- Katılım
- 1 Ağu 2005
- Mesajlar
- 21,819
İdare değil abi kavgaya gerek yok... Hepimizin metehan abisisin sen..
Evet bende vitesli motor kullanan bayanları tebrik ediyorum. Dediğin gibi çoğunlukla artcı olmaları daha iyi![]()
Abi 1 - 2 sene artık anca yeter, sonra fazer a falan geçerim artık![]()
Bir ara makineleri değişelimde 3 - 5 gün kral takıl sende abi..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:20 ----------
Biz konu dışına kaydık şant rengi şerit rengi arkdaşlar önerilieriniz itina ile değerlendirlir. Photo shop bilen varsa çok memnun olurum.
taktın fotoşopa he...
...abi ben bu yazdıklarının hiç birine ''kesinlikle'' katılmıyorum.bu yaşıma kadar kendime ait 3 tane motorum oldu.150cc çinli/650xvs dragstar japon/cbf 150 japon...hepsindede ayrı bir zevk aldım,hepsinide çok sevdim.benim altımdaki motora göre bana itibar gösterecek veya paçoz muamelesi yapıcak adamla benim işim olmaz,valla öyle adamlar tanıyorumki,müşterilerimizden parasının haddi hesabı yok,içtiği sigara ''samsun216'' aynı sigarayı inşaat ameleside içiyor.hoş ben ameleyi kınamıyorum şerefiyle parasını kazanıyo,yanlız garip olantarafı ne düşündünde böyle bir örnek verdin,anlayamamış durumdayım...yani insanları giyimi,kuşamı,yediği,içtiği,bindiği motoru vs vs. daha bir çok örnek türetile bilir.sınıflandırmak bence sana hiç yakışmadı mete abi.
dostum beni az çok tanırsın özü neyse işin yazarım...Sen Anadoludasın...bak orda bu motorlar gerçekten alım gücüne göre pahalı...makinalarımız özünde kral sağlam...çinçonlara nazaran gerçekten iyi kalitede...orada şartlar ne bilmiyorum ama İstanbulda 17 milyon var...nereye baksan bunlardan var...ve hepsi kötü kullanıyor...yani burada eleştiriliyoruz...bende umursamam...sallamam utanmam makinamdan ama bakış açısı malesef bu...bize kapkaccı gözüyle bakılıyor burda...:cat:
amelelilk kötümü dedik...garibanlık kötümü dedik...kekoroluk kötümü dedik...yok...yani sadece buranın gerçekleri bunlar...kırmak istemedim yani...beni tanırsın...:cat:
abi hatunun vitesli tecrübesi var nx4 den..:cat:
avukatlık yapma len şaban...
Benim jantlar ne olucak)
konuya ben girince böyle oluyor naparsın...:cherry: