millet hondaya geçti galiba olen nasip olsa bizde artık 4 tekere geçsek
motorun gusel olmus...
2tekerın tadı bambaska ama
o kuralların hepsini inan fazlasıyla biliyorum....bayada cok uygulamisimdır...ama en fazla 9-10 motor vardı...o zaman sadece 2 kisilerdi...2 mavi racer....takiliyorum zaten...hussar nere racer nere...benim o yerlere gidecek durumum yok kardes..askere gitmeden önce iyi maas aliyordum o zamanlar dokunmuyorduda...suan bide kıs geliyor zaten masraflarım arttı motor için...pazartesi is yerine ( beysukent) giderim cuma eve ( sitelere) gelirim....hafta sonuda okul var...motor parçalayıp toplamaktan baska yaptığım bisey yok... anlayacağın ot gibi biseyim...haftada 2-3 gunde olsun samsun konya eskisehir yollarında ise gidis gelis biraz delleniyorum bundan ibaret yani...
hav citten ya hadi bi oylama yamur çamur demeden imkanları olsada sıf keyfi kışın kaç kişi motora biner
imakanın olsa FerKAn demiş hayatta işim olmaz
AL Bende de okadAr FerKAn
bende gecen racerla trafiğin içinde ducati monsterla kapistim...o durumda güç değilde cesaret ve delilik konusur...bendede yeterınce var zaten...onu racerla tokatlamistim...geçtigimiz pazardı...bos yolda gecer tabiki...valla iyikide altımda daha güçlü motor yok...olsa fazla yasama sanırım....
iyi geceler abi aeo
beh zaten duran trafikte beklemeyi sevmem..yavas yavas gecerim arayardan...baktım oda bana hava atıyo...böyle havanı alırım dedim...kapı acma serit değistirme onlar zaten devamlı aklımda....ona göre kullanıyorum zaten...