Selam Anesmotor dan Hakan

Tamam. Bi aksilik olursa yine haber verirsiniz yardımcı oluruz.Saygılarımla.

Mersin İl Temsilcisi
hercul ( mehmet abi ) benim hemşerimdir. hemşeri indirimi istiyorum

valla ha
nolan n 103
n com basit kit
n com cep telefon ara kablosu

( tüm piyasayı araştırdım ama gönlüm anesten yana :cherry: )
sıkı bir fiyat teklifi bekliyorum( şaka değil )
ona göre yarın siparişi vereceğim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

abicim sen yanlış yere havale ediyorsun. sen bana gönder parayı.
gör bak karşına
"no problem brother" çıkacak
:cherry:
hesap no mu vereyim mi, bir dene istersen :bounce::queen:

hakan bey :wiinkk:

Kredi kartı ödeme seçeneğini kabul ettiremedim.
Banka havalesini ilk denemede kabul etti.Sanırım ödemeyi havale ile yapıcam.Ayrıca Prohell in kaskını da istedim ama iyimidir?
Sipariş numaram
(6422709)

Kredi kartı ödeme seçeneğini kabul ettiremedim.
Banka havalesini ilk denemede kabul etti.Sanırım ödemeyi havale ile yapıcam.Ayrıca Prohell in kaskını da istedim ama iyimidir?
Sipariş numaram
(6422709)

Orta sınıfın iyileri arasındadır.Avrupa standartlarına uygun bir kasktır. Yüksek adette sattığım bir kask modelidir. Herhangi bir şikayeti yok.

Cuma günü havaleyi yaptım,Cumartesi günü Elbiseler elime geçti.İlgi için teşekkürler Hakan bey.

Kısa gelen pantolonu değiştirmek için dün size gönderdim. Elinize geçti mi? L Prohel pantolonumu ne zaman gönderirsiniz?

Pantolonunuz elime geçti. L beden pantolonunuzu bu kargoya verdim. Yarın öğleden sonra elinizde olacaktır. Güle güle kullanınız :)

Pantolon elime geçti.Güle güle kullanayım. :) Size hayırlı işler. Tekrar görüşmek üzere

Sevgili anesmotor'dan Hakan Bey :)

Fuarda (gerçi daha 4-5 ay var ama) stand açacak ve site üyelerine özel indirimler yapacaksınız değil mi? :)

Fuarı bekliyorum epey bir şey alacağım zira..o nedenle şimdiden hazırlık yapıyorum..heh..

Sevgili anesmotor'dan Hakan Bey :)

Fuarda (gerçi daha 4-5 ay var ama) stand açacak ve site üyelerine özel indirimler yapacaksınız değil mi? :)

Fuarı bekliyorum epey bir şey alacağım zira..o nedenle şimdiden hazırlık yapıyorum..heh..

Fuara katılacağım ancak Şubat mı? Mart mı? onu henüz netleştiremedim. MT indirimi muhakkak olacaktır :)

hakan bey kredi kartına taksit yapıor musunuz world karda yapıosanız kac taksit oluyor ..ne kadar faiz biniyor..

hakan bey kredi kartına taksit yapıor musunuz world karda yapıosanız kac taksit oluyor ..ne kadar faiz biniyor..

Motosiklet için mi? Yoksa aksesuar için mi? Eğer motor içinse vade farkı var. Ama aksesuar için soruyosanız vade farkımız yok. Geçici bir süre 8 yerine 12 aya kadar vade farkı yapıyoruz, sadece aksesuarda.

selamlar;
Daha yeni motorsiklet olayına başladım. Daha önce kask mont eldiven vs almış olmama karşın motorumu daha yeni aldım. Kış mevsiminde motor alınca ve adam gibi bir pantolununuzda yoksa üşüyormuşsunuz :)
Hakan bey
sitenizde birkaç model var fiyatı bana uygun olan. Bunlarda bir indiriminiz olabilir mi?Prosev Kışlık Motosiklet Pantolonu mesela ; bir de yağmurluk REVIT Titan Yağmurluk Tulum GRİ...
Teşekkürler.

selamlar;
Daha yeni motorsiklet olayına başladım. Daha önce kask mont eldiven vs almış olmama karşın motorumu daha yeni aldım. Kış mevsiminde motor alınca ve adam gibi bir pantolununuzda yoksa üşüyormuşsunuz :)
Hakan bey
sitenizde birkaç model var fiyatı bana uygun olan. Bunlarda bir indiriminiz olabilir mi?Prosev Kışlık Motosiklet Pantolonu mesela ; bir de yağmurluk REVIT Titan Yağmurluk Tulum GRİ...
Teşekkürler.

Prosev Kışlık Pantolon MT özel fiyatı 130 TL. Kargo ücretsizdir.
Revit Titan tulum MT özel fiyatı 149 TL. ( stoklarda kırmızı renk var)
Sipariş ve bilgi için 0212 659 41 42//0531 343 43 17 Hakan.

Teşekkürler Hakan Bey,
İstoç ta tam olarak neredesiniz? bu akşam 5 gibi uğrayayım. kaba bir tabir alabilirsem akşam pantolona gelip bakmak isterim.
Tekrar teşekkürler ilginiz için.
Koralp

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar