Two Brothers mı Akrep mi Derken?

evet ikisi arasında baya bir kaldım seslerini dinledim ve two brothers ta karar kıldım fakat nettende baktım bulamadım satan bir yer var mı kadıköy civarı anadolu yakası 0 düsünüyorum

Kawasaki ZX-6R V.A.L.E.™ 4-2-1 Complete Exhaust System (2009) - M-2 Aluminum Canister
Part Number: 005-2410106V
MSRP: $999.98

Makinana bu gider ama bayağı pahalı...

two brodhers doğru karar .... akrapovic egsozda gazı kapatınca patırtı sesleri geliyor , genelde insanlar o sesi sever ama ben nefret ediyorum ...

two brodhers sesi güzel ve tok ... hayırlı olsun

aynen öyle gür ve tok birses arkadasın rr ında gördüm ama pek sohbet fırsatım olmadı internetten aldığını söyle 1.400 e motovizyonda var diye duydum aradım kapalı anadolu yakasından bir yer varsa rahat gider bakarım

aynen öyle gür ve tok birses arkadasın rr ında gördüm ama pek sohbet fırsatım olmadı internetten aldığını söyle 1.400 e motovizyonda var diye duydum aradım kapalı anadolu yakasından bir yer varsa rahat gider bakarım

malum satış sitesinde ... kaliteli ve güzel egsozlar var birde oraya bak derim , sıfıra o kadar para vermeye gerek yok ... :cat:

mototaş ı aradım oda kapalı mototal bile kapalı :pr: bulana kadar raha:pt yok bana sahibinden de bi motovizyon birde mototaşta görünüyor bulunmaz hint kumaşı mubarek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar