ya bakıyorum bakıyorum hakkaten biraz mokoko mavisine kaçıyor renk bide bu renkten beatte var numunelik....valla ne yalan söyleyim mavi o sırada bayide çekici geldi bana ama gün ışıgına çıkınca çokta beyenmemiştim abi bu renk seçme olayı çok zor ama aslını sorarsan griden başka renk almam artık honda boyasın griye cıbıfı alayım tekrar yaza yoksa innovaya devam yoksa bizim burda fazlasına gerek yok...alırım bitane innova injection 1,5 lt yle 100 km gidiyormuş meret..
http://www.spritmonitor.de/en/detail/341128.html
CBF150 nin farın kulladığı ampül tipi ne ? biraz araştırdım ama S2 die bişi buldum doğru mudur ? ve kaç watt ?
CBF150 nin farın kulladığı ampül tipi ne ? biraz araştırdım ama S2 die bişi buldum doğru mudur ? ve kaç watt ?
aykan hocam o mavi cbf in lastikleri orjinal değil sanırım, bana modelini yazabilirmisin .
Hacı Hondanın salaklığı...ya reng tonunu ayarlayamazsan ne halta yararsın sen koca Honda...ondanmı para kazanıcanki cırtlak mavi seçiyon adam gibi mavi varken...peki ya beyaz modeli getirmemelerine ne dersin...hıyarağaları hepsi...sonra mavi olanlar satılmasın siyaha boya bana kaktır...biliyon mevzuları...zamanında kampanyalarda herkes siyah ararken bayiler abi mavi istiyorsan hemen vereyim ama siyah istiyorsan 10 gün bekle partiyi diyorlardı...
innova giderde hacı bu cbfye enjeksiyonu takıp 2010 da yeni bi model çıkarsalar...enjeksiyopnda sanki ebelerinin örekesi hesabı dünyada tek bi sistem ...üzerine 1 milyor koyarlar yeni model diye kaktırırlar bize...
Honda adam olmaz hacı ben söyleyeyim...
Parcacıya gidip 12-35 ampul varmı dersen verecekleri ampul bizim CBF lerin ampuludur.. 12volt 35 wat
Abicim inan maddi seçeneklerim iyi olsa başka bir modele geçiş yapacağım...beni 47.000 sorunsuz km götürdüğü gerçeğini gözardı edemem...tek derdim bana seçenek sunmaması...veya bir gecede yapılan %300 zam...vs ucuz hareketler...aslında varya bi ER 6 f çakma zamanı yakındır he...:mrgreen:
abi aynen bende yeminle geçen günü 2003 tdm 900 le el sıkışmadan döndüm açıkçası kullandıktan sonra ürktüm bana okadar güç çok gereksiz geliyor ondan cbf 600 dedimya fazer gibi agresif değil agır başlı her yola gider vs vs ama şehir içinde 1 tane küçük makina şart...
Makine büyük olunca ne oluo onu anlamadım..:silent::cherry:
bazen artık okyanusa açılma zamanı gelmiştir diyorsun...büyük cc tadı bambaşka...:cat:
haci bak yıllardır düşük ccde sürterim.(yani bizde sürtükmü oluyoz):mrgreen:...amacım bir yerden bir yere ulaşmak...bugüne kadar ulaştım hep...ama nasip ederse huzur içinde 120-130-140 yaptığım günler gelicek artcımla...yani huzurlu kontrollü hızım olsun...olayım budur...
ya varya bukadar hemfikir olmadım kimseyle aynı şeyleri düşünüyoruz meto vtr gibi makina yeterde artar ama kaderimiz düşük cc ile yapışık ikiz olmuş neyaparsın![]()
dostum ben h7 8000kelvın hıd degıl ama dıd marka taktım yaklasık 1.5 2 ay kadar oluor sadece gecelerı kunlanıorum oldukca memnunum artık onumu goruorum dıorumbenim drahdör e xenon takacam ne marka takayım cyclone,,cenmax,,hıd..
paracağızım bunlara yetiyo cenmax a kafam yatıyo emme soram dedim..
ulan çapsız vtryi neremize monte edelim...paran olsa 13.000 sıfırınamı vercen...yoksa (ola ki) 10.000 2.elinemi...vtr sana uyar ama benim fiziğe uymaz kanka...bak ne dicem lan kekoro...
şu ilana bi baksana...Aydın diyor sana yakın...4000 e veriyor nakedi...acil diyor bence kelepir...al keyfine bak...yağ soğutmalı...istesende anasını ağlatamazsın...:cherry: yeni ilan...
http://www.sahibinden.com/sinifinin...bin_km_de-23WQQaXQQ18532182WQQpXQQdisplayitem
dostum ben h7 8000kelvın hıd degıl ama dıd marka taktım yaklasık 1.5 2 ay kadar oluor sadece gecelerı kunlanıorum oldukca memnunum artık onumu goruorum dıorumama gecenlerde 3-4 gunlugune sehır dısına cıktıgımda gerıye dondugum zaman motoru calıstıramadım sabah ve vurdurarak calıstırdıktan sonra dırek akucuye gıttım ısımı garantıleyıp sarj ettırdım akumu hos gercı akunun kutup baslarını sokseydım bısıycık olmazdı ama
![]()