Gezilerde Alkol Almak Ne Derece Doğru?

Alkol alıp yola çıkmak ne derece doğru?

• Kullanılan toplam oy
    387
ha birde alkol kullanmadan motoru alkollüymiş gibi dengesiz kullananlar var...onlar için bir çözüm varmıdır...çaylak olmayıp kendini kral ilan edenler...örnek vermeye gerek yok herhalde...kontra tekniğini öğretirken patlayanlar...köprüde makas attarkan bi tarafını kıranlar...onlar 24 saat alkollü diyebilirmiyiz...:mrgreen:

Bizim burası ufak dar çevre olduğu için hepsindende allah razı olsun yanımızda alkol almayı bırak lafını bile temezler bu yüzden onları çok seviyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:40 ----------

ha birde alkol kullanmadan motoru alkollüymiş gibi dengesiz kullananlar var...onlar için bir çözüm varmıdır...çaylak olmayıp kendini kral ilan edenler...örnek vermeye gerek yok herhalde...kontra tekniğini öğretirken patlayanlar...köprüde makas attarkan bi tarafını kıranlar...onlar 24 saat alkollü diyebilirmiyiz...:mrgreen:

Onlar zaten doğarken dengesiz doğmuş sayılır :)

şimdi bır açılım anlatacağım ama bunu bezeştırmek bıle kötü onun için ALLAHIM benı af etsın ben sadece motosıklet kullanırken karşılaştığım başkalaşım durumunu anlatmak istedım . içki icen muhabbeti hoş olan arkadaşlarımız abılerımız vardır ben içkiyi bır turlü sevemedım bu durum ayrı yani acıkca cakır keyf nasıl olunur sarhoş olmak nasıl duygudur bılmem istemem de fakat hani oruç tutarız ya bırde sigara tiryakisi isek son bır saat kafamız böyle bır acaip olur işte ben o zaman dıkkat ettım evıme gıderken böyle daha hoş bır motosıklet kullanıyordum böyle nasıl anlatsam yardırıp yardırıp gecıyorum hesabı :mrgreen: şimdi size bu konu malzeme olupta polimik yapmayın ha ben dediğim gıbı herzamankinden farklı bır durum oluyordu onu aks ettım size

Konaklama varsa sorun yok ama yola devam edilecekse kesfinlikle içmemek gerek bence

Abi onlar dumanlanmıştır bence alkolden ziyade

he işte başı dumanlı motorcular onlar da :bounce:

pekiii...otobanda 180-200 le makas atanlar sence alkollümü dumanlımı...hangi kategorideler...:p

Kpss sorusu...

hangisi daha tehlikelidir...

a) alkollü motorcumu...

b) dumanlı motorcumu...

c) yoğsam otoban gazcısı sscilermi...:queen:

d) hepsi:)

pekiii...otobanda 180-200 le makas atanlar sence alkollümü dumanlımı...hangi kategorideler...:p

Kpss sorusu...

a) alkollü motorcumu...

b) dumanlı motorcumu...

d diyorum ben iflah olmaz zati onlar

hehehe

Valla ne diyeyim çevrem de o kadar çok alkol kullanan araç sürücüsü varki hepsinin iddaa ettiği tek bir şey var "Alkol aldıkdan sonra daha iyi kullanıyorum!!!"
Ben daha bugune kadar bu çılgınlığı yaşamadım umarım yaşamam ve yaşayanada denk gelmem. Kafalarının rahatladığını sanıp daha rahat sürüş keyfi çıkardıklarını sanarken halbuki hepsi yanılıyor gibime geliyor. Çünkü araç sürücüsü biraz daha temkinli tabir yerinde ise hafif korkulu olmalı ki oluşabilecek olumsuz durumlara hazırlıklı olsun. ama alkol lü sürücülerin genelde korkuları olmuyor.
Rabbim sonumuzu hayır etsin...

Valla ne diyeyim çevrem de o kadar çok alkol kullanan araç sürücüsü varki hepsinin iddaa ettiği tek bir şey var "Alkol aldıkdan sonra daha iyi kullanıyorum!!!"
Ben daha bugune kadar bu çılgınlığı yaşamadım umarım yaşamam ve yaşayanada denk gelmem. Kafalarının rahatladığını sanıp daha rahat sürüş keyfi çıkardıklarını sanarken halbuki hepsi yanılıyor gibime geliyor. Çünkü araç sürücüsü biraz daha temkinli tabir yerinde ise hafif korkulu olmalı ki oluşabilecek olumsuz durumlara hazırlıklı olsun. ama alkol lü sürücülerin genelde korkuları olmuyor.
Rabbim sonumuzu hayır etsin...

amin amin motorcu da korku ne gezer zaten bu arada gerek yok alkole falan bence aynen devam sağlam kafa sağlam vucud

d diyorum ben iflah olmaz zati onlar

evet kazandınız...:cherry:

ödül olarak İstanbul SS Team ile bir akşam yemeği...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:26 ----------

e) Kimyasallı motorcu.:wiinkk:

hep sürücü hakkında konuşuyoruz...motosikletinde kimyasalı var...NOS...:queen: benim cbfye nos koysam iflah olurmu acaba...:p

peki şu fantazi nasıl...alkol diye nos içen bir sürücü nasıl olurdu acaba...birayı depoya döküyor ...kafası güzel...nosuda kendi içiyor...oksijen niyetine...

http://site.mynet.com/arabatanrisi/mynet_resimlerim/nos04.jpg

Mersin İl Temsilcisi

Kpss sorusu...

a) alkollü motorcumu...

b) dumanlı motorcumu...

erhan şıkkı. pardon c şıkkı :bounce::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
malesef bende 3-4 bira içtikten sonra motosiklet kullanıyorum, ama yavaş gidiyorum dikkat ediyorum, akıllı davranmak lazım kimseyede karışamaya hakkımız yok, kimisi 1 birayla sarhoş olmasada kouşmaları değişir kimiside o kadar içse yine aynı kalır, bu içme olayında yer zaman muhabbet ve havanın durumu etkili olabiliyor, serin ve keyifli yerde içtiğinde içtikse içesi geliyor insanın, motosiklet üzerinde zaten hava vurduğunda ayılır insan :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar