Öğrenciyim Bir Model Tavsiye Edermisiniz?

S.A Arkadaşlar.Ben ortason öğrencisiyim. motorsikletim var yaz ayları kullanabiliyorum sadece ama peder okula gidip gelmek için vermiyor :D çalınır falan diyor. Doğruda diyo aslında. Her neyse ben diyorumki kendime ait bir motorsikletim olsun her ne olursa benim üzerime olsun yani. Arkadaşla alacağız bitane maksimum 300 TL verebiliriz. Öğrenciyiz işte:)

Sizden isteğim bana böyle ucuz motosiklet markaları falan söylemeniz zaten motorsiklet okuldan eve evden okula kullanılacak çokda dayanıklı olmasına gerek yok. Eski model moped önermezseniz sevinirim. Saygılar... Şimdiden tşk ederim!

(Ayrıca istanbul-bahçelievlerdeyim önereceğiniz motorsikleti alacağım yer uzak mesafede olmazsa sevinirim)
[email protected]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:26 ----------

2629svn.jpg

buda benim canavarım ve ben :) hyundai cityzen

300 milyonla sadece devir teslim işlemlerini yapabilirsin zaten o yüzden bedava motor bulman lazım:)

Güzel kardeşim o paraya ancak arkadaşın ve sen birer tane kask alabilirsiniz:cat:

Eğer orta son öğrencisiysen senin ehliyet alabilmene 3-4 sene var demektir ehliyetsiz motor kullanmakda tehlikeli ve yasal olmayan bi olaydır bence bu zaman zarfında paranı biriktir korumalarını tamamla ehliyetini al biriken paranlada güzel bi motor alırsın:cat:

Olmaz mı:silent:

300 milyonla sadece devir teslim işlemlerini yapabilirsin zaten o yüzden bedava motor bulman lazım:)

o kadarda değil plakasız bişede olabilir evden okula okuldan eve zaten

Güzel kardeşim o paraya ancak arkadaşın ve sen birer tane kask alabilirsiniz:cat:

Eğer orta son öğrencisiysen senin ehliyet alabilmene 3-4 sene var demektir ehliyetsiz motor kullanmakda tehlikeli ve yasal olmayan bi olaydır bence bu zaman zarfında paranı biriktir korumalarını tamamla ehliyetini al biriken paranlada güzel bi motor alırsın:cat:

Olmaz mı:silent:

abicim dediğim gibi evden okula okuldan eve hem allaha şükür 2 yıldan beri sürüyorum az çok sürücülüğüm var yani birkere kaza geçirdim şuana kadar ama kararlıyım almam lazım yani...

o kadarda değil plakasız bişede olabilir evden okula okuldan eve zaten

abicim dediğim gibi evden okula okuldan eve hem allaha şükür 2 yıldan beri sürüyorum az çok sürücülüğüm var yani birkere kaza geçirdim şuana kadar ama kararlıyım almam lazım yani...

Evden okula gidiceğin 2 yıldan beri sürüyor olman az çok değil çok çok sürücülüğünün olması daha önce bir kere kaza yapmış olman bundan sonra kaza yapmayacağın anlamına gelmez bu işler şakayada gelmez Allah korusun aldın motoru düz yolda 40la giderken biri önüne atladı tüm şuç onun vurdun ve düştü kafasını kaldırıma çarptı öldü kim suçlu biliyo musun ehliyetin olmadığı için 8/8 sen suçlusun cezan ise hakimin insafına kalmış:wiinkk:

teşekkür ederim söylediğin önlemler için. Aklı başında biriyim hepsini biliyorum zaten ve dikkatede alıyorum ama gerçekten almamız lazım yani okul ve ev arası bana güven ;)

Peki önerebileceğiniz bi marka varmıydı aceba yada birisinin motoru falan :) ?

teşekkür ederim söylediğin önlemler için. Aklı başında biriyim hepsini biliyorum zaten ve dikkatede alıyorum ama gerçekten almamız lazım yani okul ve ev arası bana güven ;)

Peki önerebileceğiniz bi marka varmıydı aceba yada birisinin motoru falan :) ?

Eminim öyledir:farao:

Neyse zaten ikimizde boşa yoruluyoruz ne ben seni caydırabilicem bi kulağından giricek diğerinden çıkcak, nede sen o paraya motor bulabiliceksin:rendeer:

Öğrenciyim demek ve babamın parasıyla almiycam demek ne demek canım kardeşim hadi olsun 500 TL ayrıca bu resimdeki motoruma bile 600 TL veriyorlar abartma lütfen!!!

O zaman onu sat 600e 300 liraya 2 tane aradığın motordan alırsın:cat:

Bide 13 yaşında biri için kendinden 10larca yaş büyük insanlarla konuşurken lütfen seçtiğin sıfatlara dikkat et:farao:

eski model moped de olur ama şu bisiklet sele sine benzeyen seleleri varya onlardan olmaması lazım uzun sele yani ;)

kusura bakmayın tanışmadık daha ben alper :) ayrıca büyük olmanıza gerek yok efendim ben her insana insan muamelesi yaparım yinede tanışcaz zamanla

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------

len git ne alırsan al istersen babanın parasıyla al istersen neyle alırsan al bizene...

ben bi tavsiye istemiştim böyle yapıcaksanız hiç yazmayın LütFen!!

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Benim castello bisikletim var , üste biraz daha koyarsan vereyim sana

kusura bakmayın tanışmadık daha ben alper :) ayrıca büyük olmanıza gerek yok efendim ben her insana insan muamelesi yaparım yinede tanışcaz zamanla

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------

ben bi tavsiye istemiştim böyle yapıcaksanız hiç yazmayın LütFen!!

biz bi tavsiye ettik yok babamın parası var şukadar daha korum alırım okadardamı bilmemne diye yazmadınmı.....300 liraya hırsızlık malı yada hurda alırsın başka ne alıca...olmadı akülü bisiklet al gitsin işte...

kardeş git önce okulunu bitir sonra işe gir sonra ehliyeti al korumaları al en son alırsın motoru artı büyüklerinle 13 yaşındaki çocukla konuşur gibi konuşma ok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar