Hiç yolda giderken kafanıza birşey çarptı mı?

Istanbul'un göbeğinde tepeme bildiğiniz ağaç dalı düştü! Neye uğradığımı şaşırdım; 2 saat zonkladı kafam!

motoru aldığımdan beri sadece bir defa kasksız kullandım ve ondada bir ağaçtan kopan yaprak suratıma çarptı ve sivri ucu sol gözüme temas etti. nasıl durduğumu bilmiyorum gözümden akan yaş epey bi dinmemişti :)

genelde vizöre sinek böcek çarpıyor.bikerede cam açıkken sinek girmişti...

ön çamurluk kırılmıştı.. çinli scoterımda kaskın vizörü çatladı hatta darbe ile. ee kask da wiwi idi :)

MFM

motorla yarım hiç başıma gelmedi ama prowler la yaşadım sinek böcek gibi şeyleri :D:D berbat oluyo gözlüğümde sinekler vardı abi yaa :S:S:S sonra suratıma çantamdaki yedek tişörtü bağlamıştım :D:D:D:d

Şimdiye kadar yaz mevsiminde onlarca kez böcek ve taş, kış mevsiminde de bir o kadar taş çarptı..

Yalnız ben çarpan böceklere her seferinde üzüldüm..O kadar büyük bir hızla çarpıyorsunuz ki zavallım ne olduğunu anlamadan atomlarına ayrılıyor kaskta..Ama çıkardığı ses feci: ÇAATTT..

bunun haricinde yüklü kamyonların arkasından gitmek zorunda olduğum anlarda pek çok kez kamyondan saçılan kum taneleri bıçak gibi saplanmıştır bacaklarıma ve deli gibi acıtmıştır..Üstelik deri pantolon varken..!:cyclopsan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim işler kesat, börtü böcek çarpıyor,kanları ile çevreye efekt veriyor:mrgreen:

benzinlikten çıkarken birşey bana çarptı, aslında düştü.
bildiğimiz çıtalı uçurtma.
ben olayın anlam ve ehemniyetini kavramaya çalışırken çocuklar aldılar uçurtmayı gittiler.
Kask hayat kurtarır.
böcekleri saymıyorum. bir kerede vizörden arı girmişti. burnumun ucunda ben ona bakıyorum o bana sonra yavaşladım uçtu gitti.

c@n

tekirdağ kumbağ ın ust yolundan şarköye giderken geçilen köylerden olan yeniköyden geiyordum dayının teki odun kırıyormuş kaskta bomba patladı zannedip yere atmıştım kendimi yazın cene acılır gdr kullanıyordum onun korkusunu unutamam ust balkonda odun kıran amcacımızın kırdı odunun yarısı kaskıma çarptı ben tabi heyecandan kaputtum

son gaz 130-140 giderken vizoru acik kaskimdan tam gozumun orta yerine denk gelen sinek bocek artik neyse o hizla gozumden direk beynime kacti heralde onun acisiyla ve tek gozle akan trafikte durana kadarda biraz stres oldum tabi

1-Sigara izmariti gözüme geldi köprü üzerinde. Köprü sonundaki emniyet şeridine kadar tek göz gittim.

2-Çanakkalede vizörde böcek patladı vizör tamamen kapandı. Neye uğradığımı şaşırdım.

3-Otoyolda taş sekip vizörün çok az açık olan kısmından girip yanağımda patladı. Gözümden yaş geldi acıdan.

4- En güzeli... sis bombası
Tamam bu kafamda patlamadı ama motorun bir metre önüne düştü. Hani şu polislerin silahla fırlattıkları. Beşiktaşta olaylı gösterilerin ortasında kaldım kırmızı ışıkta.
Bombanın düşmesiyle göz gözü görmemesi bir anda oldu.
Kırmızı ışıkta gazladım , caddede koşan göstericilerin ve polislerin arasından slalom yaparak sıyrıldım. Eminönüne kadar gözümden gelen yaşı ve boğazımın yanmasını durduramadım.

Yolda başıma gelen en kötü olay arının ensemden sokması oldu hemen kenara çekip kaskı çıkardım orayı yanımda taşıdığım ıslak mendille pansumanladım..:)

Bu gibi durumlarda PANİK yapmamak gerekir..:cat:

adanadan gaziantep e gelıyoken kafama serçe carptı ne oldugunu anlamadım cok sert vurmuştu:queen: bide maraşa gidiyoken kaskın altında sıyah cok buyuk arı kullagımın arkasnı soktu cok kotu olmustum panıkleyıp durdum hemen :cherry:

mıcırlı yolda önümdeki kamyondan çakıl taşı geldi vizör kapalı olmasa surat dagılmıştı olan benim vizöre oldu paramparça oldu şükür :bounce:

Merak ediyorum, bu tür olaylarla karşılaşma sıklığı nedir?

Benim bir kez öndeki araçtan attıkları sigara izmariti kaskımın içine girmişti, bir kez de İzmit'te varoş bir yerden geçerken kaskıma portakal atmış ve tutturmuşlardı.

Sizin başınıza böyle birşey geldi mi? Bir arkadaşımın da öndeki aracın havalandırdığı poşet kaskını kapatmıştı bir keresinde. Neyse ki artçısı durumu hızlı fark edip müdahele etti.

Kimlerin başına böyle şeyler geldi? Ne olduğunu bilelim ki biraz daha zorlayabilelim dikkat sınırlarını. Zaten yakında paranoyak olacağız böyle giderse...

Şöyle bir vidyo buldum, benim durumuma benzer.

http://www.akilli.tv/video/419155/motorla-giden-adama-bu-yapilirmi.aspx

video ya acaip güldüm galıba gülme komşuna gelır başına durumuna ayak bastım vay halıme benım en çok canımı sıkan önde ki aracın su fiskesi oluyor ayarsız oluyorlar genelde direk kaskınımıza nişan mı alıyorlar ne anlamadım valla

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük bir arı ya da bir kelebek hangisi olduğunu anlayamamıştım çarpmıştı ve vizörün 1/4'ini kaplayacak büyüklükte yayılmıştı vizöre. ayrıca kamyonları geçerken lastiklerinden fırlayan taşları da saymalıyım. tüm bunların bir de kasksızken çarptığını düşünsenize. kaskı sadece kaza durumu için düşünenler bir kez daha düşünsünler bence...

Motosikleti
Hornet
Taş,Arı,Sinek dışında daha bişeyle rastlaşmadım allaha şükür:p
En son Didim Kuşadası arasında kamyondan gelen kocaman bi taş Çin malı kask'ımın vizörü indirmişti aşşa:)

Motosikleti
Aprilia Caponord 1200 add
sivas-malatya yolunda asfaltın ortasında yemlenen serçe sürüsüne daldım. (kamikaze)
hasar ise far patladı, radyatörün ufak kanatları yamyassı oldu ve içi kanla karışık tüy dolmuştu, vizör çatladı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar