Gerçek tecrübe bak burda konuştu işte . Tekniğin ağa babası benim atladığım iki önemli hususu gediğine koydu .:cat:
kesinlikle tejrube başka bişe :rendeer::wiinkk:
Gerçek tecrübe bak burda konuştu işte . Tekniğin ağa babası benim atladığım iki önemli hususu gediğine koydu .:cat:
Abi Ben Temeli öperken hiç uğraşmıyorum:queen:
peki sağnak yağmur yağıyorsa ne yapmalıyız nasıl öpeceğiz![]()
Opülecek kişi tum bunlara deger kişimi. O da cok onemli bence ..
tejrubeli abimler öyle demiyor ama:mrgreen:kimse birbirini öpmesin aşınmasın dudaklar:mrgreen:
peki sağnak yağmur yağıyorsa ne yapmalıyız nasıl öpeceğiz![]()
Domuz gribini unutmayın derim :cherry:
Bana Singin' in the Rain filmini hatırlattın Gene Kelly, Donald O'Connor oynadığı.
Bu sorunun üzerine bile bir yazı yazılır . Tutun beni zor zaptediyorum kendimi:queen:
tejrubeli abimler öyle demiyor ama:mrgreen:
Ciddi ciddi tanismak istiyorum o ruj suren kiz yegeninizmi ciddi ciddi????bittim valla bittim yhaa..Allahim..bagislasin sevdiklerine...NAzarlardan korusun Rabbşm onu...:rendeer::rendeer::rendeer:O benim yeğenim , Koca bir kız artık![]()
o anda aklına geliceni sanmıyorum usta:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:50 ----------
akşam yine ifade vericen kesin abii:queen:
o anda aklına geliceni sanmıyorum usta:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:50 ----------
akşam yine ifade vericen kesin abii:queen:
şu anda takipteyim zaten,merak etmeyin.. Bu işi cözmem gerekiyor. Nereden geliyor ''motorda hatun nasıl öpülür'' teknikleri merakı,ögreneyim bakayım..Ben size ögrenince haber vericem :cat: