Öpücük alma tekniği

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Domuz gribini unutmayın derim :cherry:

Domuz gribini unutmayın derim :cherry:

o anda aklına geliceni sanmıyorum usta:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:50 ----------

Bana Singin' in the Rain filmini hatırlattın Gene Kelly, Donald O'Connor oynadığı.
Bu sorunun üzerine bile bir yazı yazılır . Tutun beni zor zaptediyorum kendimi:queen:

akşam yine ifade vericen kesin abii:queen:

abicim öpmekten bahsediyorsunuz durmadan bak ortadan kaybolucam diyim size :mrgreen:

iyi hoşta bu öpme olayını artırınca dudaklarda parlamaya başlıyor işte o da hiç hoş bir görüntü olmuor (heleki chooper cıya) :)
yine burdan okuduğum bir deyimdeki gibi ''benzin yanarken kulaklarından kalbine akıyorsa hayattan daha fazlazını isememek zazım'' çünki sen düştüğünde senle beraber düşecek başka bir aşık bulamazsın....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:50 ----------

Bayram arafesi şimdi hır gür filan olmasın mubarek günlerde diye dizginliyorum kendimi :queen:

şu anda takipteyim zaten,merak etmeyin.. Bu işi cözmem gerekiyor. Nereden geliyor ''motorda hatun nasıl öpülür'' teknikleri merakı,ögreneyim bakayım..Ben size ögrenince haber vericem :cat:

şu anda takipteyim zaten,merak etmeyin.. Bu işi cözmem gerekiyor. Nereden geliyor ''motorda hatun nasıl öpülür'' teknikleri merakı,ögreneyim bakayım..Ben size ögrenince haber vericem :cat:

Eger aile kavgasina sebep olduysam cok cok özür dilerim.. :p
Nereden aklima gelmis o güzel an gecen gün..:cherry:
Ellerim kirilaydida yazmiyaydim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konunun çıktısını alıp meraklısı depo üstüne yapıştırabilir:)
İhtiyaç halinde de kullanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar