Sıcak Pideci ailenizin en samimi üyesi size hizmet için motoruyla yollarda 0 900 995 95 95 no lu telefondan siparişlerinizi verebilirsiniz SICAK PİDECİ dünya markası
iyi akşamlar herkese.
bu yeni gelen arkadaşların isim yaş meslek ve semt bilgilerini alabilirsek iyi olur. baran ve daha önce yazmadıysa serdarmert abi de yazarsa iyi olur.
Racer2000, selam.. Naptın motoru son durumu ne..? Resmi varsa görelim bi.?
Sen Ybr nin sağlam olduğunu söylüyorsun.. Zaten 2.el motor alırsam senden rica edeceğim bir bak diye..
Racer2000, selam.. Naptın motoru son durumu ne..? Resmi varsa görelim bi.?
Sen Ybr nin sağlam olduğunu söylüyorsun.. Zaten 2.el motor alırsam senden rica edeceğim bir bak diye..
Satayim abi sana paketciden degil sukudan daha ne istersin![]()
seve seve yardım ederim abi...:wiinkk:
motorumun son durumu bu
http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/70207-bu-da-benim-motosikletim.html :cat:
Racer2000 motorun çok iyi olmuş uğraştığına deymiş.. Güle güle kullan...
bende sizi bi yerden tanıycam ama...nikiniz hiç yabancı gelmiyor...2008 den önceki ankara mt cileri hep tanırım...prometheus falan...Cumle alem tanir beni:mrgreen: yas27 lokantam var ugrasiyoz iste turizm mezunuyum cankayadayim yarismacilara basarilar dilerim:mrgreen:al abi 2900 e senin olsun 2800 verdiler satmadim kafam iyi bu firsat kacmaz:mrgreen:
sana az bile lamr: adımız sıcak pideciye çıktı :mrgreen:
r:
cbf in eksoza 2 3 delik fena ses çıkartıyor:d
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 ----------
QUOTE]
Odtülü apaçide hiç görmemiştim :queen:
bırak ya ben açmadım o delikleri eski sahibi açmışr:
bırak ya ben açmadım o delikleri eski sahibi açmışr:
Cümleten merhabalar herkese, yarın akşam için Tunus'ta buluşma gibi bir planımız var fakat daha kesinleşmedi. Kesinleştiği zaman burdan tam bilgileri ilan ederim fakat şimdilik haber etme amaçlı söyliyim dedim, gelecek olanlar yarın akşam için kendilerini ona göre ayarlasınlar. Görüşmek üzere...
biraz yüksek cc çatlatalım
2,8 litre/100 km..90ı geçmezsem gidiyorum. ya da şöyle deyince daha zevkli oluyo bi depoyla 450 km :cherry: bildiğin buradan istanbul yani :mrgreen:
hule sertaç kişiyle serdar kişiler, bu ne biçim plannetleştirsenize şunun yerini saatini de gelelim. pis teneke raydırs sizi
![]()