Motoruma Kedi Girdi :D

Mondıallerin bir özelliğinide daha öğrenmiş olduk...Hayvan dostu...:)

kanka aynı yerden benim zc yede girmişti çapanın önünde ciyak ciyak bağırıyodu hayvan monoru tekere kaldırdım çıkmıyo hala bi ara böyle gidim diye düşündüm sonra yolda düşüp pestil olacağı geldi aklıma vaz geçtim bi çomak bulup bi kaç kere alttan iteleyince çıktı :)

GKN

Olm tesko sağlam, almıştır 2 de bira cukka cukka eğlenmiştir kedi :p

Olm tesko sağlam, almıştır 2 de bira cukka cukka eğlenmiştir kedi :p

kedi işi biliyo walla :p tesisatın kablolarına dolanıyodu zaten :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:38 ----------

kanka aynı yerden benim zc yede girmişti çapanın önünde ciyak ciyak bağırıyodu hayvan monoru tekere kaldırdım çıkmıyo hala bi ara böyle gidim diye düşündüm sonra yolda düşüp pestil olacağı geldi aklıma vaz geçtim bi çomak bulup bi kaç kere alttan iteleyince çıktı :)

sende çıkmış yine bende çıkmıyoda dibe kaçıyodu habire tuttum da çıkardım :)

Gerçekten çok garip bir durum :)
Arabaya giren kedilerle çok karşılaştım ama motora gireni ilk defa görüyorum.. :queen:

Bir ilke imza atmışsınız, tebrikler! :rendeer:

Bu kediler doğuştan meraklı hayvan. Kesin merak etti orda ne olduğunu, cici bücüş.

Gerçekten çok garip bir durum :)
Arabaya giren kedilerle çok karşılaştım ama motora gireni ilk defa görüyorum.. :queen:

Bir ilke imza atmışsınız, tebrikler! :rendeer:

o imzayı ben mi attım, kedi mi attı orası meçhul :mrgreen: bende başta çok şaşırdım ..

Harcadığın emeğe, kurtardığın kediye helal olsun.

Yolun da açık olsun...

cok ta tatliymis,kediyi ne yaptin ben olsam eve goturur maskot gibi bakardim :mrgreen:

ulen bende makaraya sarıyon diye ilanı okumamıştım baktım hala güncel pes valla ama hayvancağız üşüdüğü için girmiştir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar