Ben alkollü iken motosiklet kullanan biri olsaydım, bunu buraya yazmaya utanırdım, yazamazdım.
En azından daha genç yaştaki kardeşlerime kötü örmek olmak istemezdim.
"Bak ya millet kullanıyo bişey olmuyo" dedirtmezdim kimseye.
Anketteki son seçenek ise tam bir saçmalık. Neyin sonucuna katlanacaksın abi, altına aldığın birinin ölmesine mi katlanacaksın? O kişinin yakınlarının ciğerlerinin yanmasına mı katlanacaksın?r:
fazla değil ama hafif sallanır hale gelindiğinde çok süper araba kullanılıyor :mrgreen: motosikleti bilmiyorum , motorumus yokkale:tabiki kullanılmaması lazım ...
Ben alkollü iken motosiklet kullanan biri olsaydım, bunu buraya yazmaya utanırdım, yazamazdım.
En azından daha genç yaştaki kardeşlerime kötü örmek olmak istemezdim.
"Bak ya millet kullanıyo bişey olmuyo" dedirtmezdim kimseye.
Anketteki son seçenek ise tam bir saçmalık. Neyin sonucuna katlanacaksın abi, altına aldığın birinin ölmesine mi katlanacaksın? O kişinin yakınlarının ciğerlerinin yanmasına mı katlanacaksın?r:
Hımmmm, mali işler düzeldi desene arabayıda çekmişsin altına; Boxster aldığını duyumları dolanıyor etrafta ee ıslatırsın artıkın:cherry:
puhahahaha :mrgreen: nerdeee , baba arabasıbabamdan arabayı istiyorum yazın gittiğimde vermiyor ,verse bile bi ton bahane fln uydurmaya calısıyor , amcamdan istiyorum hemen uzatıyor anahtarı :mrgreen:
motosikleti de istesem yarın gider alırım ama topuklarıma sıkarlar ::144::
İçki içmek ne derece doğru?
araban yokmuş motorun yokmuş senın için 3gun izmırde 5 gun mersınde olmak ne zor oluyordur
mübalağa sanatı diyorlar onayani durumu abartarak sık sık izmir - mersin arası gidip geldiğime vurgu yaptım.ayrıca arabam yada motosikletim olsa bile yinede uçakla gidip gelirdim ...::utangac: