Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaslar
motorumu boyamam konusunda bana yandımcı olan herkese tskler
bayramın 2.gününden beri motoru boyamayla uğrustım
ilk bahar full grenaj değistireceğim için cok iyi bi boya yapmadım
üstündeki verniği zımparaladım okadar...astar falanda atmadım..
bayramın 2. ğünü ilk önce selülozik boya bulamadım mecburen geç kuruyan sentetik boya aldım
iyi güzel boyadım 15 saat bekledi bayramın 3.günü sabah kuirumus mu diye bi parmak attım grenaja parmak izim orda kaldı :queen:
dedim bu böyle olmayacak
gittim aynı renkte selülozik boya buldum..onun üstüne 2 kat selülozik boya attım...4. gününe kadar kurumaya bıraktım sabah baktığımda süper olmustu...
sormak istediğim 4-5 ay sonra grenaj değistirecem için beni okadar idare eder mi acaba...boya atma falan olur mu...bide boyanın üstüne gene kompresörle vernik atacaktım baktım daha kötü oluyor ondanda vazgectim...
yalnız depoya benzini kolarken biraz döktüm dökülen yer kavladı cok kötü oldu:salut::salut:
böyle kullanacağım artık...
sağlıcakla kalın...
simdilik 2 foto

motorumu boyamam konusunda bana yandımcı olan herkese tskler
bayramın 2.gününden beri motoru boyamayla uğrustım
ilk bahar full grenaj değistireceğim için cok iyi bi boya yapmadım
üstündeki verniği zımparaladım okadar...astar falanda atmadım..
bayramın 2. ğünü ilk önce selülozik boya bulamadım mecburen geç kuruyan sentetik boya aldım
iyi güzel boyadım 15 saat bekledi bayramın 3.günü sabah kuirumus mu diye bi parmak attım grenaja parmak izim orda kaldı :queen:
dedim bu böyle olmayacak
gittim aynı renkte selülozik boya buldum..onun üstüne 2 kat selülozik boya attım...4. gününe kadar kurumaya bıraktım sabah baktığımda süper olmustu...
sormak istediğim 4-5 ay sonra grenaj değistirecem için beni okadar idare eder mi acaba...boya atma falan olur mu...bide boyanın üstüne gene kompresörle vernik atacaktım baktım daha kötü oluyor ondanda vazgectim...
yalnız depoya benzini kolarken biraz döktüm dökülen yer kavladı cok kötü oldu:salut::salut:
böyle kullanacağım artık...
sağlıcakla kalın...
simdilik 2 foto