[MT İzmir] 'Hepimiz Hızlıyız,Hepimiz Öfkeliyiz' Karting Buluşması 11 Aralık Cuma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nezamandır yanlamak istiyorum :) bi misafirimle oradayım bi aksilik cıkmazsa, görüşmek üzere :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pist pek güzele benziyor güzel dirft yapılır video da isteriz.

Moderatör (forrap)
Dün bi turlama yaptık,güzeldi.
Pist gayet iyi,makinelerde yeni olduğu için öksürmeden tıksırmadan çalışıyor.
Cuma güzel bir turnuva olacak diyor içimden bir ses :)

Vasco facebook ta grup açıcaz sana, " vasco dükkanı artık birine itelesin diyen 100 kişi bulabilirim" :)

Dün bi turlama yaptık,güzeldi.
Pist gayet iyi,makinelerde yeni olduğu için öksürmeden tıksırmadan çalışıyor.
Cuma güzel bir turnuva olacak diyor içimden bir ses :)

Vasco facebook ta grup açıcaz sana, " vasco dükkanı artık birine itelesin diyen 100 kişi bulabilirim" :)

Şike var bu turnuvada siz pisti tanıyonuz şikanlara kaçla girilir kaçla çıkılır hepsini inceleyip hesaplamısınızdır biz gelcez öle turist gibi tur bindirirsiniz valla antreman sürüşü ve sıralama turları talep ediyorum federasyondan yoğsam ters yönden giderek yarışı baltalama girişimlerine başlarım ona göre:p:queen:

Siz antremanlara başlamışsınız cuma ya kadar gidip bi pisti görsem iyi olucak :)
Pistin yabancısı olmasam şimdi ne iddalı laflar ederdim de susuyorum :queen: Bunu küçük bir bahane olarak da kullanabilirim yarıştan sonra :mrgreen:

Bornovadan Gidecekseniz Sizi alabilirim Bende Geliyorum

Bornovadan gidicek arkadaşlar olursa bana da kılavuzluk eden olur mu acaba ::blusssh:

Moderatör (forrap)
Yahu ben sonuncu oldum :) Pisti gördükte ne oldu :) Ne kadar iyi olursan ol gelen arabaya ve bir tekerleklere girmene bakar :)
Eğlencesine bakmak lazım işin.. (Önceden yenilmenin yerini yapayım da.. :p)

Bu arada,mekanda çaylar self servis olmakla birlikte ücretsiz.Ek bilgi olarak bunu yazayım..

Kadze,otobandan devam ederek yeşildereden direkt Gaziemir - Havaalanı tabelalarına göre gel,yol üzerinde zaten yer,karabağlar da Gaziemir tarafına giderken sağda gelirken solda:)Bulamadığın taktirde direkt olarak canlı telefon desteği vermeye hazırız biliyorsun.
Bornovadan gelen biriyle de gelebilirsin tabi,garanti olur.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Yahu ben sonuncu oldum :) Pisti gördükte ne oldu :) Ne kadar iyi olursan ol gelen arabaya ve bir tekerleklere girmene bakar :)

Bu arada,mekanda çaylar self servis olmakla birlikte ücretsiz.Ek bilgi olarak bunu yazayım..

Yahu fiyatlar uygun, çay limitsiz :) O amcalara söylesene İstanbul'a da açsınlar :D

Kadze,otobandan devam ederek yeşildereden direkt Gaziemir - Havaalanı tabelalarına göre gel,yol üzerinde zaten yer,karabağlar da Gaziemir tarafına giderken sağda gelirken solda:)Bulamadığın taktirde direkt olarak canlı telefon desteği vermeye hazırız biliyorsun.
Bornovadan gelen biriyle de gelebilirsin tabi,garanti olur.

Eğer gelebilirsem bu turnuvada tek rakibim var onu geçiyim yeter bana:queen:

Moderatör (forrap)
Mert tavla rakibini mi kastediyorsun :) Fener- Galatasaray derbilerine döndü bu iş :)
Benim tek rakibim THY :p

UmARsIZ ,yeni açılan bir yer.Karlı bir iş..
Tutulması için bu tarz kıyaklar yapması lazım,mantıklı bir esnafın düşüneceği olması gereken birşey aslında.Çayın maliyeti nedir ki..Bütün gün boyunca verdiği çay iki kişinin karting parasından çıkar.Tabi bunu düşünmeleri yine de güzel.Sinekten yağ çıkartılan yerlerde insan kendini mekana ait hissetmiyor.İstanbul daki kalabalık biraz esnaflığı öldürüyor,nasıl olsa iş yapacağım olayı..İzmir de bu böyle değil.

Moderatör (forrap)
6 araba var ama sayıya göre açıkta kişi kalmayacak şekilde 5 li vs. gruplama yapabiliriz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mert tavla rakibini mi kastediyorsun :) Fener- Galatasaray derbilerine döndü bu iş :)
Benim tek rakibim THY :p

UmARsIZ ,yeni açılan bir yer.Karlı bir iş..
Tutulması için bu tarz kıyaklar yapması lazım,mantıklı bir esnafın düşüneceği olması gereken birşey aslında.Çayın maliyeti nedir ki..Bütün gün boyunca verdiği çay iki kişinin karting parasından çıkar.Tabi bunu düşünmeleri yine de güzel.Sinekten yağ çıkartılan yerlerde insan kendini mekana ait hissetmiyor.İstanbul daki kalabalık biraz esnaflığı öldürüyor,nasıl olsa iş yapacağım olayı..İzmir de bu böyle değil.

İstanbul Yol grubu olarak biz de bu hafta sonu böyle bir etkinlik yapalım sonra da iki ekip baharda motorla başka bir şehire gidip turnuva yapalım :D

madem hepimiz hızlı hepimiz öfkeliyiz o zaman tokyoda buluşalım ben hiç gitmedim de oraya forrap abiiii:queen::p:rendeer:

Şike var bu turnuvada siz pisti tanıyonuz şikanlara kaçla girilir kaçla çıkılır hepsini inceleyip hesaplamısınızdır biz gelcez öle turist gibi tur bindirirsiniz valla antreman sürüşü ve sıralama turları talep ediyorum federasyondan yoğsam ters yönden giderek yarışı baltalama girişimlerine başlarım ona göre:p:queen:
hocam gidip gizli gizli antrenmanlar yapabilirsin :)
Siz antremanlara başlamışsınız cuma ya kadar gidip bi pisti görsem iyi olucak :)
Pistin yabancısı olmasam şimdi ne iddalı laflar ederdim de susuyorum :queen: Bunu küçük bir bahane olarak da kullanabilirim yarıştan sonra :mrgreen:

Bornovadan gidicek arkadaşlar olursa bana da kılavuzluk eden olur mu acaba ::blusssh:
Yeri çok basit bonovadan yeşildere üzerinden havalimanına doğru devam edin. karabağlara çıktığınızda yolun sağında baya büyük bir tabelası var. Orcaner iş merkezinin yanında.(o orcaneri de ilk yaptıklarında semt garajı yapacaklardı kaldı öyle..)
Yolu bende tam olarak bilmiyorum ama bi şekilde buluruz bence :mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar