Banka ile görüştüm. Olaya müdhale edilmiştir.[/QUOTEYine aynı şeyi yazıyor. Gündüz başka arkadaşın kartıyla deneyeceğim.
Banka ile görüştüm. Olaya müdhale edilmiştir.[/QUOTEYine aynı şeyi yazıyor. Gündüz başka arkadaşın kartıyla deneyeceğim.
hercul ( mehmet abi ) benim hemşerimdir. hemşeri indirimi istiyorum
valla ha
nolan n 103
n com basit kit
n com cep telefon ara kablosu
( tüm piyasayı araştırdım ama gönlüm anesten yana :cherry: )
sıkı bir fiyat teklifi bekliyorum( şaka değil )
ona göre yarın siparişi vereceğim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
abicim sen yanlış yere havale ediyorsun. sen bana gönder parayı.
gör bak karşına
"no problem brother" çıkacak
:cherry:
hesap no mu vereyim mi, bir dene istersen :bounce::queen:
abicim sen yanlış yere havale ediyorsun. sen bana gönder parayı.
gör bak karşına
"no problem brother" çıkacak
:cherry:
hesap no mu vereyim mi, bir dene istersen :bounce::queen:
Hesap numaranı değilde kart numaranı versen de bi de senin kartınla deneyeyim.![]()
Kredi kartı ödeme seçeneğini kabul ettiremedim.
Banka havalesini ilk denemede kabul etti.Sanırım ödemeyi havale ile yapıcam.Ayrıca Prohell in kaskını da istedim ama iyimidir?
Sipariş numaram
(6422709)
Pantolon elime geçti.Güle güle kullanayım.Size hayırlı işler. Tekrar görüşmek üzere
Sevgili anesmotor'dan Hakan Bey
Fuarda (gerçi daha 4-5 ay var ama) stand açacak ve site üyelerine özel indirimler yapacaksınız değil mi?
Fuarı bekliyorum epey bir şey alacağım zira..o nedenle şimdiden hazırlık yapıyorum..heh..
hakan bey kredi kartına taksit yapıor musunuz world karda yapıosanız kac taksit oluyor ..ne kadar faiz biniyor..
selamlar;
Daha yeni motorsiklet olayına başladım. Daha önce kask mont eldiven vs almış olmama karşın motorumu daha yeni aldım. Kış mevsiminde motor alınca ve adam gibi bir pantolununuzda yoksa üşüyormuşsunuz
Hakan bey
sitenizde birkaç model var fiyatı bana uygun olan. Bunlarda bir indiriminiz olabilir mi?Prosev Kışlık Motosiklet Pantolonu mesela ; bir de yağmurluk REVIT Titan Yağmurluk Tulum GRİ...
Teşekkürler.