İki arkadaşa da geçmiş olsun umarım son kazaları olur ikisinin de...
Ahanda bu da delinmemin sahnesi..
4 tane çivi çaktı herifler keserle..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 ----------
[/COLOR]
Neden??
Ameliyatı Haydarpaşa numune hastanesinin ortopedi bölüm başkanı ile delta hospital ın baş hekimi bi profesör ve bir doçent gerçekleştirdi..
Tabi bide narkozcu abla vardı ::winkwink anestezi uzmanı yani:mrgreen:
cevapda yazmıyo artiz...nolcak hasar...karşılacanmı...zenginsin dabi sana komaz...ders olsun...bidaha elalemin (kankin bile olsa)motoruna binme...ok...r: kafanı kırmak istiyosan kendi motorunla yap bunu...yaktın çocuğunda başını...
ben buyum beyler...kusura bakmayın...kalibreli yazarım...
Hayirlisiyla kalici bir hasar olmadan atlatacak insallah.
Daha genç.
Bizim gibi kartlasmis olsa, 2 senede kaynamazdi kemikler.
Eh biraz agri sizi olacak tabi.
O agri sizilar, ileride motosiklete bindiginde, hata yapma riskini en aza indirgeyen altin ogutler aslinda.
Gokhan'in kaza kirikla sonuçlaninca, garibim Umit araya gitti.
Asfalt yaniginin acisini iyi bilirim.
Onun da derdi baskadir ama, Gokhan'in derdinden bisey diyemiyor garibim.
Tekrardan geçmis olsun.:rendeer:
cevapda yazmıyo artiz...nolcak hasar...karşılacanmı...zenginsin dabi sana komaz...ders olsun...bidaha elalemin (kankin bile olsa)motoruna binme...ok...r: kafanı kırmak istiyosan kendi motorunla yap bunu...yaktın çocuğunda başını...
ben buyum beyler...kusura bakmayın...kalibreli yazarım...
tekrar geçmiş olsun gökhancım. korkuttun bizi ama çok şükür hiçbişeycigin yok (bikaç çiviyi saymazsak) :rendeer:
Abi var ya beni en iyi sen anlıyorsun diye boşuna demiyorum =) Apranax ile kanka oldum 2 günde =) Ama olsun ucuz atlattık hakikaten.
Metehan abi bunları şaka olarak kabul ediyorum. Gökhan abiden ben rica ettim kullanmasını çünkü ben sonuçta makinaya henüz alışmamıştım hele artcı taşıyacak halde hiç değildim. Saolsun kendisi beni kırmadı kabul etti ve beni korumak için ciddi hasarlar aldı. Motora gelince o motordan toz zerresi dahi kalmasa hatta olsa 100 tane motorum hepsi parçalansa ben Onun çektiği 1 dakikalık acıya değişmem. Ben birine birşey emanet ediyorsam geri gelmemesini göze alıp ediyorumdur. Gökhan abiye ben CANımı emanet etmişim motor falan bunlar komik ve fani şeyler.
241 gördüm sonrası çok yakında:cat:senın mondi kaç yapıyor abiGÖKHAN kardeşim tekrar geçmiş olsun :rendeer:
Abi var ya beni en iyi sen anlıyorsun diye boşuna demiyorum =) Apranax ile kanka oldum 2 günde =) Ama olsun ucuz atlattık hakikaten.
Metehan abi bunları şaka olarak kabul ediyorum. Gökhan abiden ben rica ettim kullanmasını çünkü ben sonuçta makinaya henüz alışmamıştım hele artcı taşıyacak halde hiç değildim. Saolsun kendisi beni kırmadı kabul etti ve beni korumak için ciddi hasarlar aldı. Motora gelince o motordan toz zerresi dahi kalmasa hatta olsa 100 tane motorum hepsi parçalansa ben Onun çektiği 1 dakikalık acıya değişmem. Ben birine birşey emanet ediyorsam geri gelmemesini göze alıp ediyorumdur. Gökhan abiye ben CANımı emanet etmişim motor falan bunlar komik ve fani şeyler.
Tekrar geçmiş olsun...İyi istirahatler..... 2 ay nasıl yatılır evde... Bir tane pocket bike bulup antrede yaparsın tekeri....
Salondan helaya gazlarsın artıkın..... :cherry::cherry:
Saol abim
Tekerlekli sandalyem var, üstünde 2tane michelin 2 ct varbirini havaya kaldırırım artık :queen:
Aman abi senin ciğerin açılmasın da =) Makinaya gerek yok " hihihihi "![]()
Hazir doktorlar kemiklere girismisken titanyum yaptiriverseydin ya be Gokhan.
Ustune de mis gibi carbon kaplama.
Ufff.:cat:
:cherry:
Tekerlekli sandalyeyle riva yapmakda eğlenceli olur aslında..Bir çeki halatı görür işini... :queen::queen::queen::queen: