[Yozgat - MT]

biz sabaaha kadar ırmak ta balık tutup öğlene kadar da o balıkları ızgara yapıp yemiştik.... ben cbr 1000 rr ile karatepenin dağına doğru nasıl yardırdım anlatamam.. motorun fanı / 15 dakika susmamıştı..az daha conta yakacaktı... ah eski günler ah..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------

Şimdi ne bag kaldı en bostan :)

var abicim bizim b ağlar var... sahipleri kim tam olarak bilmiyorum ama biz yazın gittikmi talan ediyoruz.. geçen sene yazın tam 3 çuval üzümden 25 litre sarap yapmıştım... ne şaraptı be.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 ----------

ben ankaraya devamlı geliyorum.. hatta geçen aylar içerisinde motorlarla gelip kamp bile yaptık..kalacak yer sorunumuz oluyor ama yinede geziyoruz....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:44 ----------

motorcuya yozgatlılar kız vermiyor... banada vermediler ama ben alıp getirdim... sonra arabanın arkasına yazdım... SEN VERMEDİN AMA BEN NASIL ALDIM...! ve çektip evlerinin önüne...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:45 ----------

bu motoru komple kendim topladım.... hurdacıdan alınan şase sonrasında 1,5 yılda biner duruma geldi... kople şaseyi yaktım sonra kendi ellerimle boyası...elektirik aksamını yine kendim özel yanmaz kablolar ile çektim.... 12 vot elektirik sistemi ile marş taktım.... glardoni 70 cc piston silindir ve körüksüz amortisör ve arkaya sade amortisör ve m direksiyon...son olarakta performans ekzost ile bu günlere geldi..135 km surat i gördüm...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 ----------

insan otobüscü olurda otobüs resmi koymazmı....

i

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biz sabaaha kadar ırmak ta balık tutup öğlene kadar da o balıkları ızgara yapıp yemiştik.... ben cbr 1000 rr ile karatepenin dağına doğru nasıl yardırdım anlatamam.. motorun fanı / 15 dakika susmamıştı..az daha conta yakacaktı... ah eski günler ah..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------

var abicim bizim b ağlar var... sahipleri kim tam olarak bilmiyorum ama biz yazın gittikmi talan ediyoruz.. geçen sene yazın tam 3 çuval üzümden 25 litre sarap yapmıştım... ne şaraptı be.....

sarap mı ...hani nerde...:cherry::cherry:
1 arkadasımla köyde birinin samanlığından calmıstık bi küp sarap saklamıstık bi yere...yılbasında sağı solu ( gt..bası) dağıtmistik...:queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yozgat tabelası yok abi...bunla idare edelim...
ilk defa gara jawam ile köye gittimde cektim bunu...

burayıda tanıyabilecek misiniz bakalım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 ----------

ben köyümü özledim ya....:pale: :salut::salut::salut::salut:

Önemli olan Yozgat tabelası önünde çekinmek :):)

toprağım oda var...arşivime baktım bulamadım.... eski cd leri karıştırıp bulacağım.... aslında masa üstü pc çalışıyor olsa onda var ama oda bozuk...fırsat bulupta bir türlü kuramadık...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 ----------

valla çıkaramadım resimi.... bende köyümü özledim.... en kısa zamanda topluca memleket özlemimizi gidermeliyiz....

Forumdan Uzaklaştırıldı
toprağım oda var...arşivime baktım bulamadım.... eski cd leri karıştırıp bulacağım.... aslında masa üstü pc çalışıyor olsa onda var ama oda bozuk...fırsat bulupta bir türlü kuramadık...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:52 ----------

valla çıkaramadım resimi.... bende köyümü özledim.... en kısa zamanda topluca memleket özlemimizi gidermeliyiz....
nihat abim bilir belki...:)

Bizim hasan usta ve tabelacı Halilin dükkanın önü :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 ----------

Bak oranın nere olduğunu bunu izle anlarsın :)

http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=42738273617

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bizim hasan usta ve tabelacı Halilin dükkanın önü :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 ----------

Bak oranın nere olduğunu bunu izle anlarsın :)

http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=42738273617
aynen öyle abi...ank dan bi motor ustası hasan ustaya slm göndermisti onu ilettim...
.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:48 ----------

tabelacının önünde de tesadüfen bizim köyüh tabelası var...ank ya dönüp resimlere pc de bakınca fark etmistik :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
iyidir tek teker abi...sen nasilsin...

abi yerine kanki mi desem acaba...:)

Son düzenleme:
İnan az gelirsin :)
zamanı gelince bunu sana göstereceğim :)

helal size.................... kapışın... bu arada biz olmasak forum ölü,,,, eskiden siz yoktunuz bir tek ben yazardım.... şimdi ne güzel.... iyiki varsınız....
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
İnan az gelirsin :)
zamanı gelince bunu sana göstereceğim :)
abi saka yapıyorum yaa...:) :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 ----------

helal size.................... kapışın... bu arada biz olmasak forum ölü,,,, eskiden siz yoktunuz bir tek ben yazardım.... şimdi ne güzel.... iyiki varsınız....
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
valla öyle hemso yaa...helal bize :cat:

Tüm motorcu kardeşlerimin sabahı hayırlı olsun Ayrıca TEKTEKER o efsane yazısınıda sil burda EFSANE tek :) oda İhtiyar delikanlı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar