[Yozgat - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tüm motorcu kardeşlerimin sabahı hayırlı olsun Ayrıca TEKTEKER o efsane yazısınıda sil burda EFSANE tek :) oda İhtiyar delikanlı :)
günaydınlar olsuh abi...
EFSANE tekdir oda JAWA:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yanlış yaptığını oda öğrenecek ama iş işten geçecek şimdi onun yerinde olsam efsane yazısını çoktan silmiştim :)

abi kızma ama efsane nerde yazıyor ben hala göremedim yaw :thumright :p

motor satıldı efsane çoktan gitti... yeni topladığım bir tane var ondada efsane yazmıyor....

nasılsınız dostlar..............

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim ilk göz ağrıma ne diyelim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:47 ----------

bu da 4. motorum

buda 2008 de köye giderken atatürk yolunun sonundaki piknin alanın orda cekmistim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:51 ----------

yaw nalet nalet nalet olsun gene küçük resim cıkmıs:pr:....ağlayacam yaaaa :salut::salut::salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi banada öğret sunu yaa...her bi haltı yaparım ama su resim eklemeyi bi öğrenemedim...

http://imageshack.us/ resmin imajını bu siteden alıyorsun dimi abi...

350 lik vardı -- bendede ... istanbuldan yozgata 3 dinlenme ile varmıştım...işimi rsike atmam........

Motor sürerken dinlendireceksin :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:13 ----------

abi banada öğret sunu yaa...her bi haltı yaparım ama su resim eklemeyi bi öğrenemedim...

http://imageshack.us/ resmin imajını bu siteden alıyorsun dimi abi...

pc başında olduğunda haber verirsen kolay o iş

Forumdan Uzaklaştırıldı
350 lik vardı -- bendede ... istanbuldan yozgata 3 dinlenme ile varmıştım...işimi rsike atmam........
ben köye giderken sadece yozgatın giristeki opette durur yakıt alır,,beleş çay meyve suyu icer devam ederdim...:p:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:33 ----------

pc başında olduğunda haber verirsen kolay o iş

abi http://imageshack.us/ burda nereleri isaretliyorsun...resize imageyi isaretleyip geri mi kaldırıyorsun isareti ve ordaki çözünürlügü kaça ayarlıyorsun...alttaki remove size yi isaretliyor musun?
bunların hepsini istiyorum abi...:cherry:

Arkadaşlar EFSANENİN son halini görmek siteyen hemşerilerim buyursunlar :)

EFSANENİN makyajı değişti :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar