biz sabaaha kadar ırmak ta balık tutup öğlene kadar da o balıkları ızgara yapıp yemiştik.... ben cbr 1000 rr ile karatepenin dağına doğru nasıl yardırdım anlatamam.. motorun fanı / 15 dakika susmamıştı..az daha conta yakacaktı... ah eski günler ah..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------
var abicim bizim b ağlar var... sahipleri kim tam olarak bilmiyorum ama biz yazın gittikmi talan ediyoruz.. geçen sene yazın tam 3 çuval üzümden 25 litre sarap yapmıştım... ne şaraptı be.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------
Şimdi ne bag kaldı en bostan![]()
var abicim bizim b ağlar var... sahipleri kim tam olarak bilmiyorum ama biz yazın gittikmi talan ediyoruz.. geçen sene yazın tam 3 çuval üzümden 25 litre sarap yapmıştım... ne şaraptı be.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 ----------
ben ankaraya devamlı geliyorum.. hatta geçen aylar içerisinde motorlarla gelip kamp bile yaptık..kalacak yer sorunumuz oluyor ama yinede geziyoruz....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:44 ----------
motorcuya yozgatlılar kız vermiyor... banada vermediler ama ben alıp getirdim... sonra arabanın arkasına yazdım... SEN VERMEDİN AMA BEN NASIL ALDIM...! ve çektip evlerinin önüne...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:45 ----------
bu motoru komple kendim topladım.... hurdacıdan alınan şase sonrasında 1,5 yılda biner duruma geldi... kople şaseyi yaktım sonra kendi ellerimle boyası...elektirik aksamını yine kendim özel yanmaz kablolar ile çektim.... 12 vot elektirik sistemi ile marş taktım.... glardoni 70 cc piston silindir ve körüksüz amortisör ve arkaya sade amortisör ve m direksiyon...son olarakta performans ekzost ile bu günlere geldi..135 km surat i gördüm...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:50 ----------
insan otobüscü olurda otobüs resmi koymazmı....
i