Öğrenciyim Bir Model Tavsiye Edermisiniz?

okul ev arası 600 m . Kaskım var 2 Tane bi hevesle almıştım :) Fiziğim iyi cbr150lileri bile zapdedebiliyorum allaha şükür. tabi ne desem yinede olumsuz yanıt verceksiniz ama benm dikkate aldığım uyarıllarınız ve tavsiye ettiğiniz markalar bir adet mobylet alıcam karar verdim ayrıca sana motor satmazlar demişsiniz bir akraba abimiz var onunla alıcam zaten konu kapanabilir...

cbr150:silent::silent::silent:

cbr150:silent::silent::silent:

Cbr kasasına cbf motoru taktırmıştır belki çocuk ya hemen ön yargıyla yaklaşma::koop::

Arkadaşım mademki derdim ulaşım diyosun okul ev arası gidip gelicem diyosun 600 metre neden elektrikli bisiklet almıyosun mademki amacın ulaşım al sana ulaşım he sen motoru bağıttırayım hava yapayım die hafif yan yatıp ara gaz yapayım artislik olsun die dertlerinmi var neden illa motor al bitane elektrikli 600 metre rahat rahat git gel benzin derdin yok bişi yok esas amac ne?

o paraya 2. el bi elektrikli bisiklet bulma şansın var, hem ehliyete gerek yok hem ruhsata...şimdilik senin için tek çözüm yolu bu :wiinkk:

valla bırak motoru bisikleti falan sen 600m yürüyüver bu ne millet iyice tembel olmuş. birde dil anlatım dersine biraz daha çalış cbf150lileri ne demek yahu ? ileride alırsın .

alper kardeş motor alma hevesin çok güzel ama sen ne kadar bilinçli olsanda yasaların seni bilinçli kabul etmesi için a2 ehliyetin olması gerekiyor 17 yaşına geldiğin zaman alabilirsin bunu ancak motoru 18 yaşında ustune alabılırsın yınede babanı kafalaman gerekicek acelen varsa. buradaki abilerin seni dusunuyor kımse sana git su motoru al dıyerek ıyılık yapmıs olmıyacaktır o yuzden sende arkadasların gıbı bısıklet kullan, ıkı tekeri bırakma, daha uzun yıllar var onunde motor kullanarak yaşıyacağın ayrıca 300 liraya alabileceğin bir döküntüyü masrafsızca kullanamassın 2 gun sonra bozulucak tamırcıye verecek parayı nerden bulucaksın?

bu ne yahu dalga mı geçiyorsun sen bizimle :pr::queen:

trafiğe çıkacaksın , kask yok bir şey yok , yaş desen küllüm tutmuyor ve sabah ayazında okula motorla gideceksin.yemin ediyorum ayazda kalmış bekçi s*ki gibi kalırsın ortada :queen:

not: konu sırf geyik için açılmadıysa bende bir şey bilmiyorum.bir ortaokul öğrencisi bu kadar uçamaz.hemde noktalama işaretlerine minimum dikkati göstererek klavye kullanmaz.

ortaokul klavye örnekleri : "pen Mötor aliCam abiiii" , "cıbır Mı ne VArMş 150liK onU biLe zapTediyom"

Son düzenleme:
bence sen git en güzeli o paaya korumalıkları al bnm gibi yaşım 17 17 ye gelene kadar babam sadece eşyalarını al kursdan da geçtiğin zaman istediğin motoru alacam dedi sadece benim korumalarımın maliyeti 1000 tl yi geçti şimdi de motor araştırması yapıyorum ....

önce biraz daha büyü,okulunu bitir,para kazan,ehliyetini al sonra bu konuyu tekrar aç daha yüksek tutarlarla motor buluruz sana.ok

Demet Akalın olabilir, reklamları izlersen öğrencilere sempatisi var onun...:p

Forumun seviyesini iyice düşürdünüz,tebrikler.*** bekçisi lafına çok güldüm orası ayrı,ama burası forum.Kuralları vardır,gidin okuyun bir ara.

Alper sen de çok artistlenme.Bu abin Cobra 103 moped le başladı motor işine.Sana yeter de artar.O paraya yürürü iyi bir moped al,bakımını yap,ara sokaklarda gez.Ne olduğunu anlamadan yaşın gelecek,ehliyetini alırsın,düzgün motor da alırsın.Aramıza da hoşgeldin.

bende size bana harley yada vitesli motor önerin demedimki abim benim. cobra 103 tarzı falan yani tanıdık falan varmı diye. asıl konunun amacına saygıdeğer üyeleriniz değiştirdi.Ve bir arkadaş (abi demiyorum) türkçeyi katlettiğimi yazmış hiçde öyle düşünmüyorum benm için bunu düşünendende nefret ederim o yüzden yazılarımı bir oku ondan sonra söyle o cümleyi. İyi bayramlar

genç sana da iyi bayramlar da bu yaşta bisiklet sürmen lazım değil mi? bisiklet icatların en güzelidir. kaliteli bir bisiklet alabilirsin, okula bisikletle gidip gelmek kötü bişey değil. ayrıca 50cc altı motosikletler için sanırım ruhsat gerekmiyor fakat sana söyliyeyim motosiklet için bence 16 yaşı bile erken.

genç sana da iyi bayramlar da bu yaşta bisiklet sürmen lazım değil mi? bisiklet icatların en güzelidir. kaliteli bir bisiklet alabilirsin, okula bisikletle gidip gelmek kötü bişey değil. ayrıca 50cc altı motosikletler için sanırım ruhsat gerekmiyor fakat sana söyliyeyim motosiklet için bence 16 yaşı bile erken.

::yanliss: Yanlış yönlendirme olmasın motosiklet olduktan sonra isterse 20 cc olsun ruhsat plaka ve sürücüsünde ehliyet şart.:bounce:

bak bende bi motor war yuki 150 t-20 1.000 - 1.500 tl arasında satıom para biriktir gel satim....bende b.düzünde oturuom

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar