[MT İzmir] 'Hepimiz Hızlıyız,Hepimiz Öfkeliyiz' Carting buluşma foto 11 Aralık Cuma

Herkese merhaba,

Guzel bir gece gecirmissiniz anlasilan.

Hem (kismen) yeni uye olmam, hem de daha onceki toplantilara gelmemis olmam sebebi ile (daha once motor yoktu, yeni aldim, yoksa uyelik daha eski) gelmeyi planliyordum ama baska bir arkadasla gorusme plani ile cakisinca olmadi.

Kismet degilmis, ne diyelim. Bir sonraki toplantiya artik.

Bu arada resimleri de ekleyin de en azindan sizleri bir gorelim.

Selamlar

arkadaslar cok güzel bi akşamdı herkese cok teşekkürler.:rendeer:

wert_35 nickli bi arkadas vardı birisini geçmek istiyodu geçebildimi acaba .cok merak ettim bilgisi olan var mı acaba ??:cherry::cherry:

Resim ve videolar için emeğine geçenlere tşkler.

Kadir fotoları bekliyoruz :rendeer:

Hasan Kaptan fotoğraflar ve bana özel video için teşekkürler :)
Kadir dende fotoğrafları bekliyoruz :)..

Kadze uyuma fotoğraflara sahip çık :)

Bugun çok yoğundu işler vakit bulup ekleyemedim kusura bakmayın artık. Az sonra geliyor resimler.:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:00 ----------

DSC04746.jpg

DSC04750.jpg

DSC04754.jpg

DSC04755.jpg

DSC04756.jpg

DSC04758.jpg

DSC04759.jpg

DSC04762.jpg

DSC04763.jpg

DSC04765.jpg

DSC04767.jpg

DSC04772.jpg

DSC04786.jpg

DSC04789.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 ----------

Bunlarda bonus :) (Hoşgörünüze sığınaraktan) :wiinkk:

hasan1.jpg

TUNCER1.jpg

VIRAJ1.jpg

ERMAN.jpg

tuNCR2.jpg

KADZE1.jpg

GOKALP1.jpg

Moderatör (forrap)
:mrgreen:
Fotoğraflarda yorumlarda süper..
Eline sağlık Kadir :cat: Beklediğimize değdi..:wiinkk:
Bu arada iyi hatırlattın şu banlama işini,geçmiştin demi sen beni:)Hımmm..::winkwink

kadircim ellerine sağlık..
Sanki sende daha çok fotoğraf vardı gibi :)
:rendeer:

çok güzel olmuş elinize yüreginize saglık.cesur kardeşimide gördüm çok mutlu oldum.allah yüzünüzen gülücükleri eksik etmesin

Makinanın şarjı bittiği için son grubun yarışından sadece 3 foto çekebilmiştim. Final yok yani :) Ama senin foton vardı iyi çıkmamış diye eklememiştim ama madem istediniz.Son foto da buydu :)

DSC04753.jpg

APV41+, kumita45+, wert_35

yakalandınız perşembe akşamı burda karting te sobeleneceksiniz bekliyoruz :rendeer:

uzun cümleler hayatını kısaltıyor gel pistte KOZUMUZU paylaşalım :wiinkk:

gecenin galibi olarak geçmiş olsun diyorum :p her şey gibi şampiyonluklarda geçicidir :) arabayı parçalama pahasınada olsa seni ekarte etmek güzeldi ( sayende bir daha beni piste almayacaklar :queen: yine arabayı parçaladım) girişe resmimi asmışlar KARTİNG SERİ KATİLİ yazıyordu altında :salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
gecenin galibi olarak geçmiş olsun diyorum :p her şey gibi şampiyonluklarda geçicidir :) arabayı parçalama pahasınada olsa seni ekarte etmek güzeldi ( sayende bir daha beni piste almayacaklar :queen: yine arabayı parçaladım) girişe resmimi asmışlar KARTİNG SERİ KATİLİ yazıyordu altında :salut:

Duyanda gerçek sanacak... Isınma turlarındaki öküz çarpmasaydı finalde beni geçme gibi bir olanağın yoktu zaten.. Kaldı ki olmadığım yarışta gene 1. olamadın....

Bekiroğlan alayınıza tokatı attı... :queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar