Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

CBF150 nin farın kulladığı ampül tipi ne ? biraz araştırdım ama S2 die bişi buldum doğru mudur ? ve kaç watt ?

ya bakıyorum bakıyorum hakkaten biraz mokoko mavisine kaçıyor renk bide bu renkten beatte var numunelik....valla ne yalan söyleyim mavi o sırada bayide çekici geldi bana ama gün ışıgına çıkınca çokta beyenmemiştim abi bu renk seçme olayı çok zor ama aslını sorarsan griden başka renk almam artık honda boyasın griye cıbıfı alayım tekrar yaza yoksa innovaya devam yoksa bizim burda fazlasına gerek yok...alırım bitane innova injection 1,5 lt yle 100 km gidiyormuş meret..

http://www.spritmonitor.de/en/detail/341128.html

Hacı Hondanın salaklığı...ya reng tonunu ayarlayamazsan ne halta yararsın sen koca Honda...ondanmı para kazanıcanki cırtlak mavi seçiyon adam gibi mavi varken...peki ya beyaz modeli getirmemelerine ne dersin...hıyarağaları hepsi...sonra mavi olanlar satılmasın siyaha boya bana kaktır...biliyon mevzuları...zamanında kampanyalarda herkes siyah ararken bayiler abi mavi istiyorsan hemen vereyim ama siyah istiyorsan 10 gün bekle partiyi diyorlardı...

innova giderde hacı bu cbfye enjeksiyonu takıp 2010 da yeni bi model çıkarsalar...enjeksiyopnda sanki ebelerinin örekesi hesabı dünyada tek bi sistem ...üzerine 1 milyor koyarlar yeni model diye kaktırırlar bize...

Honda adam olmaz hacı ben söyleyeyim...

CBF150 nin farın kulladığı ampül tipi ne ? biraz araştırdım ama S2 die bişi buldum doğru mudur ? ve kaç watt ?

Al hocam bu uyar. Fiyatıda iyi. Dahası Şamda kayısı.

otso10147.jpg

http://www.hepsiburada.com/osram-12...ls.aspx?categoryid=253701&productid=otso10147

aykan hocam o mavi cbf in lastikleri orjinal değil sanırım, bana modelini yazabilirmisin .

o lastikleri ben arazi ve bozuk yol kullanımı için almıştım asfaltı pek sevmem :pmarkası duroydu ama bildiğimiz bitarafı kırık duro değil inanılmaz sağlam yol tutuşu olan çok kaliteli dişli model duroydu bende ilk duro deneyiminden sonra hayret etmiştim çünkü lastikler kaymıyordu...ve ikisinin ebatlarıda 90/90 18 idi ama sen takarsan mutlaka 2,75 tak öne, duro satan yerlerin çogunda yok belki servislerde bulunabilir ben servise getirtmiştim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 ----------

Hacı Hondanın salaklığı...ya reng tonunu ayarlayamazsan ne halta yararsın sen koca Honda...ondanmı para kazanıcanki cırtlak mavi seçiyon adam gibi mavi varken...peki ya beyaz modeli getirmemelerine ne dersin...hıyarağaları hepsi...sonra mavi olanlar satılmasın siyaha boya bana kaktır...biliyon mevzuları...zamanında kampanyalarda herkes siyah ararken bayiler abi mavi istiyorsan hemen vereyim ama siyah istiyorsan 10 gün bekle partiyi diyorlardı...

innova giderde hacı bu cbfye enjeksiyonu takıp 2010 da yeni bi model çıkarsalar...enjeksiyopnda sanki ebelerinin örekesi hesabı dünyada tek bi sistem ...üzerine 1 milyor koyarlar yeni model diye kaktırırlar bize...

Honda adam olmaz hacı ben söyleyeyim...

bak meto söylüyorum bu honda beni şarapçı yapacak:p seçeneksizlik model azlığı yüzünden....

Abicim inan maddi seçeneklerim iyi olsa başka bir modele geçiş yapacağım...beni 47.000 sorunsuz km götürdüğü gerçeğini gözardı edemem...tek derdim bana seçenek sunmaması...veya bir gecede yapılan %300 zam...vs ucuz hareketler...aslında varya bi ER 6 f çakma zamanı yakındır he...:mrgreen:

Abicim inan maddi seçeneklerim iyi olsa başka bir modele geçiş yapacağım...beni 47.000 sorunsuz km götürdüğü gerçeğini gözardı edemem...tek derdim bana seçenek sunmaması...veya bir gecede yapılan %300 zam...vs ucuz hareketler...aslında varya bi ER 6 f çakma zamanı yakındır he...:mrgreen:

meto şöle bi transalp olucak veya cbf 600 varya... ancak malum bizim burda 0 km cbf 150 fiyatına dışarda bu paraya bu makinaları bulmak mümkün...

cbf 600...son nokta bence hacı...gözüm çok yükseklerde değil...öle mütevazıyımki çapımı biliyom ya...:p hacı 4-5 ay 600 cc makinaın eşiğinden döndüm ya...:p

abi aynen bende yeminle geçen günü 2003 tdm 900 le el sıkışmadan döndüm açıkçası kullandıktan sonra ürktüm bana okadar güç çok gereksiz geliyor ondan cbf 600 dedimya fazer gibi agresif değil agır başlı her yola gider vs vs ama şehir içinde 1 tane küçük makina şart...

abi aynen bende yeminle geçen günü 2003 tdm 900 le el sıkışmadan döndüm açıkçası kullandıktan sonra ürktüm bana okadar güç çok gereksiz geliyor ondan cbf 600 dedimya fazer gibi agresif değil agır başlı her yola gider vs vs ama şehir içinde 1 tane küçük makina şart...

