Hiç yolda giderken kafanıza birşey çarptı mı?

Merak ediyorum, bu tür olaylarla karşılaşma sıklığı nedir?

Benim bir kez öndeki araçtan attıkları sigara izmariti kaskımın içine girmişti, bir kez de İzmit'te varoş bir yerden geçerken kaskıma portakal atmış ve tutturmuşlardı.

Sizin başınıza böyle birşey geldi mi? Bir arkadaşımın da öndeki aracın havalandırdığı poşet kaskını kapatmıştı bir keresinde. Neyse ki artçısı durumu hızlı fark edip müdahele etti.

Kimlerin başına böyle şeyler geldi? Ne olduğunu bilelim ki biraz daha zorlayabilelim dikkat sınırlarını. Zaten yakında paranoyak olacağız böyle giderse...

Şöyle bir vidyo buldum, benim durumuma benzer.

http://www.akilli.tv/video/419155/motorla-giden-adama-bu-yapilirmi.aspx

sadece Kumkapı Balıkçılar Halinin önünde martı benim motora kafa atmıştı hareket halinde...

1 Kere kuş kaskıma 1 kerede motorun farına çarpmıstı :) Birde Pazarcılar kaskıma elma atmıslartı tutturamadılar arkadaqi arabaya qelmişti fena kopmustum:p

benim kaskımada öndeki araçtan atılan 500 ml su şişesi çarpmıştı ... çok sinir bozucu :queen: :queen::queen: eminim yanlarından geçerken; o gazı neden verdiğimi, ve kornayı neden çaldığımı , elimle kolumla ne anlatmaya çalıştığımı anlamadıkları için ??? onlar beni sinir bozucu bulmuşlardır .. yapacak bişey yok burası Türkiye :queen: :queen: :queen:

eşek arısı gibi bişey caaat diye kaskcamına vurdu ödüm patlamıştı:cyclopsan

Kafaya atılan portakal olmasa da, hepimiz bu riske açığız.

Çocukken moped ile giderken elmacık kemiğime eşek arısı çarpmış ve sokmuştu.

5-6 ay önce önümdeki otomobilin lastiğinin fırlattığı taş dizime çarparak canımı iyi yakmıştı.

Otobanda giderken bir böcek vizörüme çarpıp kaskımda "dannnn" diye bir sese neden olmuştu.

zaten fena sinirli oluyorum trafikte. bide bişey atarlarsa katil olurum kesin.

Kafaya atılan portakal olmasa da, hepimiz bu riske açığız.

Çocukken moped ile giderken elmacık kemiğime eşek arısı çarpmış ve sokmuştu.

5-6 ay önce önümdeki otomobilin lastiğinin fırlattığı taş dizime çarparak canımı iyi yakmıştı.

Otobanda giderken bir böcek vizörüme çarpıp kaskımda "dannnn" diye bir sese neden olmuştu.

O taşlar çok acıtıyor bilirim... İzmit - İstanbul arası gidip geliyorum sürekli ve kamyon kaynıyor bu yol. Onlar da bol bol fırlatıyor... ve evet çook acıtıyor...

üzerinden araba geçen ped şişenin kapağı füze gibi gelip kaskımın tam köşesine çarpmıştı. (vizörüm açıktı:))

artçıyken öndeki eleman tehlikeyi sezip eğilmişti ben koskoca ceviz ağacı dalına çarpmıştım gece bi anda kör oldum sandm kask yoktu :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bisikletle giderken yanimdan geçen minibüsün içindeki ...... kafama saplak vurmustu...:salut::salut:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçenlerde önümde seyreden kamyondan şoför mahalinden boş kola kutusu atıldı. Kutu önce far koruma demirine çarptı, oradan kafama sonra arkaya gitti. Nasıl kalayladım bilseniz. Tabi elden bi şey gelmiyor. Sıkıştırıp taciz edecektim ama :)

Evet iki ay önce yeşildere istikametinden gelirken yol kenarında ucurtma ucurmaya calısan 40 lı yaslarda bi adam ve çocuğu yüzünden kaza yapıyordum. ucurtmasını indiriyordu sanırım oda bana denk geldi ucurtma düz bi şekilde poşet yapısır gibi yapıstı kaskımla göğüs kafesi kısmına yapıstı kaskımın önünü kapattı. Onun yüzünden kaza yapıyodum yol hafif virajlıydı. Güç bela durdum adamın yanına gittim tepem atık vaziyette biraz bagırış cagırış kaza yapma korkusuyla tabi. Adam özür üstüne özür tabi. Bir kurye arkadasta durdu olanı gördüm iyimisin diye vs. Cocuguyla ana caddede kenarında ucurtma ucurmaya calısan adamda olay sonrası tası tarağı toplayıp gitti aceleyle cocugu var diye üzerine gitmedim olayın. :wiinkk: sorsalar aklımın ucundan geçmezdi böyle bişey olacagı :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet futbol topu çarpmıştı :)

Banada büyük(siyah) eşek arılarından biri gözüme kafa atmıştı..Yarım saat gözümü açamamıştım..:sunny:

Aynı buydu:p
rcroachcopter_01.png

Buna benzio işte..

heheheh benim kafaya adam çarptuydı Kadıköyde:mrgreen:
Sokak arasında yürüme hızında gitmekte iken köşeden hızla çıkan bir adam, belliki bişeyden son hızla kaçmakta idi bana çarptı ve yere düştük:p Motor tam yatmadıydı ama emmi yerden kalkıp aynı hızda kaçmaya devam etti:)

Motosikleti
Pulsar NS400Z
geçenlerde köye gidiyorken kaskın vizörü açıktı birtane arı girmişti sağa çektim kaskı çıkardım marka model plaka alamadan arı uçtu gitti :D

Benide kaskın hemen altından boynumu arı sokmuştu çok fena bir duygu canım yanıyor onamı yanıyım durmaya çalışırken düşme tehlikesi atlatıyorsun böyle durumda onamı çok fena çok.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar