Bu adam 10 numara... 600f başlığının kralı :cat:
duyarlı, anlayışlı, bilgili, seviyeli ...
emeğine sağlık
+1111 :wiinkk:
Evet emeğine sağlık.
Estağfirullah arkadaşlar, elimden geldiğince bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışıyorum sadece, rica ederim.:rendeer:
beyler önümüzdeki yaz 600f düşünüyorum ve size birkaç sorum olucak...
(2.el yada kazalı bulmak garanti ama ne olur ne olmaz)
Honda yetkili servislerinde 600f için yedek parça sıkıntısı varmı?
Daha sonra olurmu?
Olursa ne zaman başlar bu sıkıntı?
(bunu makinanın üretimi durdurulduğu için soruyorum. malum... yeni modellere teşvik etmek için yedek parça yatırımı ve hassasiyeti azalacaktır)
Servislerde yedek parça sıkıntısı olduğunu duymadım hiç, zaten üretimden kalksa da yasal olarak malın üretimden kalktığı yıldan itibaren 10 yıl boyunca parça temini zorunludur.
Ayrıca internetten araştırdığında da birçok parçayı farklı kaynaklardan bulmak mümkün; hiç olmadı ebay'i unutmamak lazım.
Ama dediğim gibi, zaten 2001-2006 arası üretilen tek bir kasa olduğu ve Honda'nın en fazla satan modellerinden biri olduğu için, piyasada 2. el de dahil birçok parçayı sıkıntı çekmeden bulmak sorun olmaz.
Arkadaşlar ne yazıkki motoru cuma günü servise götürdüğümde ustamız motorun amortisör borularının yamuk olduğunu gördü ve egzantrik zincirinin de çok ses yaptığını söyledi böylece bütün masrafın 1000-1500tl civarı olduğunu söyledi ve o fiyata alınmaz dedi anlicanız ben hala motor alamadım aranızda motorunu satan arkadaşlar varsa ilgilenirim fakat 20.000km nin üstünde olmaması gerekiyo max çıkabileceğim fiyat 10.000-11.000tl civarı teşekkürler herkeze.
Hayırlısı olsun, iyiki baktırmışsın ustaya, bulursun başka temiz bir motor, bizim de aklımızda olsun.
benim 600f te satılık ama km 20k in üzerinde herhangi bir sorundan dolayı satılık değildir
http://www.sahibinden.com/tri_color_cbr_600f-23WQQaXQQ18053750WQQpXQQdisplayitem
Hocam hayırdır, daha ne modifiyeler yapacaktık senin motora?
Bu arada, senin ilana baktım DID zincir-dişli değişimi yapmışsın, zincir model seçimi ve dişlilerle beraber fiyat bilgisi vermen mümkün mü acaba? Ben de yakın zamanda değişim yapmayı düşünüyorum. Motor 27300 km'de şu anda, acaba dişlileri de değiştirmem gerekir mi, yoksa sadece zinciri değiştirmem kafi mi?