Makine büyük olunca ne oluo onu anlamadım..:silent::cherry:

bazen artık okyanusa açılma zamanı gelmiştir diyorsun...büyük cc tadı bambaşka...:cat:

Makine büyük olunca ne oluo onu anlamadım..:silent::cherry:

ne oluyo biliyormusun kestirmeden gidiyorsun:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:48 ----------

bazen artık okyanusa açılma zamanı gelmiştir diyorsun...büyük cc tadı bambaşka...:cat:

aynen bunu en çok yokuşlarda anlıyosun abi yokuşu tek teker çıkmak başka:):cat:

haci bak yıllardır düşük ccde sürterim.(yani bizde sürtükmü oluyoz):mrgreen:...amacım bir yerden bir yere ulaşmak...bugüne kadar ulaştım hep...ama nasip ederse huzur içinde 120-130-140 yaptığım günler gelicek artcımla...yani huzurlu kontrollü hızım olsun...olayım budur...

haci bak yıllardır düşük ccde sürterim.(yani bizde sürtükmü oluyoz):mrgreen:...amacım bir yerden bir yere ulaşmak...bugüne kadar ulaştım hep...ama nasip ederse huzur içinde 120-130-140 yaptığım günler gelicek artcımla...yani huzurlu kontrollü hızım olsun...olayım budur...

ya varya bukadar hemfikir olmadım kimseyle aynı şeyleri düşünüyoruz meto vtr gibi makina yeterde artar ama kaderimiz düşük cc ile yapışık ikiz olmuş neyaparsın:p

ya varya bukadar hemfikir olmadım kimseyle aynı şeyleri düşünüyoruz meto vtr gibi makina yeterde artar ama kaderimiz düşük cc ile yapışık ikiz olmuş neyaparsın:p

ulan çapsız vtryi neremize monte edelim...:pparan olsa 13.000 sıfırınamı vercen...yoksa (ola ki) 10.000 2.elinemi...vtr sana uyar ama benim fiziğe uymaz kanka...bak ne dicem lan kekoro...:p

şu ilana bi baksana...Aydın diyor sana yakın...4000 e veriyor nakedi...acil diyor bence kelepir...al keyfine bak...yağ soğutmalı...istesende anasını ağlatamazsın...:cherry: yeni ilan...

http://www.sahibinden.com/sinifinin...bin_km_de-23WQQaXQQ18532182WQQpXQQdisplayitem

benim drahdör e xenon takacam ne marka takayım cyclone,,cenmax,,hıd..

paracağızım bunlara yetiyo cenmax a kafam yatıyo emme soram dedim..
dostum ben h7 8000kelvın hıd degıl ama dıd marka taktım yaklasık 1.5 2 ay kadar oluor sadece gecelerı kunlanıorum oldukca memnunum artık onumu goruorum dıorum :) ama gecenlerde 3-4 gunlugune sehır dısına cıktıgımda gerıye dondugum zaman motoru calıstıramadım sabah ve vurdurarak calıstırdıktan sonra dırek akucuye gıttım ısımı garantıleyıp sarj ettırdım akumu hos gercı akunun kutup baslarını sokseydım bısıycık olmazdı ama :)

ulan çapsız vtryi neremize monte edelim...:pparan olsa 13.000 sıfırınamı vercen...yoksa (ola ki) 10.000 2.elinemi...vtr sana uyar ama benim fiziğe uymaz kanka...bak ne dicem lan kekoro...:p

şu ilana bi baksana...Aydın diyor sana yakın...4000 e veriyor nakedi...acil diyor bence kelepir...al keyfine bak...yağ soğutmalı...istesende anasını ağlatamazsın...:cherry: yeni ilan...

http://www.sahibinden.com/sinifinin...bin_km_de-23WQQaXQQ18532182WQQpXQQdisplayitem

Abi bu motor çıplak racing mi oluyor?
Tipi krenajsız racing de.
Yoksa beğenmediğimden değil.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:25 ----------

dostum ben h7 8000kelvın hıd degıl ama dıd marka taktım yaklasık 1.5 2 ay kadar oluor sadece gecelerı kunlanıorum oldukca memnunum artık onumu goruorum dıorum :) ama gecenlerde 3-4 gunlugune sehır dısına cıktıgımda gerıye dondugum zaman motoru calıstıramadım sabah ve vurdurarak calıstırdıktan sonra dırek akucuye gıttım ısımı garantıleyıp sarj ettırdım akumu hos gercı akunun kutup baslarını sokseydım bısıycık olmazdı ama :)

Abi al bir akü sarj aleti. 20 liraya satıyorlar.(ATABA) Allah bilir 10 kağıt vermişsindir sarja.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar