bügünkü direksiyon sınavım ve köpekler...

herkese merhaba, bugün A2 ehliyetini alabilmek için ANKARA-Batıkent teki sınav yerine gittim... öncelikle söyleyim motorsiklet kullanmayı tam bilmiyorumdum sadece iki gün önce bi kursun motorsikletiyle (kanuni125cc) 30dk lık bir tecrübem oldu:) sınav yerine geldik carrefour'un arkataraflarında tek tük araçların geçtigi bi yolda. daha kimse gelmemişti, iki gidip geliyim dedim... nerden geldiler anlamadım bi baktım 6-7tane köpek havlaya havlaya geliyorlar arkadan... la dedim nooluyor!!!:cherry: tam dibime kadar geldiler durdum... mal mal bakıyorlar bu seferde... geri hareket ettim gene arkamdalar. tekrar durdum, indim motordan yerden taşı aldım attım üstlerine kaçtılar (taşı hedef alarak atmadım, burdan bişey diyen olabilir şimdi:cherry: köpekler saglam yani:)) neyse sınava girdik şuan için, iyi geçti.. ögleden sonra açıklancakmış sonuşlar. sınav süresince yine bu köpekler sürücü adaylarına baya zorluk çıkarttılar. kızın biri kaza yapıcaktı nerdeyse.
köpekler hep böyle dert mi olacak başımıza???!!!!

heee bu arada benim kullandıgım motor vitesli bir motor, fakat diger sürücü kurslarını motorlarına baktım biri hariç gerikalan hepsi scooterdı, güzelcede girdiler sınava. vitesli motorla girilmesi gerekmiyormuydu sınava?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçersin sınavı zaten çok komik ve gereksiz bi sınav.iyi kovalamamış köpekler.

bu köpekler başa bela hakkaten altında racing bile olsa yoldan geçerken yakalarlar seni zamanlamayı iyi yapıolar köylerde falan özellikle gece çok dikkat etmek lazım

herkese merhaba, bugün A2 ehliyetini alabilmek için ANKARA-Batıkent teki sınav yerine gittim... öncelikle söyleyim motorsiklet kullanmayı tam bilmiyorumdum sadece iki gün önce bi kursun motorsikletiyle (kanuni125cc) 30dk lık bir tecrübem oldu:) sınav yerine geldik carrefour'un arkataraflarında tek tük araçların geçtigi bi yolda. daha kimse gelmemişti, iki gidip geliyim dedim... nerden geldiler anlamadım bi baktım 6-7tane köpek havlaya havlaya geliyorlar arkadan... la dedim nooluyor!!!:cherry: tam dibime kadar geldiler durdum... mal mal bakıyorlar bu seferde... geri hareket ettim gene arkamdalar. tekrar durdum, indim motordan yerden taşı aldım attım üstlerine kaçtılar (taşı hedef alarak atmadım, burdan bişey diyen olabilir şimdi:cherry: köpekler saglam yani:)) neyse sınava girdik şuan için, iyi geçti.. ögleden sonra açıklancakmış sonuşlar. sınav süresince yine bu köpekler sürücü adaylarına baya zorluk çıkarttılar. kızın biri kaza yapıcaktı nerdeyse.
köpekler hep böyle dert mi olacak başımıza???!!!!

heee bu arada benim kullandıgım motor vitesli bir motor, fakat diger sürücü kurslarını motorlarına baktım biri hariç gerikalan hepsi scooterdı, güzelcede girdiler sınava. vitesli motorla girilmesi gerekmiyormuydu sınava?

yaa arkadaşım sen bilmiyormusun sınavlar artık zorlaşacak ehliyet almak artık kolay değil dediler.bu köpekli uygulama onun için.daha sonraları başımıza geleceği için adamlar onuda düşünmüşler:queen::queen:...

inşallah sınavın sonuçları istediğin gibi olur.hayırlı olsun

yaa arkadaşım sen bilmiyormusun sınavlar artık zorlaşacak ehliyet almak artık kolay değil dediler.bu köpekli uygulama onun için.daha sonraları başımıza geleceği için adamlar onuda düşünmüşler:queen::queen:...

:queen:

Şaka bir yana köpek kovalarsa öncelikle hızını azalt ve devirin de tam yerinde olsun. Sen yavaşladıkça onlar da yavaşlarlar. Sonra bir anda gaz açı oradan uzayabilirsin. Köpekler ne olduğunu anlayana kadar sen farkı açmış olursun ve bir süre sonra aynadan baktığında yavaşlayıp durduklarını ve hatta bazen geri döndüklerini görürsün.
:cat:

hayırlısı, sınavı geçerim gibi geliyor ama... saat3te kursu arıyacam belli olur o zamana kadar sonucu dediler. bişey daha soruyum, hiç motor kullanırken köpek saldırıp ıstırdığı oldumu sizi yada tanıdıgınızı.

köpek de sürüş sınavının bi parçası demekki :)
hayırlısıyla alırsın ehliyetini inş.

sürücü kursumu aradım, 85le geçmişim sınavı. a2 ehliyetim var artık, hayırlı olsun vatana millete::xrock::::biggrinn:flower:

Hayırlı olsun tebrikler :cat: sınavda vitesli motosiklet olma şartı aranıyor evet scooterlarda otomatik vitesli olduğu için sorun teşkil etmiyor.Köpeklere gelince bi seferinde benim paçamdan tutarak dengemi bozup düşürmüşlerdi :pale: ama düştükten sonrada az bekleyip arkalarını dönüp gittiler :p olan o zamanki motorum (jawa ceylan) ve yeni aldığım pantolonuma olmuştu yani:p

sınavı geçeceğinden emin olmak lazım zaten :D

hayırlı olsun tarfiğe bir canavar daha çıkıyor :D ( espiri haa hemen kızmayın)
normalde A2 vitesli motor olması lazım zaten ama gelde bizim sürücü kurslarına anlat sınav için emanet bi motor buluyorlar gelende genellikle kendi motoruyla giriyor bizim müfettişler hiç bakmıyolardı bile kendi motorumla bi git gel yaptım bu kadar :D

teşekkür ederim arkadaşlar, sağolun. egelim 43 büyük geçmiş olsun. üzüldüm gerçekten. Aklıma geldide kangal falan saldırsa herhalde kafana bile zıplar, yer adamı::dpac::::zencii:: yeni başlayan biri olarak şimdi biraz endişelendim açıkcası.
yada motora havalı korna takdırcan, yada kaplan sesi falan:sunny:::koop:: kükremeyi duyunca kaçacaklar!!!... :cherry:nasıl ama???::148::

teşekkür ederim arkadaşlar, sağolun. egelim 43 büyük geçmiş olsun. üzüldüm gerçekten. Aklıma geldide kangal falan saldırsa herhalde kafana bile zıplar, yer adamı::dpac::::zencii:: yeni başlayan biri olarak şimdi biraz endişelendim açıkcası.
yada motora havalı korna takdırcan, yada kaplan sesi falan:sunny:::koop:: kükremeyi duyunca kaçacaklar!!!... :cherry:nasıl ama???::148::

Sağol geçti zaten :) epey olmuştu başımdan geçeli:p kaplan sesinden korkup kaçarsa iyi ama ya bağrı kıllı bi ite denk gelirde "ulan bölgemde kükreyen bu densiz kim" diye saldırıya geçerse napcaz:queen: şaka bi yana köpekten korkmaya gerek yok en fazla düşürüyolar sonra çekip gidiyolar:cat:

Köpekli uygulama :)))) güzel espri

Sınavı geçiyosun birde sabahın 5 inde emniyetin orda sıra bekliyosun.Hayrlı olsun şimdiden.Ağustosta başvurdum daha alamadım ne ehliyetmiş beee.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar