devir saati...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar merhaba 151 rs min sorunlrı gene basladı bir suredir sorunsuz calısıyodu ama iste kader ne ypalım uzatmadn konuya gireyim

arkaaşlar motosikletimin nce kilometre teli koptu yapmadım sonucta bakmıyorum bir sure sonra konnektör ü yandı ondan sonra farkettimki devir saati calısmmıyor bu neden olabilir?

Neredesin ya özlettin kendini:) Konjektörün yanmışsa ıslanmıştır muhtemel,akün zayıf ise de sürekli şarj durumunda ısınmış olabilir, Devir göstergesi, de su almış ve alıcısı temassızlık yapabilir. Km teli de su girmiş:queen: ,göbeğe giren tarafta tel kablosu parçalanmış ve teli zorlayıp kopartmıştır.

Neredesin ya özlettin kendini:) Konjektörün yanmışsa ıslanmıştır muhtemel,akün zayıf ise de sürekli şarj durumunda ısınmış olabilir, Devir göstergesi, de su almış ve alıcısı temassızlık yapabilir. Km teli de su girmiş:queen: ,göbeğe giren tarafta tel kablosu parçalanmış ve teli zorlayıp kopartmıştır.

abi ben burlardayım saolasn :) devir saatini biraz daha acarmısın abicim anlamadımda 1 haftarcalısmıyo..

abi ben burlardayım saolasn :) devir saatini biraz daha acarmısın abicim anlamadımda 1 haftarcalısmıyo..

Devir saatin volandaki bir çıkıntıdan alıcı sensör ile pals okur, ve devri dijital olarak göstergende görürsün, büyük ihtimal o sensörün su almış çamur bişey kaçmış,soketi temassız okumuyor.

Devir saatin volandaki bir çıkıntıdan alıcı sensör ile pals okur, ve devri dijital olarak göstergende görürsün, büyük ihtimal o sensörün su almış çamur bişey kaçmış,soketi temassız okumuyor.

abi yalnız bu motor devi göstergesi dijital deil am saolasın bakarıım oralara

Rs in devir göstergesi, İbreli ve de elektronik büyük ihtimal içindeki opamp ta sorun var ki kısa yoldan değiştirin gitsin. :cherry: Tabi bir de akü zayıf Ve de konjektör yanık halde iken çalışmazlar.:) Arkadaşın dediği gibi CDI dan alır.

yani ben smdi konjektöru deişsem duzelir yani :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar