arkana bakmazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar