Dün bi turlama yaptık,güzeldi.
Pist gayet iyi,makinelerde yeni olduğu için öksürmeden tıksırmadan çalışıyor.
Cuma güzel bir turnuva olacak diyor içimden bir ses![]()
Vasco facebook ta grup açıcaz sana, " vasco dükkanı artık birine itelesin diyen 100 kişi bulabilirim"![]()
Bornovadan Gidecekseniz Sizi alabilirim Bende Geliyorum
Yahu ben sonuncu oldumPisti gördükte ne oldu
Ne kadar iyi olursan ol gelen arabaya ve bir tekerleklere girmene bakar
![]()
Eğlencesine bakmak lazım işin.. (Önceden yenilmenin yerini yapayım da..)
Bu arada,mekanda çaylar self servis olmakla birlikte ücretsiz.Ek bilgi olarak bunu yazayım..
Yahu ben sonuncu oldumPisti gördükte ne oldu
Ne kadar iyi olursan ol gelen arabaya ve bir tekerleklere girmene bakar
![]()
Eğlencesine bakmak lazım işin.. (Önceden yenilmenin yerini yapayım da..)
Bu arada,mekanda çaylar self servis olmakla birlikte ücretsiz.Ek bilgi olarak bunu yazayım..
Kadze,otobandan devam ederek yeşildereden direkt Gaziemir - Havaalanı tabelalarına göre gel,yol üzerinde zaten yer,karabağlar da Gaziemir tarafına giderken sağda gelirken soldaBulamadığın taktirde direkt olarak canlı telefon desteği vermeye hazırız biliyorsun.
Bornovadan gelen biriyle de gelebilirsin tabi,garanti olur.
Mert tavla rakibini mi kastediyorsunFener- Galatasaray derbilerine döndü bu iş
![]()
Benim tek rakibim THY.
Mert tavla rakibini mi kastediyorsunFener- Galatasaray derbilerine döndü bu iş
![]()
Benim tek rakibim THY
UmARsIZ ,yeni açılan bir yer.Karlı bir iş..
Tutulması için bu tarz kıyaklar yapması lazım,mantıklı bir esnafın düşüneceği olması gereken birşey aslında.Çayın maliyeti nedir ki..Bütün gün boyunca verdiği çay iki kişinin karting parasından çıkar.Tabi bunu düşünmeleri yine de güzel.Sinekten yağ çıkartılan yerlerde insan kendini mekana ait hissetmiyor.İstanbul daki kalabalık biraz esnaflığı öldürüyor,nasıl olsa iş yapacağım olayı..İzmir de bu böyle değil.
Aynen:cat:
Bu arada en fazla kaç araba yarışabiliyo kaçarlı yarışcaz yani?
mert cim bu konuyu merak etme sen ben varken pistte her zaman yarışma sayısında azalma olur..
Sorunuz : Alp_tunay
Çok sakat sürüyorum açılın![]()
Eğer gelebilirsem bu turnuvada tek rakibim var onu geçiyim yeter bana:queen:
Bornovadan gidicek arkadaşlar olursa bana da kılavuzluk eden olur mu acaba ::blusssh:
hocam gidip gizli gizli antrenmanlar yapabilirsinŞike var bu turnuvada siz pisti tanıyonuz şikanlara kaçla girilir kaçla çıkılır hepsini inceleyip hesaplamısınızdır biz gelcez öle turist gibi tur bindirirsiniz valla antreman sürüşü ve sıralama turları talep ediyorum federasyondan yoğsam ters yönden giderek yarışı baltalama girişimlerine başlarım ona göre:queen:
Yeri çok basit bonovadan yeşildere üzerinden havalimanına doğru devam edin. karabağlara çıktığınızda yolun sağında baya büyük bir tabelası var. Orcaner iş merkezinin yanında.(o orcaneri de ilk yaptıklarında semt garajı yapacaklardı kaldı öyle..)Siz antremanlara başlamışsınız cuma ya kadar gidip bi pisti görsem iyi olucak
Pistin yabancısı olmasam şimdi ne iddalı laflar ederdim de susuyorum :queen: Bunu küçük bir bahane olarak da kullanabilirim yarıştan sonra :mrgreen:
Bornovadan gidicek arkadaşlar olursa bana da kılavuzluk eden olur mu acaba ::blusssh:
Yolu bende tam olarak bilmiyorum ama bi şekilde buluruz bence :mrgreen: